Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Boza da kabulumuz. Neye niyet, neye kismet; sagolasin. Salep, diyecektim; pardon. Sitede duzeltme dugmesi yok, o yuzden hata olursa; duzeltemiyorum. Ahhh zaten ikisinden de bahsetmiştim o mesajda hem boza hem salep... Bayılırım ikisini de ve taaam şu an tam da bunları yazarken bir anlığına geçmişe daldım ardından hayaller dünyasına doğru yol aldım ve bir de dilek diledimmmmm fırsattan istifade Bellek kırıntıları işte her an her yerde hep karşımıza çıkıyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 itiraf etmeliyim ki bu daha hoşuma gitti..çok sağol gloria ellerine sağlık tatlim..))) Evet bu akşam salep yapalım kendimize oturalım sıcak sıcak içelim.. Şimdi artık salep zamanııııııı 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Bu var ya şimdi bu gerçek olsaydı da kaloriymiş oymuş buymuş demeden hapur hupur götürseydim ben bunu Ama buradan da iyi oluyor böyle aslında hem içmiş kadar oluyorum hem de kalori almıyorum Ellerine sağlık bebemmmm çok güzel olmuşşş ohhhh misssss Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Bu var ya şimdi bu gerçek olsaydı da kaloriymiş oymuş buymuş demeden hapur hupur götürseydim ben bunu Ama buradan da iyi oluyor böyle aslında hem içmiş kadar oluyorum hem de kalori almıyorum Ellerine sağlık bebemmmm çok güzel olmuşşş ohhhh misssss sen hep ye mutlulukla kalori de neymiş Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2012 yine oestrich-winkel'da olsam şimdilerde şaraplık üzümler artık son turfanda son mahsuller toplanıyor... bisikletime binsem eşssiz manzara ile bisiklet sürsem sonra gitsem bir küçük kafede bir kahve istesem...ve "für dich" dese boncuk gözlü bir alman hatun gülümseyerek... mesela frau Ubraut.. rahat uyu bayan ubraut seni çok özlüyorum bu mevsimlerde ...ah ahh .. 3 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2012 la la la la .... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2012 GALATASARAY'lılara ikramımdır 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 mutlu günler herkeze ben çok sıcak içecekler tüketiyorum astayıım beaa Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 geçmiş olsun kiş uykusuna yatsaydın olmazdın berezilyayı bekliyom hava muhalefeti neyleyim Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 Günün ilk kahvesi benden 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 buyrunn kar yağarken mis misss 3 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Teşekkürler simin Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2012 güzel hafta sonları diliyorum... 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2012 Ah simin ah ... 1 Alıntı
Φ emin_bora Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2012 Kahve resimlerine bayıldım ! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 Buyrun arkadaşlar...Lokma tatlısı vee kahveniz.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 Siz adamı şişmanlatacaksınız ya... lokma tatlısı bak bak bak bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... Kahvede sanki fincan kahvesi Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 Ah simin ah ... buyrun efenimm benim ???? ne oldukii ne olmuşkii ???? Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2012 Buyrun arkadaşlar...Lokma tatlısı vee kahveniz.. ımmm ımm ımmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.