Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 Bugün kahvelerimiz Çin'den geliyor galiba Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 Co-Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 4 saat önce, Admin dedi: Bugün kahvelerimiz Çin'den geliyor galiba Aman deyim Çin'den bişey gelmesin🙄😳😔 Dumanı üstünde kahve geldi buyrun 😀 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 aldım gitti be ya... Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 Co-Admin Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2021 6 dakika önce, Admin dedi: aldım gitti be ya... Afiyet bal şeker olsun..😊 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2021 Co-Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2021 Kahve getirdim Fincan nasıl ama. Bazen fincan kesmediği için çay bardağına yaparım kahvemi. Benim gibiler için ideal fincan😀 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2021 Ah ne kadar zarif bir fincanmış Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2021 Kahveleriniz geldi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2021 hadi buradan buyurun 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2021 kahveleriniz benden hadi ne duruyorsunuz alın hadi 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2021 kahveleriniz geldi Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2021 Co-Admin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2021 8 saat önce, Admin dedi: kahveleriniz geldi Kokusu tee bizim eve geldi. Aldım be ya🥰 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2021 afiyet olsun efendim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2021 Hiç kahve yapan da yok artık 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2021 Bugünkü kahvelerde geldi 1 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2021 Co-Admin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2021 Kahveleriniz Mardin'den 😊 Afiyet olsun.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2021 Teşekkürler Aldım gitti Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2021 Hadi bugün kü kahvelerinizde Mırra olsun... Önce Mırra Kahvesi Nedir Onu Bir Öğrenelim: Alıntı Suudi Arabistan'da yaşayan kralların ve sultanların özel misafirlerine ikram ettiği ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nin en önemli içeceklerinden biri olan "Mırra" kahvesi nedir, nasıl içilir ve faydaları nelerdir sizler için inceledik. Vücuda olan faydalarını duyunca çok şaşıracağınız kakule bitkisinden yapılan mırra kahvesine dair tüm detaylar yazımızda bulabilirsiniz. Kahve, dünyanın pek çok bölgesinde beğenilerek tüketilen, kendine özgü hazırlanma teknikleri ve özel sunum şekilleri olan bir içecektir. Farklı bölgelerde farklı adlar ile anılan kahve türleri, sahip oldukları aroma ve lezzete göre damaklarda değişik tatlar bırakır. Yüzyıllardır Arap coğrafyasına özgü olarak bilinen Mırra kahvesi, Türkiye'de özellikle Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa gibi Güney Doğu Anadolu Bölgeler'inde oldukça fazla tüketilen bir kahve çeşididir. Bu kahveyi diğerlerinden ayıran özelliği ise oldukça acı ve ağır olmasıdır. Kahvenin ismi de aslında buradan gelir. Arapçada “mur” kelimesi “acı” demektir. Mırra kahvesi hepimizin bildiği gibi Türk kahvesi fincanlarında servis edilmez. Acı ve ağır bir tadı olduğundan minik ve özel kulpu olmayan fincanlarda ikram edilir. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2021 Hiç kahve veren yok ya... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2022 Kayfeleriniz geldi... Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Co-Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Epeydir kahve ikram etmedim buyrun efendim 😊 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2022 Yanında da top çikolata var gib hadi aldık gitti be ya... Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2022 Co-Admin Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2022 Kemeraltı hisarönü'nden sizin için geldi 🥰 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2022 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2022 allah aldım gitti be ya.... 1 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2023 Co-Admin Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2023 Bugün içince dedim ki; Oh be Türk kahvesi Can’mış! 🥰🙏 Hadi buyrun afiyet olsun 😊 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2023 Yazar Admin Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2023 göpüklü göpüklü aldım gitti be ya... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.