Misafir misafir Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 whispers ve lizzie borden chronicles Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2017 DEHA Einstein’ın hayalperest, isykankar ve düşünür olan mütevazı kişiliğinden evrenin sırlarını açığa çıkaran dahi tarafına kadar uzanan hikayesi. Yönetmenliğini Oscar ödüllü Ron Howard’ın üstlendiği DEHA’da Albert Einstein’ı; Oscar, Altın Küre, Emmy ve Tony ödüllü oyuncu Geoffrey Rush, gençliğini ise Johnny Flynn canlandırıyor. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2017 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2017 Dün Alman yapımı bir diziye başladım. Gizem ve karmaşık olay örgüsüyle beni hemen sardı, bir çırpıda sezonu yarıladım tavsiye ederim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 The Crown birinci sezonu izlemiştim çok güzeldi. 2. sezonda yanınlanmış bilginize..:) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2020 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2020 Dün akşam le casa de papel 4. sezona başladım.. Bir yandan The walking dead yeni bölümleri geldikçe izliyorum..Arada da Freud ilk sezonu bitirmişimdir..🙃👌 Alıntı
Φ fulbaibu Gönderi tarihi: 3 Mart , 2021 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2021 Tarih 06.04.2020 at 13:35 , Radya dedi: Dün akşam le casa de papel 4. sezona başladım.. Bir yandan The walking dead yeni bölümleri geldikçe izliyorum..Arada da Freud ilk sezonu bitirmişimdir..🙃👌 le casa'yı izledim çok güzel bir seri. the walking dead zaten bir efsane. netflix'te hukuk üzerine Suits dizisi var. İzledim çok beğendim. tavsiye ederim. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2021 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2021 Bu ara New Amsterdam izliyorum. Tavsiye ederim. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2021 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2021 The Handmaid’s Tale’ın 4. Sezonu gelmiş oley! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.