Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

tsk ederım :turned:

bılemedın canım hıc erık ıstemıyo bızım askerıyenın her tarafı erık agacı

burda da annem bıssuru erık almıs ama bı tane bıle yemedım :D

aksam yemekte alkolde alacaksın

• Cevaplar 2,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bildin

arkadaslar uyandirma defterine her saat adimi yaziyo nobetci her saat gelip beni uyandiriyo

ee basa gelen cekilir ilk ben onlara yapmistim ama onlar biraz abartti :P:lol:

henuz yemek yemedin

Gönderi tarihi:

haın kıss angell aramıza gırdın yıne :) tutmadı canem su anda turp... yok turp gıbı degılımdomates gıbıyım masallah :)dısı sert ama ıcı yumusak olanından...

aylardır mantı yemıyon :)

Gönderi tarihi:

tutmadi her iki haftada belki bir kere pilav yiyorumdur haftada birkere de makarna. benim aile hep fast food yiyor ya :angry:;)

isini denistirmek istiyorsun ama bu sene eski icinle devam edip seneye yenisine bas vurcaksin

Gönderi tarihi:

yok yaa benım meslegı kım bulmusda kım cope atıyo :) oldurseler degısmem meslegımı memnunum.

meslegımı merak edecen sımdı soylıyım:ÖGRENCIYIM :lol:

saka bı yana gercekten o kadar okuduguma yazık memnunum meslegımden -_-

Gönderi tarihi:

Oku oku en iyisi valla. Bende burda arada sirada okuyorum :P

Ilk piskoliji okudum kolejde hafta sonu Unideydim amerikan tarihi ve politik ve kulturle ilgili

son baharda bakalim ne olur derslere yazilmadim aslinda yazilmam lazim gec bile kaldim tuh

Gönderi tarihi:

yas 30 emeklılıge 5 yıl kalmıs :)

hanı nerde kım yapmıs hazır mı....

ya sımdı olacaktı kı ... of off :( bana mantı yapanın 1dk lık kolesı olurum sozunu unutmayalım arkadaslar lutfen :)

not:yuksuk corbasına da razıyım.mantısı bol olsun lutfen :)

hatta kardes payı yapacagım bunu yapana.suyu sana mantıları bana :)

alttakı bana nıye hala mantı yapmadın.acıktııım ama :)

Gönderi tarihi:

amnııııııııınnnnnnnn :) matı. sımdı ekranı yalıyacam valla :) tesekkur ederım angel sen olmasan kım yalattacaktı ekranı bana :)sayende tertemız oldu

kıs pul bıberı bız yagda kavuruyoz gıt kavur gel bakım kosss :) yogurda gerek yok ben yogurtsuz yıyom :)

Gönderi tarihi:
amnııııııııınnnnnnnn :) matı. sımdı ekranı yalıyacam valla :) tesekkur ederım angel sen olmasan kım yalattacaktı ekranı bana :)sayende tertemız oldu

kıs pul bıberı bız yagda kavuruyoz gıt kavur gel bakım kosss :) yogurda gerek yok ben yogurtsuz yıyom :)

yagda mi kavuruyorsunuz? ben sadece bakaldam aliyorum hazir hic yagda kavurmadan daha saglikli boyle :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.