Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 tsk ederım bılemedın canım hıc erık ıstemıyo bızım askerıyenın her tarafı erık agacı burda da annem bıssuru erık almıs ama bı tane bıle yemedım aksam yemekte alkolde alacaksın Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 tutmadı.... sanırım alkolü biraz fazla kaçırıosun... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Tutmadi iki hafta once en son icmisdim.... Alkol icmiyorsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 daha 1 yasıma gırmeden alkolle tanıstım desem senınde canın sıkılıyo demı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 azcik senin ordada hava karardimi sanki yagmur yagcakmis gibi... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 yuk yağmıyo Sanki birileri luciyimi ösledi ne Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 ozledik tabi bir aralar yok oldun yorgunsun hayattin akisindan.... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Haklısın yorgunum falla Yuksam taşındınmı sen Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 nerden de bildin yaaaaaaaa hic beklemezdim yine butun gece uyumucaksin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 bildin arkadaslar uyandirma defterine her saat adimi yaziyo nobetci her saat gelip beni uyandiriyo ee basa gelen cekilir ilk ben onlara yapmistim ama onlar biraz abartti henuz yemek yemedin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 tuttu. karnim ac ama tembelim iste bir kalkikyemek yapmaya hem karnin ac ama sanki uykunda var gibi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 tutmadı yedım haftada en az 3 gun makarna veya pılav yıyonuz Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 haın kıss angell aramıza gırdın yıne tutmadı canem su anda turp... yok turp gıbı degılımdomates gıbıyım masallah :)dısı sert ama ıcı yumusak olanından... aylardır mantı yemıyon Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 tutmadi her iki haftada belki bir kere pilav yiyorumdur haftada birkere de makarna. benim aile hep fast food yiyor ya isini denistirmek istiyorsun ama bu sene eski icinle devam edip seneye yenisine bas vurcaksin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 yok yaa benım meslegı kım bulmusda kım cope atıyo oldurseler degısmem meslegımı memnunum. meslegımı merak edecen sımdı soylıyım:ÖGRENCIYIM saka bı yana gercekten o kadar okuduguma yazık memnunum meslegımden Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Oku oku en iyisi valla. Bende burda arada sirada okuyorum Ilk piskoliji okudum kolejde hafta sonu Unideydim amerikan tarihi ve politik ve kulturle ilgili son baharda bakalim ne olur derslere yazilmadim aslinda yazilmam lazim gec bile kaldim tuh Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Kıs ben sana anlatırım o dediklerini ne o psikomonotirikmi ne fardı ya Bakma sen konuşamadığıma sakın Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 şmdi ben neye tuttu tutmadı dicem luci... insan birazda bisi düşünür yane.... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 sor ıste prenses lucının mayası tutmus mu tutmamıs mı tahmınıme coktaan tutmustur Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 ooo bursercan cım mayamı kalır bu saate yaş olmuş 30 Alttakinede surmak lasım kısıyolar sonra Pişt sen alttaki sanki mantı dedinmi senin için akan sular duruyor Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 yas 30 emeklılıge 5 yıl kalmıs hanı nerde kım yapmıs hazır mı.... ya sımdı olacaktı kı ... of off bana mantı yapanın 1dk lık kolesı olurum sozunu unutmayalım arkadaslar lutfen not:yuksuk corbasına da razıyım.mantısı bol olsun lutfen hatta kardes payı yapacagım bunu yapana.suyu sana mantıları bana alttakı bana nıye hala mantı yapmadın.acıktııım ama Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 yeter ki sen iste Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 amnııııııııınnnnnnnn matı. sımdı ekranı yalıyacam valla tesekkur ederım angel sen olmasan kım yalattacaktı ekranı bana :)sayende tertemız oldu kıs pul bıberı bız yagda kavuruyoz gıt kavur gel bakım kosss yogurda gerek yok ben yogurtsuz yıyom Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 amnııııııııınnnnnnnn matı. sımdı ekranı yalıyacam valla tesekkur ederım angel sen olmasan kım yalattacaktı ekranı bana :)sayende tertemız oldu kıs pul bıberı bız yagda kavuruyoz gıt kavur gel bakım kosss yogurda gerek yok ben yogurtsuz yıyom yagda mi kavuruyorsunuz? ben sadece bakaldam aliyorum hazir hic yagda kavurmadan daha saglikli boyle Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 kıss olur mu oyle.senbı sıvı yag dılersen de tereyagı kat.bak gor sen onu.normalde yaptıgın mantıyı(kı suphem var ) bır tabak yıyosan boyle ıkı tabak yersın. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.