Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Ha sirtaki yapıp davul çaldırmışsın ha çiftetelli oynayıp tabak kırmışsın ne fark eder Sen bilmiyorsun :lol: Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Tabi ben bu dediğini bilmiyorum zaten..Çünkü hiç rastlamadım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Demek rastlamadın çok ilginç Kafa buluyo benle yaa Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Afferin ufaklık çok zekisin.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Ufaklık mı Hı hı tabi bende öyle diyordum zaten :lol: Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yok yok nasılsına kesin içimi dökecem.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Dök tabi Sonrada temizle ama Alıntı
Φ CaSPeR53 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Ben başlıyayım izmirde ailemle yaşıyorum 25 yaşına basıcam bi şirkette çalışıyorum bekarım da.. merhaba ben şenol 25 yaşındayım inşaat teknikeriyim şu taş yüreklile aynı sınıftanız memnun oldum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Hoşgeldin tanıştığımıza önce ben memnun olayım sonra diğer arkadaşlar da menun olacaklardır Bak şimdi Kriptexim gelecek ve devam edecek Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Hoşgeldin tanıştığımıza önce ben memnun olayım sonra diğer arkadaşlar da menun olacaklardır Bak şimdi Kriptexim gelecek ve devam edecek farkındaysan meliskoo ile tanışmaya çalışıyo Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 İlla araya girecen yani Bırak da kendime pay çıkarayım Hadi ya ben bunu neden fark etmedim Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Hoşgeldin tanıştığımıza önce ben memnun olayım sonra diğer arkadaşlar da menun olacaklardır Bak şimdi Kriptexim gelecek ve devam edecek sonradan senin de farkedeceğini biliyodum. ama ilk farkedenlerden biri olarak uyarmak istedim. senin jeton paraşütle iniyo galiba Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yanlış alıntı yapmışsın :lol: Zemplinle inmesinden iyidir Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yanlış alıntı yapmışsın :lol: Zemplinle inmesinden iyidir yanlış alıntı yapsam da zepline zemplin demekten iyidir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Hadi şimdi bozuntuya vermemek için zemplini bahane etme :lol: Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 tamam ben özür diliyorum yanlış alıntı yaptığım için. ama o zemplin kara leke gibi kalacak hayatın boyunca Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Sanki senin yanlış ileti aldığın alıntı pudra şekeri gibi mi kalacak :lol: Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Taş yüreklini arkadaşı casper hoşgeldin.. Anlayamadığım kadarıyla melişkoo ile tanışmaya gelmişsin ama o artık yok.. evet evet doğru duydun yok..Kızın açtığı topicleri amacından saptırdığımız için kaçtı..Farkındaysan biz dönüp dolaşıp yazıp duruyoruz.. Emre ile Elife de bakma..Onlar sana ihtiyacın olan bilgiyi sağlayamamışlar..Çünkü hala zeplin, paraşüt arasında gidip geliyolar..Farkındaysan ben çok sakinim..Alıştık artık biz..Sende alışırsın.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Abla az daha yere vursaydın bisi Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Taş yüreklini arkadaşı casper hoşgeldin.. Anlayamadığım kadarıyla melişkoo ile tanışmaya gelmişsin ama o artık yok.. evet evet doğru duydun yok..Kızın açtığı topicleri amacından saptırdığımız için kaçtı..Farkındaysan biz dönüp dolaşıp yazıp duruyoruz.. Emre ile Elife de bakma..Onlar sana ihtiyacın olan bilgiyi sağlayamamışlar..Çünkü hala zeplin, paraşüt arasında gidip geliyolar..Farkındaysan ben çok sakinim..Alıştık artık biz..Sende alışırsın.. birgün temelin evine 3 filozof misafirliğe gelir temel bunlara çay yapmak için mutfağa gider bunlarda salondaki sobaya görürler soba büyük bir kayanın üzerinde duruyor hemen fikir yürütürler biri derki bu laz çok akıllı adam sobayı yükseltmişki yüksek basınç altında daha iyi yanar diye diğeri yok demiş ondan değil sobadan gaz sızarsa zehir havadan direk pencereden dışarı gitsin diye yapmıştır diğeride yok canım döşemeler sıcak soğuktan çatlamasın diye yapmıştır diye söyler aralarınta tartışırlarken temel gelir içeriye ula iki saattir neyin kavgasını ediyorsunuz bori yetmedi da bori şimdide siz CaSPeR53 ü ben üye ettim foruma bugün msnden nasıl yazacağını soruyordu bende cevap yazan yeri tıkla dedim oda ilk gördüğü yere tıklamış galiba acemi yani acemi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 cıdden ya melısko başlığı açtı kendı yok buaralar Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 cıdden ya melısko başlığı açtı kendı yok buaralar hayatının aşkını buldu gitti galiba,netsin foruma girip topiğe bakıp,kim ne yazdıysa okuyup oooo şimdi nerde acabaa... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 senın durum ne oldu aklıma geldi şimdi,umarım herşey yolundadır Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Abla az daha yere vursaydın bisi Yok hayatım öyle demek istemedim.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 şimdide siz CaSPeR53 ü ben üye ettim foruma bugün msnden nasıl yazacağını soruyordu bende cevap yazan yeri tıkla dedim oda ilk gördüğü yere tıklamış galiba acemi yani acemi yok yok önemli değil.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.