Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bende sondan ikinci kişi olayım tanıdığın :D

hoşgeldın diloş :clover:

• Cevaplar 417
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bende sondan ikinci kişi olayım tanıdığın :D

hoşgeldın diloş :clover:

Merhaba SEDELİNA.Senlen tanıştığıma bilhassa çok memnun oldum.Çünkü yazılan ve çizilenlere bugün şöyle bir göz attığımda tarzın ve düşüncelerini kendime çok yakın buldum.Böyle bir iki kişi daha var.Ama şimdi isim zikretmek istemiyorum.Umarım güzel paylaşımlar yaşarız.Hoşçakal.. :)

Gönderi tarihi:

Herkese Selamlar...

Dün akşam çok alakasız bir vesile ile girmiş olduğum bu siteyi şöyle bir göz gezdirince oldukça kapsamlı ve şenlikli buldum.Böylece bu sabahta burda buldum kendimi.Şimdi..Bir tanışma gerçekleşecek öyle mi?Şu an Antalya'dayım yarın nerde olurum bilinmez :D Hayat bu öyle değil mi?Bir ordasın bir burda insanoğlu kuş misali..Herneyse..Yaşım yeniyetmeliği aşmış ama orta yaş bunalımını da tattırmamış aralığında..şimdilik bu kadar..Yine görüşmek dileğiyle.. :clover:

Hoşgeldin :clover: Ama bir sen Gülsün sandım :stuart: Aynı avatarı kullanmıyorsunuz ;)

biraz centilmen olalım dedik. bunu da savaş stratejisi olarak algıladın :D

Centilmenliğine diyecek lafımıs yok zaten Emre -_-:D

Strateji dediğin nedir ki...Bertaraf etmek içindir :lol::stuart:

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin :clover: Ama bir sen Gülsün sandım :stuart: Aynı avatarı kullanmıyorsunuz ;)

Centilmenliğine diyecek lafımıs yok zaten Emre -_-:D

Strateji dediğin nedir ki...Bertaraf etmek içindir :lol::stuart:

Sağolasın Gece Yağmuru.Yukarıda bahsettiğim kişilerden biride sensin.Tanıştığımıza memnun oldum.Sana hep bu şekilde mi seslenelim.Mesela Yağmur desem nasıl olur?Uygun mu?

Gönderi tarihi:

neden tanıştığın son kişi de ben oluyorum anlamadım. yoksa biri kızdıracak bişeymi söyledi :angry: ya sen aldırma onlara diloş. bana da yapmışlardı. seni forumda sürekli görmek isteriz :clover:

özellikle sedalina ya benziyosa tarzın daha da mutlu oluruz seni tanımaktan :clover:

bu arada beni affettiğine sevindim hayal. annene de her ne kadar bizi tanımasa da mutlu yıllar diliyorum.

gece yağmurunun ismi elif diloş. öyle hitap etmenden mutlu olcaktır :D birde polat alemdar var. o son zamanlarda pek uğramıyo :(

Gönderi tarihi:

Sağolasın Gece Yağmuru.Yukarıda bahsettiğim kişilerden biride sensin.Tanıştığımıza memnun oldum.Sana hep bu şekilde mi seslenelim.Mesela Yağmur desem nasıl olur?Uygun mu?

Bende tanıştığımıza memnun oldum Diloş :) Gece,Yağmur,Yağmurum,Gecem,Elif,Cadı vb. nasıl hitap etmek hoşuna gidiyorsa artık :lol: ( gerçi Emre hemen cvp vermiş ama olsun :D )

gece yağmurunun ismi elif diloş. öyle hitap etmenden mutlu olcaktır :D birde polat alemdar var. o son zamanlarda pek uğramıyo :(

Evet çok mutlu olacam emin olabilirsiniz :lol: Polatın işleri var bu ara gelemiyo -_-:lol:

Gönderi tarihi:

Bende tanıştığımıza memnun oldum Diloş :) Gece,Yağmur,Yağmurum,Gecem,Elif,Cadı vb. nasıl hitap etmek hoşuna gidiyorsa artık :lol: ( gerçi Emre hemen cvp vermiş ama olsun :D )

hemen cevap vermiş derken ne demek istiyosun yani. tatlı su balığı olduğumu ima etmiyosun demi. kötü mü oldu yani söylediysek. yeni arkadaşlara kötü örnek olmayalım elif bence :D:lol:

Gönderi tarihi:

Evet merkez ELİF.Antalya'yı iyi bilirmisin?

Az biraz bilirim , çok değil yani :D

Daha çok ardaşlarım var Antalyada ( bunu her defasında söylüyorum olur da biri arkadaşım çıkabilir diye :unsure: ama nerdeeee -_-:lol: )

hemen cevap vermiş derken ne demek istiyosun yani. tatlı su balığı olduğumu ima etmiyosun demi. kötü mü oldu yani söylediysek. yeni arkadaşlara kötü örnek olmayalım elif bence

Ben iletiyi cvplamakta geç kalmışım daha doğrusu görmemiştim , Sende cvplamışsın ne güsel işte :unsure:

Yok sen illa ben tatlı su balığı değil tuzlu su balığı olmak istiyorum diyorsan ben mani olmayım yani -_-:unsure::lol::stuart:

:clover:

Gönderi tarihi:

Ben iletiyi cvplamakta geç kalmışım daha doğrusu görmemiştim , Sende cvplamışsın ne güsel işte :unsure:

Yok sen illa ben tatlı su balığı değil tuzlu su balığı olmak istiyorum diyorsan ben mani olmayım yani -_-:unsure::lol::stuart:

yine konuyu dağıttın valla. tanışmak isteyen insanların önünü kapatıyosun. bi susmuyosun ki kendini tanıtsın yeniler :D:lol::clover:

Gönderi tarihi:

yine konuyu dağıttın valla. tanışmak isteyen insanların önünü kapatıyosun. bi susmuyosun ki kendini tanıtsın yeniler :D:lol::clover:

ayy emree iki gunde sattin bizi ne diyimm senin kiz arkadasina acidim :D sen simdi yeni biri gelince onu birakirsindaa :lol: olemi acabaa :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

ayy emree iki gunde sattin bizi ne diyimm senin kiz arkadasina acidim :D sen simdi yeni biri gelince onu birakirsindaa :lol: olemi acabaa :sweatingbullets:

ne alaksı var şimdi. yeni birini görünce neden bırakayım sevgilimi. ikisini idare edecek potansiyeli göremiyomusun bende :D:lol:

Konu yerinde duruyor,isteyen toplayıp bakar

Çok konuşuyosun emre çokkk

kimin çok konuştuğu mesaj sayısından belli. süper moderatörle yarışıyosun mesaj konusunda :D

Gönderi tarihi:

ne alaksı var şimdi. yeni birini görünce neden bırakayım sevgilimi. ikisini idare edecek potansiyeli göremiyomusun bende :D:lol:

kimin çok konuştuğu mesaj sayısından belli. süper moderatörle yarışıyosun mesaj konusunda :D

ayip ettinn gormezmiyim sen ne bakan yurek yakansin be emree!!!!

hey dunku yemekler igrencti biliyon muuu :unsure:

Gönderi tarihi:

ayip ettinn gormezmiyim sen ne bakan yurek yakansin be emree!!!!

hey dunku yemekler igrencti biliyon muuu :unsure:

bu yemek işini henüz çözemedim ama neyse :unsure:

Hayır Adminle yarışıyorum -_-:lol:

Süper moderatörlük msjında gösün olduğunu bilmiyordum emre :unsure::lol::D:stuart:

300 mesajımla o güzide yere sulanacak kadar kendimi şaşırmadım henüz :D:lol:

süper moderatörü sollamışsın valla

Gönderi tarihi:

Neden msj sayıma taktın hiç anlamadım Emre :unsure:-_-

Bunlar fani şeyler bover takma kafana

neden kafamı taktığı mı söyleyim hemen. 8219 mesaj atmışsın. bu geçerli bi sebep değil mi sence :D

ya şaka bi tarafa seni kutlamak gerek. umarım forum yöneticileri sen ve senin gibi ilgili arkadaşlara gereken değeri veriyodur :clover: verdiklerinden de şüphem yok diyim de yalakalık olsun :D:lol:

ya kafama takıldı. bu nick miras falan kalmadı demi sana :D

Gönderi tarihi:

8221 -_-:lol:

Sevgili Emre,

Sanırım msj seviyemin yüksek olması ( ki benim msj sayıma yakın bir çok arkadaş var ) forum oyunlarında daha çok vakit geçirmem,akşamları ve haftasonlarıda forumda olamdan kaynaklanmaktadır...

Forum yöneticilerin daha mühim işleri varken benim msj sayımla ilgileneceklerini sanmıyorum ( ki bunu beklemek zaten hiç doğru olmaz demi Emre :D )

Kaldı ki msj sayısına bu kadar takılan bir insan değilim ( yani illa Emreyi sollayım diye bir derdim yoktu :D )

Nickimi belki ben miras bırakabilirim...Ama kimseden miras almadım...

(At Ölür Meydan Kalır,Yiğit Ölür Miras Kalır deyimi ile bir benxetme yapmazsan çok sevinirim :lol: )

Yalakalık yapıyorsun işteeeee :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

8221 -_-:lol:

Sevgili Emre,

Sanırım msj seviyemin yüksek olması ( ki benim msj sayıma yakın bir çok arkadaş var ) forum oyunlarında daha çok vakit geçirmem,akşamları ve haftasonlarıda forumda olamdan kaynaklanmaktadır...

Forum yöneticilerin daha mühim işleri varken benim msj sayımla ilgileneceklerini sanmıyorum ( ki bunu beklemek zaten hiç doğru olmaz demi Emre :D )

Kaldı ki msj sayısına bu kadar takılan bir insan değilim ( yani illa Emreyi sollayım diye bir derdim yoktu )

Nickimi belki ben miras bırakabilirim...Ama kimseden miras almadım...

(At Ölür Meydan Kalır,Yiğit Ölür Miras Kalır deyimi ile bir benxetme yapmazsan çok sevinirim )

Yalakalık yapıyorsun işteeeee

bundan sonra mesaj sayını konu yaparsam üç olsun :D

ama miras bırakırsan haberim olsun. iyi para verebilirim :D avro üzerinden çalışırım sende mutlu olursun bende :D

bu arada o benxetme değil benzetme olacak :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.