Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 417
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
neler oluyoerr olee yeniler git gide cogaliyorr eskiler nerde onlari cok ozlediimm tasla agiz tadiylaa kavga edemiyooo oldukk yaslaniyormuyummu nee

haklısın,napıyım bende burada kımse olmayınca diğer başlıklara gırıyorum.eskı tadı kalmadı

Gönderi tarihi:

arkadaşlar kendimi tanıtmaya devam edeyim: bu forumu tesdadüfen buldum. şu an için burda bulunmaktan ve paylaşmaktan gayet memnunum. çok yüksek ideallerim var. disiplini, kuralcılığı seven bi yapımın varolmasıyla birlikte, serbestliği özgürlüğü bir yapım da söz konusu. benim için eğlence ve çalışmanın yeri ayrıdır. çok konuşup boş konuşmayı sevmem. insanlara oldukları gibi yaklaşırım. boğa burcuyum. burcumun özelliklerinin çoğunu taşırım. barışçıl, sakin, sabırlı bi yapım var. planlı çalışmayı severim. müzik dinlemek en sevdiğim hobimdir. sevdiğim müzik türü ise heavy metal'dir. teşekkürler ;););)

Gönderi tarihi:

Haydaaaaa Ne dedik şimdi Emre Hoşgeldin dedik

:huh::unsure::P

hadi hadi. bilirim ben o hoşgeldinin altında yatan anlamı :D çocukmu sandın beni :devil:

emrecim benim gozumde halaa dunku cocuksunn sende yenisin ne diyim hos geldin tatlimm

evet sana da söylüyorum. çocuk mu sandın beni :devil: benden 100 mesaj fazla attın diye hemen ablam oluyosun öylemi. elifin mesaj sayısına baksana. admin bakmamıştır siteye o kadar :D

bütün ifadelerinizi yedim :D

Gönderi tarihi:

hadi hadi. bilirim ben o hoşgeldinin altında yatan anlamı çocukmu sandın beni

elifin mesaj sayısına baksana. admin bakmamıştır siteye o kadar

Kim bıraktı bu topice çocuğunu :angry: gelip alsın çabuk -_- Emre üstüne alınıyo :D:stuart:

Msj sayımı bu işin içine karıştırmayın :devil::lol::D:clover:

Gönderi tarihi:

hadi hadi. bilirim ben o hoşgeldinin altında yatan anlamı :D çocukmu sandın beni :devil:

evet sana da söylüyorum. çocuk mu sandın beni :devil: benden 100 mesaj fazla attın diye hemen ablam oluyosun öylemi. elifin mesaj sayısına baksana. admin bakmamıştır siteye o kadar :D

bütün ifadelerinizi yedim :D

amaninda amanin nasil kizarmis oooo ben kiyamam sana ama dun beni gicik ettin ona gore artik sana siir yokkk :angry:

Gönderi tarihi:

Kim bıraktı bu topice çocuğunu :angry: gelip alsın çabuk -_- Emre üstüne alınıyo :D:stuart:

Msj sayımı bu işin içine karıştırmayın

:D:lol: şakacı elif. valla formundasın ne diyim ki. ama merak ediyorum 7000 mesajı nasıl attın buraya. ben buraya 7000 mesaj atsam kendimi maaşa bağlatırdım admine.

ayrıca ben senden büyükümdür -_-:lol:

Gönderi tarihi:

amaninda amanin nasil kizarmis oooo ben kiyamam sana ama dun beni gicik ettin ona gore artik sana siir yokkk :angry:

ya dün için kusura bakma. malum iş güç :D ayrıca artık şiir yazmaman çok güzel. çünkü sen şiir yazmaya başladıktan sonra şiirden tiskinmeye başladım :D

Gönderi tarihi:

:D:lol: şakacı elif. valla formundasın ne diyim ki. ama merak ediyorum 7000 mesajı nasıl attın buraya. ben buraya 7000 mesaj atsam kendimi maaşa bağlatırdım admine.

ayrıca ben senden büyükümdür

Ne maaşı yaaa :lol: üstüne para almasınlarda :lol:

İyi büyük olunca madalya mı verdiler sana :angry::lol:

çünkü sen şiir yazmaya başladıktan sonra şiirden tiskinmeye başladım

:unsure::unsure:

:w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

Ne maaşı yaaa :lol: üstüne para almasınlarda :lol:

İyi büyük olunca madalya mı verdiler sana :angry::lol:

:unsure::unsure:

:w00t: :w00t:

onu bunu anlamam. büyüküm. senden daha çok şey bilirim. çok gören değil çok yaşayan bilirmiş :devil:

Gönderi tarihi:

Bu saatten sonra (eski bir üye olarak) kendimi tanıtmaya çalışsam ayıp olur mu acaba? :blushing:

Hele ki forumdan bir çok kişiyle hararetli fikir çatışması yaşadıktan sonra. Neyse bir deneyelim bakalım...

Adım Ercan... İzmir'de yaşıyorum. 29 yaşındayım..Bir şirketler grubunun muhasebe müdürüyüm.

Ohhhh bea... :D

Gönderi tarihi:

onu bunu anlamam. büyüküm. senden daha çok şey bilirim. çok gören değil çok yaşayan bilirmiş :devil:

Aynen öyle Emre -_- idare edin boşverin :D:lol::stuart:

Bu saatten sonra (eski bir üye olarak) kendimi tanıtmaya çalışsam ayıp olur mu acaba? :blushing:

Hele ki forumdan bir çok kişiyle hararetli fikir çatışması yaşadıktan sonra. Neyse bir deneyelim bakalım...

Adım Ercan... İzmir'de yaşıyorum. 29 yaşındayım..Bir şirketler grubunun muhasebe müdürüyüm.

Ohhhh bea... :D

Tanıştığımıza memnun olduk :clover:

Gönderi tarihi:

ya dün için kusura bakma. malum iş güç :D ayrıca artık şiir yazmaman çok güzel. çünkü sen şiir yazmaya başladıktan sonra şiirden tiskinmeye başladım :D

yaa demek olee emre beyy okey artik yazmam dun tas bugunde siz sizlede kustumm bayimm ben ilhami dinleyip sahaserler cikariyorum ortaya tesuf ederim sizee bayimm

bigun karsina cikip bir zamanlar kotu ama iyi bir sair vardi simdi hem iyi hem harika ama gurursuzz diycemmm ve sizi tanimiycamm

zaten bizim gibilerin ancak olunce degeri anlasiliyoooo

son olarak size mutluluklar emre bey..........

Gönderi tarihi:

yaa demek olee emre beyy okey artik yazmam dun tas bugunde siz sizlede kustumm bayimm ben ilhami dinleyip sahaserler cikariyorum ortaya tesuf ederim sizee bayimm

bigun karsina cikip bir zamanlar kotu ama iyi bir sair vardi simdi hem iyi hem harika ama gurursuzz diycemmm ve sizi tanimiycamm

zaten bizim gibilerin ancak olunce degeri anlasiliyoooo

son olarak size mutluluklar emre bey..........

demek senin gibilerin ölünce değeri biliniyor :D:lol: ya şaka yaptım ben. şiirlerin çok güzel senin. gerçekten hepsi çok duygusaldı :D:lol:

Savunma psikolojisi demek

iyi hadi bakalım bekliyoruz

biraz centilmen olalım dedik. bunu da savaş stratejisi olarak algıladın :D

Herkese Selamlar...

Dün akşam çok alakasız bir vesile ile girmiş olduğum bu siteyi şöyle bir göz gezdirince oldukça kapsamlı ve şenlikli buldum.Böylece bu sabahta burda buldum kendimi.Şimdi..Bir tanışma gerçekleşecek öyle mi?Şu an Antalya'dayım yarın nerde olurum bilinmez :D Hayat bu öyle değil mi?Bir ordasın bir burda insanoğlu kuş misali..Herneyse..Yaşım yeniyetmeliği aşmış ama orta yaş bunalımını da tattırmamış aralığında..şimdilik bu kadar..Yine görüşmek dileğiyle..

tekrardan hoş geldin diloş :clover:

Gönderi tarihi:

demek senin gibilerin ölünce değeri biliniyor :D:lol: ya şaka yaptım ben. şiirlerin çok güzel senin. gerçekten hepsi çok duygusaldı :D:lol:

biraz centilmen olalım dedik. bunu da savaş stratejisi olarak algıladın :D

tekrardan hoş geldin diloş :clover:

Sağol Emre.Dün akşam hatırlarsan sitedeki ilk tanıştığım kişi sensin demiştim.Görüldüğü kadarıyla son kişide sen olacaksın ne dersin? :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.