Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 kıss kankim bu jönü bayan iç çamaşırına vermen hiç olmadı bence valla içer içer hatunlara sarkar söleyim ben sana Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 adamlara ben bakıyom kadınlara o ne kadar enteresannnn kıs bu adamlar baxer alırken ben kafamı ne tarafa eğcem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2011 2 gündür buralara uğrayamayınca bi sürü şey kaçırmışımdır diyodum ama bişi kaçırmamışım şükür kıss kankitom ben çok hasta oldum üstüne afiyet öskürük olmuşum bikaç gün daha işe gelemiycem ben onu haber edem didim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2011 daha ilk günden başladın kıss bu kadarda uyuşukluk olmaski yaaa tövbe tövbeeee Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 tövbe mi ne için yoxa bi akabahatiniz mi var ilk günden diye sordu kısslar kikirdiyerek gülmeye başladılar yok ne yapabiliriski yok yok var bişi dedi adam ama üsteklemedi gençti kıslar vardır bir bildikleri allam bunla mukayyet ol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.