Φ saliha Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Mutluluk benim icin kendimle barisik olmam, kimseyle dargin olmamam, ailemle ve sevdiklerimle beraber olmak dir! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bende dediğiniz gibiyim ama bi şeyi kafama taktım mı dünyada hiçbişey bana komik gelmio hiçbişi beni teselli etmio istisnalar hariç FREE BOY oldukça hassas bir mizacın var o zaman... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 mutluluk unutmamaktır Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bazende sarhoşluğun getirdiği budalalık.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 mutluluk içip içip sevdiğini haykırmak ve sayıp sölemektir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Mutluluk annemin o güzel yemeklerinden tatmaktır. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 kendi yarattığın çölünde seraplarda görmektir, mutluluk.. bazen bile bile ladestir ,mutluluk.. bazen bir çöplükte kontesliğe soyunmaktır ,mutluluk.. kaf dağının ardındakidir ,mutluluk.. bazende çarpık bacakları düzgün görebilme sanatıdır,mutluluk.. aslında kaderini değiştiremeyenin kaderini sevmesidir, mutluluk.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bende dediğiniz gibiyim ama bi şeyi kafama taktım mı dünyada hiçbişey bana komik gelmio hiçbişi beni teselli etmio istisnalar hariç Dert ettiğin şeye bağlı ama genel için konuştuysan bilemem arkadaşım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 mutluluk mutlu olamayacağını bilsende o kadarıyla yetinmektir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 mutluluk mutlu olamayacağını bilsende o kadarıyla yetinmektir. evet bu söz bana her zaman söylediğin söz arkadaşım ablacığım benim mutluluk koşulsuz sevmektir senin her zaman söylediğin gibi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Abidin Dino Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 çok zor durumdaki bir insana yardım ettiğimde; gözlerindeki ışıltıyı görmek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Mutluluk bazen çok elde etmek istediğin bir şeyi elde edememektir. Sahip olduğun zaman aslında sahip olmak istemediğini anlarsın. Onun için savaşmaktır mutluluk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 mutluluk;insanlara güzellikleri aşılayabılmektir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Mutluluk karşındakinin ufacık da olsa bir tebessüm etmesini sağlamaktır. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 mutluluğu bulmanın yolu sahip olduklarından geçer Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Mutluluk benim icin kendimle barisik olmam, kimseyle dargin olmamam, ailemle ve sevdiklerimle beraber olmak dir! SALİHA, Mutluluk tarifinde çok önemli birşey yakalamışsın...kendi ve çevresiyle barışık insan mutlu insandır...bu çok doğru Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 KİM İSTEMEZ MUTLU OLMAYI AMA MUTSUZLUĞA DA VAR MISIN? CEMAL SÜREYYA Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimizde elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya ikimiz iki dağdan iki hırçın su gibi akıp gelmiştik buluşmuştuk bir kavşakta unutmuştuk ayrılığı yok saymıştık özlemeyi şarkımıza dalmıştık MUTLULUK mavi çocuk oynardı bahçemizde... HASAN HÜSEYİN KORKMAZGİL Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ iremeric Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 --------------------------->OdTü<------------------------ INSALLAH KAZANIRIM DA GIDERIM BABAMIN AILESINDENDE KURTULURUM:p Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sevdiğim insanların yakınımda olması elimi uzattığımda ve sesimi duyurduğumda bana cevap vermeleri Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 sevdiğim insanların yakınımda olması elimi uzattığımda ve sesimi duyurduğumda bana cevap vermeleri CESUR CİVCİV; Adın çok sevimli...umarım gerçektende cesursundur Yorumuna içtenlikle katılıyorum bencede en büyük mutluluk bu! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Mutluluk deyice Acı ve Izdırap ilk aklıma gelen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ÖZGÜRLÜK... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Mutluluk deyice Acı ve Izdırap ilk aklıma gelen Hımmm...herşeyi karşıtıyla mı anarsın? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.