Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 çok teşekkür ediyorum canım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 ahh ah ne günler geçirmişiz bu defterde ayy bu forumda mazi canlandı gözümde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun güzelyaz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2007 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gecem canım benim seninde geçmiş bayramın mübarek olsun,çok teşekkür ediyorum çok teşekkür ediyorum Erbay birce teşekkürler Ra_dya seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım spices çok teşekkür ediyorum hatırlanmak ne güzel şey iyiki varsınız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 çok teşekkürler birce Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 çok teşekkürler gecem inşallah hep birlikte Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 hoş gledin sen nerelerdesin sen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 hoşbuldum ben bir bilsen nerelerdeydim ben Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2011 Yıllar sonra yine burdayım ben ne çok şey yaşadım burda yokken aslında.şimdi maziyi arıyorum eski sayfaların arasında.yıllar önce paylaştıklarıma bakıyorumda gülümsüyorum bi an,o anki duygularım canlanıyor içimde.geçen her günün nasılda bişeyler götürdüğünü ne kadar eksildiğimi anlıyorum şimdi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Canımsın Hayatın her aşaması bizim için bir sınav ve herşey insanlar için,yaşadıklarımız birer tecrübe birtanem, Daha güsel günler var önünde sakın unutma ve umudunu yitirme Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Yıllar sonra yine burdayım ben ne çok şey yaşadım burda yokken aslında.şimdi maziyi arıyorum eski sayfaların arasında.yıllar önce paylaştıklarıma bakıyorumda gülümsüyorum bi an,o anki duygularım canlanıyor içimde.geçen her günün nasılda bişeyler götürdüğünü ne kadar eksildiğimi anlıyorum şimdi güselimyasım her giden gün bizi terk ederken bizden bişeyler götürmüyor aslında , bize o kadar çok şey katıyor ki giderken eksilmek yerine tam tersi daha da çoğalıyoruz, daha da büyüyoruz yıllar önce bu foruma ilk geldiğimde şu sözü uzun süre kullanmıştım profilimde yine söylüyorum : ''Acılarını unut,hayata gülümse'' Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 canlarım benim,iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 sende iyi ki varsın canım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 hooopppp senin topiğini de yukarıya çekeyim şöle güselim yasım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.