Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Beni hayatta iki korkum vardır:

1- Yanlış anlaşılmak ve kendimi ifade edememek...

2- Kendim...

Kendimden niye korkuyorum...

Çünkü insanın tek düşmanı var aslında; Kendisi...

İd/Alt Benlik, Ego/Benlik, Süper Ego/Üst Benlik

Bilinç Altı, Bilinç, Bilinç Dışı...

Bunlar bizi "Biz" yapan temel kavramlar.

Bunlar arasındaki dengesizlik genelde bizim elimizde değildir ya da kontrolü çok zordur.

İnsanlar genelde bunlar arasındaki dengesizliğe yenilirler.

Ve bunun nedeni de bu dengesizliğin ya da çatışmanın farkında olmamalarıdır...

Bunun farkına varmaya da "Sağduyulu Olmak" deniyor...

Ben işte bunu kaybetmekten çok korkarım.

Çünkü bir kere kaybettiniz mi, toparlamanız çok daha zorlaşıyor...

Senin yazını okuyunca aklıma geldi :) Benden bi itiraf daha; uyurgezerlerden korkarım :sweatingbullets: çünkü insanların bilincinin yerinde olmadan hareket edip bişeyler yaptığını görmek ve ne yaptıklarını bilmedikleri için ne yapacaklarını kestirememek beni ürkütüyor :excl:

Gönderi tarihi:
Bende edeyim bari.....

Insanlari kirmak istemedigim icin kimseye "Hayir" diyemiyorum....Bu beni bazen sinir ediyor....

Bana "Hayır" diyebiliyosun ama di mi? :sweatingbullets:-_- -_- :clover:

Senin yazını okuyunca aklıma geldi :) Benden bi itiraf daha; uyurgezerlerden korkarım :sweatingbullets: çünkü insanların bilincinin yerinde olmadan hareket edip bişeyler yaptığını görmek ve ne yaptıklarını bilmedikleri için ne yapacaklarını kestirememek beni ürkütüyor :excl:

Evet yaa, uyurgezerlik kötü... Benim kardeşim küçükken uyurgezerdi ve ben onun bazı sakarlıklarına maruz kaldım :)

Tabi tam balkondan atlamak üzereyken onu yakalamamış da cabası...

Gönderi tarihi:
itiraf ediyorum -_- insanlara içimden geçenleri tam diyemiyorum ve bu beni çok yıpratıyor :( içimde yaşıyorum kızgınlıklarımı sırf karşıdakini incitirmiyim korkusu yüzündennn :wacko::blink::crying:

sana bi hikaye anlatam..ÖFKE..

bi kasiyer varmış..büyük bir süpermarket..gazetede satarlarmış..ve kuponları biriktiren müşteriler gelirmiş..kasiyerden hediyelerini isterlermiş..ama kuponların günleri geçtiği i,çin kasiyer hediyeleri veremezmiş..ve her gelen müşteri almadığında hediyesini..kasiyere bağırır çağırır gidermiş..kuponları ataraktanda kasiyerin suratına..müşteri bu sayede hediyesini alamamanın içinde yarattığı öfkeyi kızarak kasiyere atarmış..ama kasiyer müşteriye çıkışamazmış..ne söylesede anlatamazmış meramını..ve atarmış içine..en son o kasiyer napmış biliyormusun..içinde öfkesini biriktirmekten..otomotik bir silahla bulunduğu süpermarketi taramış..hem tararkende kahkaha atıyormuş..öfkeni içinde saklama..dışa vur..hem daha az zarar verirsin..gün gelipte bir gün cinnet kahkahası atmazsın... :stuart:

Gönderi tarihi:
sana bi hikaye anlatam..ÖFKE..

bi kasiyer varmış..büyük bir süpermarket..gazetede satarlarmış..ve kuponları biriktiren müşteriler gelirmiş..kasiyerden hediyelerini isterlermiş..ama kuponların günleri geçtiği i,çin kasiyer hediyeleri veremezmiş..ve her gelen müşteri almadığında hediyesini..kasiyere bağırır çağırır gidermiş..kuponları ataraktanda kasiyerin suratına..müşteri bu sayede hediyesini alamamanın içinde yarattığı öfkeyi kızarak kasiyere atarmış..ama kasiyer müşteriye çıkışamazmış..ne söylesede anlatamazmış meramını..ve atarmış içine..en son o kasiyer napmış biliyormusun..içinde öfkesini biriktirmekten..otomotik bir silahla bulunduğu süpermarketi taramış..hem tararkende kahkaha atıyormuş..öfkeni içinde saklama..dışa vur..hem daha az zarar verirsin..gün gelipte bir gün cinnet kahkahası atmazsın... :stuart:

Korkunç!!! Bu yüzden kendimden korkuyorum, bazen ben öfke patlaması yaşadığım zamanlar -sinirlendiğim zamanlar- kontrolümü kaybedecek sınıra geliyorum. Kaybetmemek için büyük çaba harcıyorum, küçük sızıntılar olmuyor değil! Büyük olmasında!!!!

Gönderi tarihi:

Ben bir itirafta daha bulunayım o zaman:

Nedense ilk tanıştığımızda beni sevmeyen insanlar, sonradan çok iyi dostlarım oluyorlar.

Bunun nedenini anlamış değilim hala.

O yüzden artık ilk başlarda beni sevmeyen kimselerden hiç rahatsız olmuyorum.

Çünkü sonraları seveceklerini biliyorum.

Kendimden çok mu eminim bilmiyorum ama pek yanılmadım şimdiye kadar :) :) :)

Gönderi tarihi:

göründüğün gibi değilsin demekki arkadaş

ben ilk gördüğümde sevdiğim insanı sonrada seviyorum

sevmediğimi sonradan sevsemde bir zaman sonra başa dönüyorum

demekki ilk elektirik çok önemli

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

İtiraf edıyorum;hayatımda olduğun sürece sadece aklımı karıştıracaksın ve o karışıklıkla duygularım da karışacak.Hayatımdan adınla sanınla herşeyinle çık,dönmemesine çık.Çünkü ayrı hayatlar yaşıyoruz ve sen ben kalacağız,asla biz olamayacağız..

Git ARTIK :pinch:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

çokdan unuturdum ben seni çokdan ah bu şarkıların gözu kör olsun...

bugun daldım şarkılara yıne,ben seni hala sevıyorum,hiç unutmamışım yanılmışım :crying:

Gönderi tarihi:

bi itiraf da ben yapayım dedim

ama öyle bir şey olsun ki

başka hiç bir ortamda

itiraf edemeyeyim

işte itirafım:

bir kaç hafta önce

çok ciddi bir kuruluşta

psikolojik değierlendirmeden geçtim

(bilumum testler vs.)

sonuç:

ben bir şizofrenim :(

Gönderi tarihi:

yine hayatımı seyretmeye başladım,bişeler olup bıtıyor ama ben oyuncu değilim sadece seyredıyorum sanki :unsure::(

Gönderi tarihi:
yine hayatımı seyretmeye başladım,bişeler olup bıtıyor ama ben oyuncu değilim sadece seyredıyorum sanki :unsure::(

sanırım benim çocukluğumdan beri yaşadığım bir duyguyu

sen de yaşıyorsun:

yaşam stadyumda oynanan

belki de çok heyecanlı bir maç...

ben ise bu maçı

tribunden seyrediyorum,

ve hiç heyecanlı bulmuyorum...

ve keşke stadda oynuyor olsaydım da

oyunun heyecanından

günlerimin nasıl geçtiğini anlamasaydım

diyorum......

Gönderi tarihi:
bi itiraf da ben yapayım dedim

ama öyle bir şey olsun ki

başka hiç bir ortamda

itiraf edemeyeyim

işte itirafım:

bir kaç hafta önce

çok ciddi bir kuruluşta

psikolojik değierlendirmeden geçtim

(bilumum testler vs.)

sonuç:

ben bir şizofrenim :(

Takma nobody ;bende geçen Ankara da çok ünlü bir ana bilim dalı başkanının şizofren teşhisi koyduğu genç bir kızın hastalığının , aslında panik atak olduğunu öğrendim;)

Gönderi tarihi:
sanırım benim çocukluğumdan beri yaşadığım bir duyguyu

sen de yaşıyorsun:

yaşam stadyumda oynanan

belki de çok heyecanlı bir maç...

ben ise bu maçı

tribunden seyrediyorum,

ve hiç heyecanlı bulmuyorum...

ve keşke stadda oynuyor olsaydım da

oyunun heyecanından

günlerimin nasıl geçtiğini anlamasaydım

diyorum......

evet aynı duygular -_-

Gönderi tarihi:

Bende bazı itiraflarda bulunayım bare...

Lise yıllarındayken kimya veya fizik hocamızın önlüğünün arkasına gazete kağıdından yaptığım kuyruğu takan ve onu yakan benim. Önlük de birazcık yanmışdı. Affet be hocam :)

Yine lise yıllarındayken kızların soyunma odasına torpilleri atıp, iki arkadaşın bayılmasına sebep olan benim. Affedin be kızlar :)

Yine lise yıllarındayken Atelye dersinde soyunma odasında sigarayı yakıp ve birazcık içtikten sonra sigaranın üzerine torpili koyup aradan yaklaşık 3 dk. geçtikten sonra patlamasına sebep olan da benim. Arkadaşlar, hocam af edin.

Yine lise yıllarındayken bir hocamızın aldığı yeni arabasını sprey boyayla boyayan ve arkadaşlarımı da buna teşvik eden benim. Affet be hocam :)

Yine lise yıllarındayken içtiğim bira kutularını tuvalet deliğine tıkayan ve tüm muslukları kırıp tuvaletin sular altında kalmasını da sağlayan benim. Affedin arkadaşlar :)

Yine lise yıllarındayken kızlar tuvaletinden aynaları çalan da benim. Affedin kızlar :)

Sevgili Ali Poyrazoğlu sen Muammer Karaca Tiyatrosunda oyununu oynarken, kulis'in yan tarafında bulunan bir koli içinde ki "Ödünç Yaşamlar" kitabından bir tane çalan benim. (Yine lise yıllarındayken)

Şimdilik bu kadar yeter aklıma geldikçe yazarım.

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum

hayatımda çok sevdiğim bi kız arkadaşım vardı 2 senedir kızgın olduğum için görüşmüyorum ama onu hem çok seviyorum hemde onun o güzel arkadaşlığını özlüyorum..dışardan nekadar kızsamdaa içim git onla konuş diyor :( ama hayır kızgınım ona

konuşmicamm -_-:angry:

Gönderi tarihi:
sen de yap yap sonra özür dile!!!!Ohh ne alaa :sorcerer:

Hiç yoktan özür dileyebiliyorum :D

Aklıma gelmişken bir itirafda daha bulunayım.

Mahallemize zamanında yapılan bir apartman vardı. Fenerbahçe Apt. Biz arkadaşlarla aldık sprey boyaları ve BEŞİKTAŞ apartmanı olarak değiştirdik. Apartman sakinlerinden özür diliyorum ama o apartmana o ismi verenden özür dilemiyorum.

Gönderi tarihi:

selim ; seni yalan makinasına koysam vallaha yalan makinası bozulur :lol::angry:

derya ; sen kendini beğenmişin tekisin.bırak artık insanlara yukarıdan bakmayı.. :P

şükran ; seni bir arkadaş olarak seviyorum ama bazen *** ***** olduğunu düşünüyorum?? :unsure:

rahmi; sen çok iyi bir dostsun.. ;)

deste ; yapmacık olma lütfen :angry:

ender çok yakında düğünün var..senin beni unutmadığını biliyorum ve bende seni unutamıyorum.. :wub:

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.