Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 eteraf edirem azeriler pek yahsi konisiler hindi hamimiz inise gececegiz Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Bende bir itirafta bulunayim itiraf edeyim bir donem internetten azerice ogrenmeye calisiyordum.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 İtiraf ediyorum.... hastanede dr beyi beklerken nerdeyse bi kitabı bitirdim işe gitmem gerekirken kendimi eve atıp yine tatlı yedim annem arardığı zaman uyuyorum deyüp üstüne kapattım,babam arayınca uyusanız deyüp terbiyesizlik yaptım (kendime kısızyom,uyku maynağı olmuşam ya) patlarcasına yemek yedim bi kilo muz,bi tabak çekirdek üstüne portakal,elma... yeter ama Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Bu bir aylık toptan itiraf olmuş yahu Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 yooo sadece bugünlük ben racon kesmeden gitmeyem dedim ama yarun işte bol bol keserim itiraf ediyorum......... bugün ilk defa birini kırdım,üzgünüm Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 O da üzgün Mavi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 itiraf ediyorum...sırayla bir taraftan yetiştirmem gereken yazıyı yazıyor diğer taraftan itirafları sıralıyorum. masamı hala toparlayamadım. evde beni bekleyen bi sürü iş var. halletmediğim işler diz boyu. misafirler var. bu hafta sonu bittim ben...itiraf ediyorum,mesai arkadaşım benim yerime kaçtı bile Allahım allahım itiraflar kaldı başka saatte Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Itiraf ediyorum halen neden Japonya pearl harbor yu bomboladi halen tam anlamadim ben Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 İtiraf ediyorum, Çok yoğun birgün olmasına rağmen forumdan çıkamadım, İş arkadaşlarıma takılıp,bu saatte kadar türküler söyledim. Arkadaşlarıma zorla kahve yaptırdım. Öğle arası işten kaçtım. Dün gece konser alanından kendimi Diyarbakır sokaklarına attım. Pazartesi yorgunluğuna inat arkadaşlarımla sabahladım.(hehehe,ailem nasıl olsa okuyamayacak) İtiraf ediyorum,ben bugün Diyarbakır'ı özledim Diyarbakır'dayken... Ve sevgili Direniş,Domuzbağı ve Sarı Lalem...sizin online olmanız bile tebessüme yetti,sizi seviyorum diyerekten;önce görüşmeye ordan takılmadan eve;uyumaya... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Ve sevgili Direniş,Domuzbağı ve Sarı Lalem...sizin online olmanız bile tebessüme yetti,sizi seviyorum diyerekten;önce görüşmeye ordan takılmadan eve;uyumaya... İyi uykular, itiraf ediyorum seni görmek de beni mutlu ediyor... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 itiraf ediyorum ben de sizleri görmekten ve sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 İtiraf ediyorum, Türkan Saylan'a canım sıkıldı ( Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 itiraf ediyorum, pazar günü gazete Türkan Saylan'ı görünce çok üzüldüm.. üzüntümü tarif edemem.. ve sabah uyandığımda evinde arama yapılıyordu onu o halde görmek içimi acıttı... canımı yaktı... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 itiraf ediyorum...bugün çok gerginim:(evime gitmek istiyorum... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 itiraf ediyorum, sanırım zengin oldum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 itiraf ediyorum, sanırım zengin oldum sanmakla olmaz bu isler olduysan tebrikler Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 İtiraf ediyorum, Sırf Deniz'in o güzel sesini dinlemek için iki haftada bir Malatya'ya gideceğim. İtiraf ediyorum, Gece,yol yorgunluğuna rağmen Ahmet Kaya eşliğinde Diyarı yıktık. İtiraf ediyorum, Diyarbakırspor'un galibiyetini kutlayanların yaptığı gürültü,beni sinir etti. İtiraf ediyorum...insana dair herşeyi çoook seviyorum. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 korkunç bir yağmura yakalandım .. şemsiyem olmasına rağmen hiç bi işe yaramadı... ayaklarım su içinde... ee yağmurlu havada ayakkabı giyenlerdenim donduuumm.. itiraf ediyorum hasta olacağım, şu an çooook üşüyorum... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2009 1 Mayıs ile ilgili o kadar çok şey yazmışken giden net bağlantısı,sinirlerimi oldukça bozdu. İtiraf ediyorum;birilerini dövmemek için mesai arkadaşlarıma zorla çukulata aldırdım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 iftiraf ediyor burdan gitme zamani geldide gecti Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 İtiraf ediyorum,kafam bulandı...özür dilerim herkesten,düzeltilmiş olmasına rağmen aynı iletiyi bir daha ekledim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Bugün hem anneme hem kayınvalideme anneler günü hediyesi aldım ama itiraf ediyorum gene annemi azıcık kayırdım galiba ama valla çok azıcık Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 İtiraf ediyorum,Sardunyamı az biraz yanlış tanımışım,özür dilerim. Çok kötü daldım,çıkmasam kalır İstanbul da...herkese sevgiler. Özellikle canlarıma(onlar kendilerini biliyor) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2009 İtiraf ediyorum,Sardunyamı az biraz yanlış tanımışım,özür dilerim. Çok kötü daldım,çıkmasam kalır İstanbul da...herkese sevgiler. Özellikle canlarıma(onlar kendilerini biliyor) iyi yolculuklar sana iftiraf ediyorum uyumayi ozledim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2009 İtiraf ediyorum;iş beni bitirdi.Teşekkürler ayrıca Angelim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.