Φ adose Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Eh 335 mesajdan sonra forumun daha degısık koselerını de zıyaret edıp bakayım dedım neler var neler yok.. oyun sayfasına tutuldum kaldım. NEyse ayrıldım en son az once sevgı arkadaslık bolumunde begenecegınızı umdugum hatta emın oldugum bırkac yazı paylastım.. Evet o kadar mesajdan sonra bırkac sevımlı ınsan ile tansıtım. Ama arkadas tanımada sınır yok. Guzel her ınsanla tanısmayada devam etmek ıstıyorum. O kadar forumda uyelıgım var nedense sadece burda yazıyorum. Sanırım brıbırınıze verdıgınız enerjıde hosuma gıttı. Neyse cok dolandırdım lafı.. Dunyada aile, paylaşmak, arkadaslık, dostluk, gülmece, güldürmece, eglence baska bısey tanımam gerisi yalan.. Bu benı bıraz anlatır sıze umarım.. Hepiniz hoşca ve dostca kalın Sevgiler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Hoşgeldin ve ne iyi ettinde geldin Seni bize anlatan en doğru kelimeleri seçtin zaten Tekrar hoşgeldin... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 memnun oldum seni..tanıdığıma...... ne güzel geldin......güneş gibi...... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 bize birşey bırakmamışisın ki nediyeyim sende hoşgeldin aramızaaaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Eh biraz erkenci davrandın bu baslıgı açmakla Hoşgeldin dielim baaarim kerata onbaşım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 hoşgeldin sefalar getirdin.. Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 hosbulduk geceyagmuru, buzlu rakı, angel flower, focal, natalia, erbay, gülsün Natoş fazla bagırma sesın kısılır burası askerıye ertesı gun sesın cıkmadıgı zaman neden bagırmıyorsun dıye tokat yeme sonra rutbelılerden Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 ustam elma shkeri olmussun amanda aman çok şirin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Hee onbaşım çıkcan mı yine Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 senı gordum cıkarmıyım hiç şhkerim Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 yalanmı shkerım nereye gıdersen arkandayım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Ne oldu hallettin mi işleri Hee bana shekerim diip durma Cok şeker gördüm kendimi Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 hallettim. hersey hazır.. karsı saldırı ıcın beklıyorum neden shkerım demıyecekmısım.. git aynaya bak avatarı da degıstırmıssın zaten oncekının sempatıklıgı bunun guzellıgı adamın aklını alıyor Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Ay ay tsk ederim onbaşım Herşey hazır ha inş. kazanırsınız Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Ay ay tsk ederim onbaşım Herşey hazır ha inş. kazanırsınız inşallah.. ama onlara uyarılar gıtmıs kım oldugumuz hakkında da zaten.. birileri geldi ozur dıleyın kapansın bu iş diye.. kovduk bız haklıyız dıye.. kendılerı gelıcek ozur dılyecek Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Vay utanmaslar bi de ösür dileyin diolar ha Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Vay utanmaslar bi de ösür dileyin diolar ha yakın gelecekte bakalım ne olacak natoşum.. ) nerelerdesin _ dayın seni bekliyor.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Hehee Unutmadın demek dayıcık geldim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.