Φ vlad Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2010 Ankara'da çekilecek kısa filmimiz için oyuncu aranıyor. bir çok bu konuyla alakalı yerde benzer ilanlar vermemize rağmen başvuran arkadaşların ciddiyetsizliği yüzünden hep biz zararlı çıktık. son dakikada vazgeçenler gelemeyenler vs. ciddi bir şekilde bize yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan msj bekliyorum. merak edip du bi bakiim neymiş diye düşünenler, ücret talep edenler, heves edip vazgeçip bize zaman kaybettiren; oynayamacağı baştan belli olanlar değil de gerçekten yardım etmek isteyen ve bu işe gönül vermiş arkadaşlar varsa herkese kapımız açık. iletişime geçecek arkadaşlara senaryo yollayabilirim. iletişim -senaryo istemek için; Alıntı
Φ tolga_khan Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 selam dostum oyuncu arıyorsan bi pm at yeter Alıntı
Misafir cigdem Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2014 (düzenlenmiş) Slm ben cigdem yetenekliyim yapacagima inaniyorumm - Yetenekliyim bir kac klipte oynadim kendime guveniyorum Tarih: 30 Haziran , 2014 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamaz... Alıntı
Misafir enunvrn Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2014 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2014 (düzenlenmiş) Çalışma saatlerim deki esneklikten yararlanarak, projenize katılabileceğimi düşünüyorum. (Eren Ünveren) Tarih: 25 Temmuz , 2014 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamaz... Alıntı
Misafir mustafa daşgil Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2014 (düzenlenmiş) selam dostum oyuncu arıyorsan bi pm at yeter selam oyuncu arıyorsanız ben yetenekli biriyim bir kaç tiyatro sahnesinde oynadım ayrıca komedi senaryolarımda var ararsanız görüşürüz mustafa daşgil Tarih: 20 Ekim , 2014 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamaz... Alıntı
Misafir ismail mehdi demirha Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2015 Suanda konservatuar tiyatro icin universiteye hazirlaniyorum tek hayalim oyuncu olmak nezaman ararsaniz yaninizdayim .. ne olursa olsun gelirim... Alıntı
Misafir Yapabilirim Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2015 Slm ben hilal kendime. Güveniyorum yapabilirim. Daha önce. Hiç. Deneyimim olmadi ama yaparim kendime güveniyorum. Eyer . cagirirsaniz bunu sizde anlicaksin. Alıntı
Misafir İnlerkocaed Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2015 Her seneryoya varim Alıntı
Misafir Merak ediyorum Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2016 bende varim... Alıntı
Misafir 4CK Filmworks Gönderi tarihi: 8 Mart , 2017 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2017 Herkese merhaba, Bilkent Üniversitesi öğrencileri olarak kısa film çekiyoruz. 2 kadın oyuncuya ihtiyacımız var. Biri 25 yaş üstü diğeri 35 yaş üstü olacak. Senaryo ve iletişim için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.