Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Neli istiyon bakalım peynirli,mantaylı,domatesli,ıspanaklı,yogurtlu,kıymalı v.s v.s v.s hemen yaparım Dur önce ben seni hımmmm şöyle güsel bir penguene çevireyim oyy çok şirin oldun falla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 yaramaz karınca ya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Kelepiçino..............,,,, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 gun ısıgına cıkmıs, antık bır esere Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 papagana Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 ebatları buyutulmus kayıncaya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 seni anakarta çevirirdim lazım olduda Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 senı arama motoruna cevırırdım bende.su anda bana bu lazım odevımı bulamıyom yaff:( Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 silgi olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 pikaçuya çevirecem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 pikachu :lol: sen de batman ol siyahlar yakışır sana kardeşim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 muhabet kuşuna Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 bırseye cevırmezdım.eksıgı yok kı. sadece olanların bıraz daha ustune koyardım.daha sırın daha sevımlı olurdu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Aana ben seni turşuya çevirdim ve mercimegimin yanında yiyecem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 yav bak sen kasınıyon haaaa bugun tokum dıyosun kı gel benı ye. neyse sımdılık gıdıyom zaten daha sonra artık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gitme beeee ossun ben seni oyuncak pandama çevirdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 buyucu olsaydım ustekının tum ıhtıyaclarını karsılardım. tum yaralarına merhem olurdum..ama benden yasadıkların tum acıları sılmemı,yasadıgın tum sevınclerı,heyecanları ısteme buna gucum yok..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Düşünmek yapmanın yarısı deyler ya ben hepsi oldu kabul ediyorum yüregi güsel,içten,muzuy,serseri v.s v.s hepsi mefcut ben seni çok sefdigim hergece yanımda yatan pandama çefirdim bilemm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 o pandayı cok sıkma oldurursun haaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Aman sıkmamagerek yok ben 153 kg yumda çıks dene pandama çefiydimmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 153 kg muuuuu ? sımdı dıyecem pandanın yerınde olmak ıstemezdım.. ama onun yerındeyımmmmmmmm ımdaaaaaaat kurtarın benıııııııı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 kuşa valla benim suçum yok kendisi istemiş ayrıca kuşları çok severim " "Bir kuş olmak isterdim, sırf ellerine dokunmak bahanesiyle bana vereceğin bir parça ekmek için,ben seni işte öylesine sevmiştim! " Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 ustekının rumuzu bır robot ısmıne benzıyo. o yuzden ustekını bır ust verısonuna cevırırdım :D Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ baharrr Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 minik bir kelebeğe Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 minik bir kelebeğe kelebek mı kelebegın omru az olur ama yoksam sen benı öldurmak mı ısıtıyon bosuna ugrasmayasın ben burdan bı yere gıtmem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.