Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 msnede cam açıp el sallayım sana istersen :D aynı şey biz nadir gerisini papatya çalı filan yapalım o zaman Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 fikir süper.. tebrikler.. şak şak şak ( alkış sesleri =) ama olmaz onlar papatya çayı.. onlarda bizim gibi olsunlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 tamam onlarda istediğin gibi olucak büyücü sopası elimde nasıl olsa senimi kırıcaz canım (: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 o elindeki değnekten bende de var zaten teşekkür ederim kırmadığın için büyücü olsam kalbinin kırık yerlerini onarırdım.. (: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 bir yer kırık oda hatamdan dolayı onu düzelt yeter aman neyse düzeltme yenisi karşıma çıkart daha makbule geçer :=) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 tamam çıkartırım.... voooooofffhhhh ( kendimce büyü sırasında çıkan ses ) öle işte.. yararsa işe yarar.. yaramazsa buda emekliye ayrılmam gerektiğinin belirtisi... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 bakalım yarın ne olucak acaba ne zaman çıkar ona göre giyiniyim süsleniyim ben ayıp olmasın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 zamanınıda ben bilemem ki canım.. alt tarafı büyücüyüz ama demi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 nasıl bilmiyon büyücüsen büyücülüğü yap kainliğe atan bence Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 değnek bende ,değnek bende diyodun habire.. noldu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 değnek çalı sopası çıktı biri araklamış Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 kim acaba... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 şimdi bişey derdim ama neyse ver sopamı çabuk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 büyücü değneği benim.. onu sana yar etmem.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 ya benim olucak ya toprağın kan çıkar bak Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 dur bi dışarı çıkıp şu değnek ebatlarında bi ağaç dalı bulmam lazım.. artık döver miyim...hediye eder miyim bilemem..çok amaçlı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 sen varya sen korkulur senden (: boşuna o şekiller hızlı dönmüyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Rapunzel'e.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 melek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 sen zaten meleksin,ben de seni.....ııımmm....şekere dönüştürürdüm,şeker yemeyi severim..)))) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 evet bende seni deniz kızı yapardım yani deniz kızı da denizde ben de denizdeymişim öyle diyor sende gelirsin aramıza Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 senide deniz yıldızına çevireyim o zaman Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 bi kerem senin değneğin işe yaramıyor çünkü gerçek değil ben seni çeviririmm 360 derece Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 90 dereceye çevirde tam dönmiyim sen estikce nerdesin yaaa kızarım mızarım ama sensizde olmuyor yaaaaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 kızıyon mu.. nabtım ben değneğini aldım diye mi kızıyosun bana.. burdayım işte yaf.. aa.. (: ama çok duramıcam kurtuldun hadii beynini yemicem hayır 360 derece Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.