Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 birgün hepimiz öleceğiz sonra yeni neslilin gençleri bu yazılarımızı görecek diyecekler atalarımız çok ilkelmiş bu ne ya forumlar falan diyecek adımız internet fosiline çıkacak Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 onurlu olsun da... şerefsizce yaşamaktansa... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 sevdiklerimden önce ölmek istiyorumda düşününce anneme,babama kıyamıyorum Alıntı
Φ ~~~RUMEYSA~~~ Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 seccade başında...allah ın huzurunda.....fatiha suresini okurken...ölmek isterim..allah herkese öle ölümler nasip etsin..değil mi arkadaşlar?? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ben viyaklayarak ölmek isterim Alıntı
Φ SeWeN8 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 tabiiki kelime-i Şahadet getirerek.. Allah herkese imanlı ölüm versin...Amin diyin bakem Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 tabiiki kelime-i Şahadet getirerek.. Allah herkese imanlı ölüm versin...Amin diyin bakem Aminnnn inşallah Alıntı
Φ papatya1987 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz de öyle dirilirsiniz!!!! Alıntı
Φ papatya1987 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 tabiiki kelime-i Şahadet getirerek.. Allah herkese imanlı ölüm versin...Amin diyin bakem Kesinlikle katılıyorum arkadasım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(herkese nasip etsin ALLAH) Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm diyerek ölmek isterdim Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 "ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm diyerek ölmek isterdim " ooo-romantik takılıyoruz... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 olum her aklına geldıgınde ah edıp vah edıp ınleme bu halınle tanrıyı ıncıtmıs olacaksın ecel kapını caldıgı zaman evı telasa verme o geldıgı zaman sen gıtmıs olacaksın inanclarım ugruna bır dava yolunda olmek ısterdım vay Ahmet Kaya... Eyvah, eyvah, Sakaryam, sana mı düştü bu yük? Bu dâva hor, bu dâva öksüz, bu dâva büyük!.. Ne ağır imtihandır, başındaki, Sakarya! Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya? Alıntı
Φ Edvardo Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 nasılmı ölmek isterdik Sevdigimle beraber vayssss biras Eski Türk Flimlerine Döndü beeea Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ben ölmek istemeyyom..... Niceleri geldi neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler, Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenlerde hep senin gibiydiler...... ÖMER HAYYAM Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 *Abeyy.. -Ben seni takib ediyom dum.. -Sen epey gittin-gittin..Dönüyon ya!.. -Tecrübi'li abem benim.. -Yeni Fanım!.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ben çok feci bi şekilde ölmek isterdim.. :( ben çok kötü biriyim... ya uff yine ağlamaya başladım yaaa:( Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 kardeş ağlama yav erkekler ağlarmı Alıntı
Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 İMANLI BİR ŞEKİLDE Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 ölmeden önce olabildiğine görmeliyim dünyayı kucaklamalıyım hissetmeliyim rüzgarı düşüşü ölümü sonu başlangıcı binlerce metre yüksekten rüzgarla arama girecek hiçbir kumaş olmadan serbestçe düşmeliyim kollarımı açıp son bir kez doya doya bakmalıyım dünyaya deniz olmalı altımda masmavi berrak yaramaz dalgaların oynaştığı üstünde hınzırca bir sonsuzluktan ayrılıp başka bir sonsuzluğun kucağına düşmeliyim umarsızca düşünmeden sadece hissederek en ilkel duygularla maviye olan aşkla sonsuzmuş gibi gelen birkaç saniyede biten inanılmaz hızlı hiç bitmeyecekmiş gibi yavaş bir film karesi seyredercesine rahat gerçeğin hızla yaklaşması kadar keskin ve bütün gücümle denizi kucakladığımda hissedilemeyecek kadar kısa biranlık korkunç acıdan sonra bitmeli bedenim çarpmanın şiddetiyle parçalanan bedenim ruhumla ayrılmalı o boş bir kabuk gibi aşağıya giderken ruhum artık hissetmediği acının ne olduğunu kavramaya çalışmalı sonra denize kurban verilmiş tüm deniz çocuklarıyla birlikte balıkçılar savaşçılar kurbanlar kendi gelenler yaramaz korsanlar hep birlikte ortak aşkımız denizde onun kutsallığında sonsuzluğun ne anlama geldiğini öğrenmeliyiz Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 ecelimle, kimseye muhtaç olmadan,yatağa düşmeden, aklım fikrim yerindeyken,imanlı Kur'ANLI,ACI ÇEKMEDEN..... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bir adanmışlık uğruna...adanmışlık yolunda... Alıntı
Φ Karl KANi Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 SEhit olarak ölmek Bunu Cok İSTİYORUM İNŞALLAH SEHİT OLARAK OLURUM AMİN DEYİN KARDESLER Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 ÖLMEKTEN KORKSAYDIM DÜNYAYA GELMEZDİM Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Besmele çekerek ölmek isterdim başka bir şey demiyorum ALLAH ta herkeze nasip eder inşallah Alıntı
Φ cagatay1514 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 öncelikle harika bir konu... Kimsenin başımda ağlamayacağını bilerek ölmek isterdim... Ölümden korkum yok arkada bırakacaklarım olmasa.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.