Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

neden yaLnızLık yaa, neden!


SpotLight

Önerilen İletiler

hani erkekler zekilikten ho$Lanırdı? beni tanıyan çoğu erkek bana "zekisin" demesine rağmen bi tane erkek arkada$ım yok. hani erkekler dı$ görü$üne önem vermezdi? neden o zaman bi tane erkek arkada$ım yok? Neden yaa neden!!

sadece ferahlamak istedim.. cevap yazmasanız da olur..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

1- Sizin bir hanim olmaniz, sorununuzu forumda ifade edis tarzinizdan ve sanal bir ortamda oldugumuzdan kusku dahilindedir :D

 

2- Bir travesti olarak karsiniza ciksam, kimse hayir demezdi :D degil mi???

 

3- Akilli olmayan erkekler zeki degil, kaptal kadin ararlar ki cevirdigi numaralar ortaya cikmasin, evde hizmet iyi yürüsün. Bu anlamda yalniz kalmak kaderiniz olabilir :( sansinizi zorlamaniz gerek...

 

4- Ben, siyah etegin altina basma picama giymis, yaninda köpegi, parkta uzanmis kitap okuyan kiliksiz bir kadini, her gün 50 gram parfümü boyayi orasina burasina serpmis; hem ahlakci hem de her araba kornasina arkasini dönüp bakan bir kadina tercih ederim.

 

5- Siz daha muhtemelen o´na rastlamamis olmalisiniz :mellow:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bayan olduumu kanıtlamak zorunda deiLim bu 1. ztn bayan olduum fLn anLaşılmasın die böle nickler seçiorum.. yoksa Jennifer_Lopez, Shakira gibi nickler seçsem ve fotomu istiyenlere bi fotomodelin fotosunu göndersem sanaldan dünya kadar çıktıım olur v kendi egomu da tatmin etmiş olurum böle.. ama ben bunu istemiorum... ben reel istiyorum.. sanalda da yalnızlıımı haykırıp rahatlamak istedim sadece..

moloko'nun forever more şarkısında dedii gibi, "somebody to hoLd my hand, someone who understands.." "THERE'S NOBODY TO LOVE ME..!" neyse.. ya ben arada bi böle doluyom, foruma yazarak içimi boşaLtmak istiom.. raatsızlık verdimse özür.. by..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

kendinize haksizlik etmeyin.

 

Yalnizlik paylasilmaz demisti Özdemir Asaf. dogru söylemis.

 

Yalnizliklarimizi ancak birileri ile, tipki sevgililerimiz gibi gecici olarak aldatabilriz belki de :(

 

O, yine asliyok vefakar eslerimiz gibi yanibasimizdadir. Gecenin issizliginda birden saatin tik taklari arasindan cika gelir. Ne yapacagimizi sasiririz. Git dersin gitmez. Gel otur dersin, cildirtir. sokaklarin delisi gibidir yalnizliklarimiz. Kafasi esince gider, olmadik zamanlarda, hatta bir arkadasin dogum gününü kutlarken dahi apansiz cikiverir oturur karsimiza, alay eder gibi bakar da bakar ...

Suratimiz 5 karis olunca da yeni yasina basmis arkadasimiz bizi teskin etmeye gelir. Benimkinde de pasta mum olacak cok iyi eylenecekmisiz.......filan...

 

 

Görüyor musunuz nasil da uzuyor yalnizlik paranoyasi insanda :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

evt.. ya bi de ortamım yok ki benim.. 1 hafta sora yazlıa gitçem, orda ne konuşçak birisi var ne de pc. asıl o zaman hissetçem yalnızlığımı. beni bekleyen biri olmadığını, geceleri uyumadan önce beni aklından geçiren, beni günde 1 kere bile düşünenin olmadığını... o zaman anlıycam her şeyi..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.