Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 aldatmanın nasıl bir bahanesi olabilir ki?seni seviyorum diyen bir insan nasıl başkası ile cinsel bırlıktelığ bahane sunabilir? yada birlikteliği olupta aynı anda başkası ılede görüşende nasıl bir insaniyet duygusu olabilir? anlamıyorum bikaç gönülü işgal edipte hiçbir gönulde kalıcı olmayanları anlayamıyorum,hisleri pervasızca kullanıpta gece yatağına yattığında rahatça uyuyanları anlayamıyorum,seni seviyorum'u çok kolayca söyleyeni,ve bunu sömürü vasıtası olarak kullananları ve bunları yapıpta hala yaşamını ve insanlığını sorgulayamayanları gerçekten anlayamıyorum.. böylelerine verilecek cezalar yokmu hukuk sistemınde,çünkü güvenimizi ve insanlığımızı öldürüyorlar asıl cinayette budur Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 bahanesini bilmem ama çok sayıda sebep vardır.. Alıntı
Φ Mickey Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Aldatan bir o kadar sucluysa, aldatilan da yargilamadan once bir kendisini sorgulamasi gerekir. Bir kadin, erkegini elinde nasil tutmasi gerektigini ogrenemedigi surece aldatilmaya her zaman mahkum olur dostum... Alıntı
Φ Yalnızlık Senfonisi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Sevginin sıcaklığında,huzur ve güven ile ısınıp uyuyan bir bebeği soğuk ,karanlık bir odaya terketmek ne demekse, aldatmak ta o demektir... Bunun bahanesi olabilir mi sizce??? Ve siz erkeklere sesleniyorum , madem bayan sizi elinde tutmayı başaramıyor o zaman aldatmak yerine şerefli ve dürüst bir şekilde çekip gitmeyi bilin!!!! Emin olun terkedilmek ,aldatılmaktan daha az acıdır.... Ya Delice Sev, Ya Haince Terket, AMA ASLA ADİCE ALDATMA OLUR MU???? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 aldatıydıysan o an ne hıssedıyosan bırını yapcan ya umursamıcan devam etcen ya terkeder numarası yapıp affettırmesını beklıcen ya da tamamen terkedıcen veya karşılık verip sen de aldatabilirsin ama mantık arama bence... allah korusun diyelim ayrıca. Allah kimsenin başına vermesin aldatılma duygusunu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Sevginin sıcaklığında,huzur ve güven ile ısınıp uyuyan bir bebeği soğuk ,karanlık bir odaya terketmek ne demekse, aldatmak ta o demektir... Bunun bahanesi olabilir mi sizce??? Ve siz erkeklere sesleniyorum , madem bayan sizi elinde tutmayı başaramıyor o zaman aldatmak yerine şerefli ve dürüst bir şekilde çekip gitmeyi bilin!!!! Emin olun terkedilmek ,aldatılmaktan daha az acıdır.... Ya Delice Sev, Ya Haince Terket, AMA ASLA ADİCE ALDATMA OLUR MU???? çok güzel anlattın,herkes böyle düşünse zaten aşkı sevgiyi tüketmezdık insanlık satılık,vicdanlar kiralık Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 çok güzel anlattın,herkes böyle düşünse zaten aşkı sevgiyi tüketmezdık insanlık satılık,vicdanlar kiralık size katiliyorum. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 hayatta her seyin bahanesi vardir aldatmaninda tabi insanlar bunu bir anlik heves icin ne biliyim ya guzel iki lafa aldanir ya heyecan ister ama sonucta yapar...Kadini kocasi cinsel anlamda tatmin edemiyordur kadin bunu soylemistir ama adam kendini duzeltmez ve ilk eline gecen firsatta aldatir....bahane ararsan cokk sevgilini cok seversin kavga edersiniz senin o anki uzuntunden yararlancak biri herzaman vardir Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 hayatta her seyin bahanesi vardir aldatmaninda tabi insanlar bunu bir anlik heves icin ne biliyim ya guzel iki lafa aldanir ya heyecan ister ama sonucta yapar...Kadini kocasi cinsel anlamda tatmin edemiyordur kadin bunu soylemistir ama adam kendini duzeltmez ve ilk eline gecen firsatta aldatir....bahane ararsan cokk sevgilini cok seversin kavga edersiniz senin o anki uzuntunden yararlancak biri herzaman vardir üzüntü nasıl bir üzüntüdür ki insanın içine cinsel istek tohumları atar. veya adam kadından aldığı direktifle kendine cinsel anlamda nasıl çekidüzen verir. bunlar zor sorular hayal et Alıntı
Φ S&M Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 SIZE KATILIYORUM TEBRIK EDERIM MANTIKLI BI YAKLASIM Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 şöyle bir bahanesi olabilir "şey ben biraz adiyimde huyum kurusun oldu bikere" denilebilir en azından açıklama yaparken aldatmamış olur Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 evet hem yaparlar hemde bahane uydururlar,hadi yalanı kıvırıyorlarda kendilerini seven insanı başkalarıyla aldatırken vijdanları hiç mi sızlamıyor?anlamıyorum ve hiçbir zamanda anlamıycam.bahane bence vijdanlarını rahatlattıkları bir kılıf Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Vicdanı sızlayacak karaktere sahip bir insan zaten aldatmaz..Önce mertçe, insan gibi senden ayrılmak istiyorum, şu sebepten dolayı diye kendince sebeplerini sunup ayrılır..Sonra kiminle isterse beraber olur..O zaman vicdan rahat bırakır insanı..Tabi dedim ya vicdanı sızlayacak karakterdeki sağlam kişilikli insanlar için geçerlidir bu..Diğerleri içinse kendini yormaya bile gerek yok.. Ya bide arkadaşlar bişey sorucam bu konuda bikaç topic var..Ben kimseyi aldatmadım Allahta nasip etmesin bana böyle bişeyi..Aldatıldığımıda sanmıyorum ki eğer aldatıldıysam bile haberim yok..Bu kadar çoğaldımı ya...Gerçekten inanamıyorum artık ben... Biz böyle bir toplum değildik, bizim kültürümüz,örfümüz,adetlerimiz,gelenek ve göreneklerimiz..... yazıkki hızla yitiriyoruz..Lütfen sahip çıkalım herşeyimize... Yapmacık olmayalım,sevelim,sevilelim..en önemlisi dürüst olalım ve benliğimizden uzaklaşmayalım.. Atatürk derki; Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Vicdanı sızlayacak karaktere sahip bir insan zaten aldatmaz..Önce mertçe, insan gibi senden ayrılmak istiyorum, şu sebepten dolayı diye kendince sebeplerini sunup ayrılır..Sonra kiminle isterse beraber olur..O zaman vicdan rahat bırakır insanı..Tabi dedim ya vicdanı sızlayacak karakterdeki sağlam kişilikli insanlar için geçerlidir bu..Diğerleri içinse kendini yormaya bile gerek yok.. Ya bide arkadaşlar bişey sorucam bu konuda bikaç topic var..Ben kimseyi aldatmadım Allahta nasip etmesin bana böyle bişeyi..Aldatıldığımıda sanmıyorum ki eğer aldatıldıysam bile haberim yok..Bu kadar çoğaldımı ya...Gerçekten inanamıyorum artık ben... Biz böyle bir toplum değildik, bizim kültürümüz,örfümüz,adetlerimiz,gelenek ve göreneklerimiz..... yazıkki hızla yitiriyoruz..Lütfen sahip çıkalım herşeyimize... Yapmacık olmayalım,sevelim,sevilelim..en önemlisi dürüst olalım ve benliğimizden uzaklaşmayalım.. Atatürk derki; Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar. benim bir çok konuda bu söylediğin şeyi belirttiğim oldu. gerçi aldatılma kısmından emin değilim ama aldatmadığımı başka topiclerde şahsınıza da belirtmiştim ama ciddiye almamıştın Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 benim bir çok konuda bu söylediğin şeyi belirttiğim oldu. gerçi aldatılma kısmından emin değilim ama aldatmadığımı başka topiclerde şahsınıza da belirtmiştim ama ciddiye almamıştın Pardon ama ciddiyemi almadım..Aldatmadığını söylediğinde seni neden ciddiye almamış olabilirimki..Yani direk seni ciddiye almadımmı dedim..hiç hatırlamıyorum.. Lütfen nerde olduğunu hatırlatırmısın şahsıma? Ve senin kültürel açıdan bu olaya yaklaşımını da net olmasa bile hatırlıyorum.. Bu doğru.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Pardon ama ciddiyemi almadım..Aldatmadığını söylediğinde seni neden ciddiye almamış olabilirimki..Yani direk seni ciddiye almadımmı dedim..hiç hatırlamıyorum.. Lütfen nerde olduğunu hatırlatırmısın şahsıma? Ve senin kültürel açıdan bu olaya yaklaşımını da net olmasa bile hatırlıyorum.. Bu doğru.. hani ben sadakate önem veririm demiştim. sende başka bir topicten bir cümlemi bulum yazmıştın. bende sana orada yanlış anlaşıldığımı aslında böyle bişey demek istemediğimi söylemiştim. sende verdiğim cevaplara ''cık bu cevap tatmin edici değil'' falan diyerek beni kazındırmıştın. işte ciddiye almadın derken onu kastettim. anlatabildimmi acaba şahsınıza Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 hani ben sadakate önem veririm demiştim. sende başka bir topicten bir cümlemi bulum yazmıştın. bende sana orada yanlış anlaşıldığımı aslında böyle bişey demek istemediğimi söylemiştim. sende verdiğim cevaplara ''cık bu cevap tatmin edici değil'' falan diyerek beni kazındırmıştın. işte ciddiye almadın derken onu kastettim. anlatabildimmi acaba şahsınıza Bi kere kazındırmıştın ne demek?? Şahsıma karşı şiddetli bir öfke seziyorum dermişim..veeee dedim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 oo emre ve ece yıne atışmaya başlamışsınız Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Bi kere kazındırmıştın ne demek?? Şahsıma karşı şiddetli bir öfke seziyorum dermişim..veeee dedim.. kazındırmak kelimesini uğraştırmak anlamında söylerim. aslında argo bir kelime gibi duruyor ama bence değil. o konuda da sende hatırlarsın ki çok uğraşmıştım kendimi açıklayabilmek için. neden böyle düşündüğünü anlamadım. forumda görüşlerine değer verdiğim ve yazdıkları üzerine kafa yorduğum birkaç kişiden birisin. şahsına kelimesini ben başlattım ve şuan farkına vardım ki çok resmi kaçmış. benim hatam ama sana karşı nefretim falan yok. böyle düşünmen de beni çok üzdü. acaba böyle bir ortamda birine nefret duyabileceğimi düşünmen için ne yaptım? veya ordan çok çabuk kin besleyebilecek biri gibi mi görünüyorum. yoksa bu da akrep burcunun bir özelliğe de benim üstüme mi giydiriyoun bu özelliği. herşey bi tarafa sana herhangi bir kinim olması söz konusu değil ama bunu düşünmemen için bundan sonra sürekli aynı görüşü paylaşmamız gerekiyosa bu olamaz. çünkü tek tip insan modeline hayatımın hiçbir alanında giremem Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 oo emre ve ece yıne atışmaya başlamışsınız hakkaten öyle ya. ben söylemek istediğimi hep anlatıyorum ece hanıma ama yanlış anlatıyorum sen bi hakem olsan da tatlıya bağlasak şu işi sedalina ha bu arada unutmadan şunu da söyleyim. ben ''sen'' diye hitap ettiğim kişilerin de ismine hitap ekleyebiliyorum. sana ece hanım demem ''siz'' diye hitap etmemi gerektirmiyo. benmi bu konuda yanılıyorum yoksa arkadaşlar. yani eğer isminin yanına ''hanım'' getiriyosam ''siz'' mi demeliyim? Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 kazındırmak kelimesini uğraştırmak anlamında söylerim. aslında argo bir kelime gibi duruyor ama bence değil. o konuda da sende hatırlarsın ki çok uğraşmıştım kendimi açıklayabilmek için. neden böyle düşündüğünü anlamadım. forumda görüşlerine değer verdiğim ve yazdıkları üzerine kafa yorduğum birkaç kişiden birisin. şahsına kelimesini ben başlattım ve şuan farkına vardım ki çok resmi kaçmış. benim hatam ama sana karşı nefretim falan yok. böyle düşünmen de beni çok üzdü. acaba böyle bir ortamda birine nefret duyabileceğimi düşünmen için ne yaptım? veya ordan çok çabuk kin besleyebilecek biri gibi mi görünüyorum. yoksa bu da akrep burcunun bir özelliğe de benim üstüme mi giydiriyoun bu özelliği. herşey bi tarafa sana herhangi bir kinim olması söz konusu değil ama bunu düşünmemen için bundan sonra sürekli aynı görüşü paylaşmamız gerekiyosa bu olamaz. çünkü tek tip insan modeline hayatımın hiçbir alanında giremem Aman tanrım inanamıyorum emre...Bu sanal alemde derdini anlatmanın çok zor olduğunu düşünürdüm hep ve bunu sen bir kez daha ispatladın..Çünkü yüzyüze konuşmadaki mimikler, hisler,duygular gibi olamaz hiçbir zaman.. Kaldıki ben sana yazarken çok eğlenerek yazmıştım, senin şaka yaptığını düşünmüş ve buna şakayla karşılık vermiştim oysaki..Ama görüyorumki sen baya tersinden almışsın.. Bana karşı nefretin olması aklımdan bile geçmedi..Hatta sonunda gülen yüzde koydum..Neden bana nefretin olsunki, beni ne kadar tanıyorsunki nefret edesin..Tamamen bir şakaydı emre.. Kinim yok ve bunu düşünmem gibi bir durumda söz konusu değil..Bunu düşünmediğim içinde senin bir çaba sarfetmene hiç gerek yok..Benimle sürekli aynı fikirleri paylaşman gerektiğini ise hiç düşünmedim..Kimse benimle aynı fikirleri paylaşmak zorunda değil..Benimle aynı fikirleri samimi olmadıkça paylaşan kişilerden ise nefret ederimki bunlardan etrafımda çok var..Ama mantık çerçevesinde kendi özgün fikirlerini paylaşanları çok severim ve saygı duyarım..Kaldıki senle bikaç tartışmamız oldu ve bundan büyük keyif aldım.. Umarım ifade edebilmişimdir.. He birde kendini açıklamak için çok uğraş verdiğini tabiki hatırlıyorum ve bu çokta güzeldi..İllaki aynı sonuca ulaşmamız gerekmiyor..Zaten bizi birey yapan, kişiliğimiz ve karakterimiz..Mutlaka farklı fikirlerimiz olacak..Öyle değilmi?? Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 hakkaten öyle ya. ben söylemek istediğimi hep anlatıyorum ece hanıma ama yanlış anlatıyorum sen bi hakem olsan da tatlıya bağlasak şu işi sedalina ha bu arada unutmadan şunu da söyleyim. ben ''sen'' diye hitap ettiğim kişilerin de ismine hitap ekleyebiliyorum. sana ece hanım demem ''siz'' diye hitap etmemi gerektirmiyo. benmi bu konuda yanılıyorum yoksa arkadaşlar. yani eğer isminin yanına ''hanım'' getiriyosam ''siz'' mi demeliyim? Evet sedelinada atışmalarımızın farkındaymış demek.. Ya bana garip geliyor mesela, "Emre bey sen bugün işe gittinmi?" cümlesi türkçede kullanılmaz.. Dilimizin bazı kuralları vardır..Kullanılması gereken takılar ve cümleler..Bunlar yerinde kullanılmalıdır..Peki bunu yapıyormuyuz güncel hayatta tabiki doğru kullanmıyoruz.. Senin dediğini yapan çok insan var..Dalıp söylüyorum diyosan kesinlikle diyeceğim bişey yok..Hatta bilerek kullanıyorum diyosanda bişey diyemem hakkım yok..İllada böyle diyeceksinde diyemem..Diyorum ya sen nasıl istersen, ben sadece garip geldiği için gördüğüm yanlışlığı söylemiştim..Hepsi bu kadar.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gerçekten sevebilirse insan.yüreğinde hissederse sevdiğini Aldatma sözcüğünü hatırlamaz,yüreği buna izin vermez. ama tabi yüreğini gerçekten temizlemişse..kabullemişse gerçekleri. Sevdiği kişiye söylediği sözleri bile başkasına söyleyemez,dili varmaz söylemeye . yüreği sızlar.içi acır insanın.söylemeye çalışsa bile izin vermez ona yüreği.. işte SEVGİ budur ...aldatmaya bahane yoktur... sevgi yoksa sende yok ol..........al başını ellerinin arasına nereye gidersen git...sevgiyi başka yerlerde denizlerde ara... sevgiler Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Aman tanrım inanamıyorum emre...Bu sanal alemde derdini anlatmanın çok zor olduğunu düşünürdüm hep ve bunu sen bir kez daha ispatladın..Çünkü yüzyüze konuşmadaki mimikler, hisler,duygular gibi olamaz hiçbir zaman.. Kaldıki ben sana yazarken çok eğlenerek yazmıştım, senin şaka yaptığını düşünmüş ve buna şakayla karşılık vermiştim oysaki..Ama görüyorumki sen baya tersinden almışsın.. Bana karşı nefretin olması aklımdan bile geçmedi..Hatta sonunda gülen yüzde koydum..Neden bana nefretin olsunki, beni ne kadar tanıyorsunki nefret edesin..Tamamen bir şakaydı emre.. Kinim yok ve bunu düşünmem gibi bir durumda söz konusu değil..Bunu düşünmediğim içinde senin bir çaba sarfetmene hiç gerek yok..Benimle sürekli aynı fikirleri paylaşman gerektiğini ise hiç düşünmedim..Kimse benimle aynı fikirleri paylaşmak zorunda değil..Benimle aynı fikirleri samimi olmadıkça paylaşan kişilerden ise nefret ederimki bunlardan etrafımda çok var..Ama mantık çerçevesinde kendi özgün fikirlerini paylaşanları çok severim ve saygı duyarım..Kaldıki senle bikaç tartışmamız oldu ve bundan büyük keyif aldım.. Umarım ifade edebilmişimdir.. He birde kendini açıklamak için çok uğraş verdiğini tabiki hatırlıyorum ve bu çokta güzeldi..İllaki aynı sonuca ulaşmamız gerekmiyor..Zaten bizi birey yapan, kişiliğimiz ve karakterimiz..Mutlaka farklı fikirlerimiz olacak..Öyle değilmi?? yazının sonunda deermişim le bitseydi yanlış anlamazdım ama ve dedim yazmışsın yanına ondan sebep bir yanlış anlama oldu. kusura bakma Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Benimle aynı fikirleri samimi olmadıkça paylaşan kişilerden ise nefret ederimki bunlardan etrafımda çok var..Ama mantık çerçevesinde kendi özgün fikirlerini paylaşanları çok severim ve saygı duyarım..... maalesef son zamanlarda farkettiğim kadarıyla birisi bunu yapıyor ve bu gerçekten de bende büyük antipati uyandırıyo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.