Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2010 Sevgili Gecekuşu'nun röportajını ben de merakla bekliyorum Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Denizkızı ve Radya Röportajlar hazır mıı? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Denizkızı ve Radya Röportajlar hazır mıı? Ya Dominik'i ikna edin de; onunla bir röportaj yapayım ben... Kendisi de beni çok sever, Kabul edeceğinden eminim... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2010 Ya Dominik'i ikna edin de; onunla bir röportaj yapayım ben... Kendisi de beni çok sever, Kabul edeceğinden eminim... Bak ona bayilirim belki ilk defa bir röportaji isteyerek okurum.. Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 Gloria ile röportaj yapılmasını istiyorum. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 Denizkızı ve Radya Röportajlar hazır mıı? Ben Denizkızı- Gecekuşu röportajını bekliyorum...Arka arkaya benim hazırladığım röportaj olmasın diye düşünmüştüm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2010 Ben Denizkızı- Gecekuşu röportajını bekliyorum...Arka arkaya benim hazırladığım röportaj olmasın diye düşünmüştüm Yani deniz kızı çeşmeye aşık olursa aklı çeşmeden başka birşeyde olmazsa nasıl röportaj yapsın Yapacak en yakın zamanda Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Hadi amaaaaaaaa..... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 18 Mart , 2011 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 18 Mart , 2011 İsim önerirseniz yeni bir üye röportajı hazırlayabiliriz Hangi üyelerimizle röportaj yapılsın istersiniz ya da hangi üyelerimizle röportaj yapmak istersiniz? Buraya yazabilirsiniz. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Ben de istiyom Ama kankim yapmasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Kıs sen vur deyince zımparalayıp kızgın yağ döküyon Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2011 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2011 Tamam ikiniz de birbirinizle yapın ya da yapmasını istediğiniz kişiye siz karar verin Nasıl ama? Ya da ikinizle de ayrı ayrı ben yapayım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2011 tamam kıss ben kabul ediyom benimle röpörtaj yapabilirsin Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2011 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2011 E tamam o zaman bekliyorum ben de... Yapıp bana öm ile gönderirseniz çok süper olur, ben de gerekli düzenlemeyi yapıp hemen yayınlarım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2011 Psikom ben çalışıyom biliorsun soru hasırlayamam ama ç'alıntı yapabilerem Şaka bi yana güselim yasım sen hazırla sorularını ben caveplayam ama snin soruların ancak haftasonu olabilir Kabul edersen face den dürt beni Ya da sevgili Frejya bu ulvi görevi üstlensin Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2011 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2011 Lütfen ikinizin karşılıklı röportajı çok güzel olacak Haftasonu olsun farketmez Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2011 Kıs güselyas pasar günü kaybolma bi yere Denis sefamı bitirdikten sonra randevumus var Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2011 peki kısss denis menis diye havamı atıyon gece bizim neden denisimis yok yaaa...ama bende gitcem denisli bi yere biliyonmuuu kıs bu röpörtaj nasıl bişey olcak merak ettim valla. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.