Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ISSIZ BIR ADAYA DÜŞEN TÜRK YANINA NE ALIR BILIYORUM ADAYA DÜŞÜPTE YANINA BİŞEY ALINMAZ AMA SORU İŞTE Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 ISSIZ BIR ADAYA DÜŞEN TÜRK YANINA NE ALIR BILIYORUM ADAYA DÜŞÜPTE YANINA BİŞEY ALINMAZ AMA SORU İŞTE Düşen Türk'ün cinsiyetine bağlı olarak değişebilir ya da cevaba göre genelleme yanlış olabilir.Eee ne de olsa burası Türkiye! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Öyle çeşitli cevaplar gelebilirki.Hadi bitane ben söyliyeyim;Sigara alır (ama yakmaya bişeyi yoktur) Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Öyle çeşitli cevaplar gelebilirki.Hadi bitane ben söyliyeyim;Sigara alır (ama yakmaya bişeyi yoktur) Çok haklısın mesela şimdi aklıma yolsuzluk,hırsızlık veya hortumculuk yapmak için gerekebilecek nesnelerden birini alırdı (örneğin banka,kasa, devlet vs.) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 ee nede olsa türk,alacağı şeyler şunlar ikametgah ilmuhaberı 10 adet vesıkalık resım sağlık raporu savcılık raporu nüfüs cüzdanı fotokopisi:)) Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 *Yav abisi be.. Ya ben annamıyom bu işi veya başka bişi var!.. Şindi bi adamcıkımıs adaya "düşmüş" olduğuna göresi, temekki istemeden olmuş bu iş.. O zaman soru yanniş oluyo ya!. İstemeden adaya düşen adamcık yanına bişi alıcak niyet ve zaman ve seçimi nasin oluyorda oluyor...yaaaa...yaaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 *Yav abisi be.. Ya ben annamıyom bu işi veya başka bişi var!.. Şindi bi adamcıkımıs adaya "düşmüş" olduğuna göresi, temekki istemeden olmuş bu iş.. O zaman soru yanniş oluyo ya!. İstemeden adaya düşen adamcık yanına bişi alıcak niyet ve zaman ve seçimi nasin oluyorda oluyor...yaaaa...yaaaa yaw dostum dedı-mya zaten adaya düşüpte bişe alınmaz dıe.maksat muhabbet olsun.gülelimde ömur uzasın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Bak sizi okuyunca aklıma bişey daha geldi;bu hemşerimiz ıssız adaya düşünce biyeri kırılır diye ecza dolabı da almışolabilir... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Sedelina canımıs ve fan adayımıstılar.. Şinci sana zor bi İnterlock sorusudur.. Aceba bu durumusu senin dediğin gader açık ise, bendeniz bu abuk yorumusunu niçün yapmışmışımdır? Sedelina hemşiremiss.. Gel de çık bu işin içinden bakısım..sazanımıss.. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Arkadaşlarımı düşümünce inek olduklarından test kitabıyla kalem alırlardı ,sonra okulumdaki öğretmenler (Allah'tan benim dersime girmiyorlar) yanlarına not defteri,yazılı kağıdı gibi bir şeyle kalem alırlardı (0 veya düşük not vermeyi çok seviyorlar da ).Kimisi diz üstü bilgisayar alırdı (mesela abim!).Aklıma geldikçe yazarım... Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 -cep telefonu -tuttuğu takımın forması -korsan cd -bilgisayar tabi ki kantır için -sigara -tavla,kağıt,kültürel(!) dergiler -2 adet temiz baksır -anılarını yazmak için kalem kağıt( kurtulursam anılarımı yazar köşe olurum mantığı) -mercek -olta takımı -harita -takvim Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 bence yanına "IS" alır. böylece ada ıssızlıktan kurtulur Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 -cep telefonu -tuttuğu takımın forması -korsan cd -bilgisayar tabi ki kantır için -sigara -tavla,kağıt,kültürel(!) dergiler -2 adet temiz baksır -anılarını yazmak için kalem kağıt( kurtulursam anılarımı yazar köşe olurum mantığı) -mercek -olta takımı -harita -takvim Bakıyorum bavulu hazırladın gidiyorsun?Ada da yalnız olduktan sonra boxer ane ihtiyacın olacak be kardeş.) Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Bakıyorum bavulu hazırladın gidiyorsun?Ada da yalnız olduktan sonra boxer ane ihtiyacın olacak be kardeş.) heh he yaff belki benden sonra adaya bi de hatun düşer.. temiz ve seksi olmak lazımdır...cünyır sametiuslar elde edebilmek için küçük bi ayrıntı işte... aslında yanıma smokin falan da mı alsaydım Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 heh he yaff belki benden sonra adaya bi de hatun düşer.. temiz ve seksi olmak lazımdır...cünyır sametiuslar elde edebilmek için küçük bi ayrıntı işte... aslında yanıma smokin falan da mı alsaydım Peki adaya düşen kız olsa ne alırdı??? Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 ISSIZ BIR ADAYA DÜŞEN TÜRK YANINA NE ALIR BILIYORUM ADAYA DÜŞÜPTE YANINA BİŞEY ALINMAZ AMA SORU İŞTE abi turk erkekse at avrat silah bir de ömrü boyunca yetecek kadar içki Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 abi turk erkekse at avrat silah bir de ömrü boyunca yetecek kadar içki Ama düşen Türk ya kızsa??? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Ama düşen Türk ya kızsa??? Belli zorla söyletecen;Adaya düşen kızsa yanına seni alsın,oldumu? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Belli zorla söyletecen;Adaya düşen kızsa yanına seni alsın,oldumu? iyi en iyisi adaya biri ile beraber düşmek:)) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 iyi en iyisi adaya biri ile beraber düşmek:)) bu bi teklif mi ??? Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Belli zorla söyletecen;Adaya düşen kızsa yanına seni alsın,oldumu? Ama ben de bir kızım??? Bunu yazmamın sebebi erkeklerin yapabileceğiyorumları öğrenmekti... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Ama ben de bir kızım??? Bunu yazmamın sebebi erkeklerin yapabileceğiyorumları öğrenmekti... Kusura bakma anlayamadım profesörüm çatalkaram.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 bu bi teklif mi ??? ))düşersem haber verırım..ben ibrahım tatlısesı almayı düşünüyordum ama:)) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 ))düşersem haber verırım..ben ibrahım tatlısesı almayı düşünüyordum ama:)) Misilleme:Belkide cevabı sende bilmiyorsun da bize arattırıyorsun hek hek hek... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.