Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Merhaba..: Merhaba, Öyle günler vardır Merhaba derken içiniz titrer, Öyle günler vardır Merhaba dediğinizde birden gününüzün değiştiğini anlarsanız, Öyle günler vardır Merhabanın ardından koşarsınız, Öyle günler vardır Merhaba demek için can atarsınız, Öyle günler vardır Merhaba gelir sizi bulur, Öyle günler vardır Merhaba size hiç uğramaz, Ve öyle günler vardır, ekranın karşısında size merhaba diyen yüreklere karşılık verir onlarla M'in gücünü paylaşır ve ortaklaşa mutlu olursunuz.... Saygılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 bukadar güzel cümlenın üzerine benden de koca bir GÜNAYDIN,gününüz gerçekten aydın olsun erdalaktaş ve adminimiz güne yalnız başlamamak ne güzel bır duyguymuş Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Merhaba, Öyle günler vardır Merhaba derken içiniz titrer, Öyle günler vardır Merhaba dediğinizde birden gününüzün değiştiğini anlarsanız, Öyle günler vardır Merhabanın ardından koşarsınız, Öyle günler vardır Merhaba demek için can atarsınız, Öyle günler vardır Merhaba gelir sizi bulur, Öyle günler vardır Merhaba size hiç uğramaz, Ve öyle günler vardır, ekranın karşısında size merhaba diyen yüreklere karşılık verir onlarla M'in gücünü paylaşır ve ortaklaşa mutlu olursunuz.... Saygılar Huzurlu ve mutlu olun, Sygılar.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 bukadar güzel cümlenın üzerine benden de koca bir GÜNAYDIN,gününüz gerçekten aydın olsun erdalaktaş ve adminimiz güne yalnız başlamamak ne güzel bır duyguymuş Günaydın ve seninde günün aydın ve güzel olsun... Saygılar Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 bukadar güzel cümlenın üzerine benden de koca bir GÜNAYDIN,gününüz gerçekten aydın olsun erdalaktaş ve adminimiz güne yalnız başlamamak ne güzel bır duyguymuş sizede GÜNAYDIN 'sedelina' yüreğiniz aydınlansın her yeni günde saygılar.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Merhaba, Öyle günler vardır Merhaba derken içiniz titrer, Öyle günler vardır Merhaba dediğinizde birden gününüzün değiştiğini anlarsanız, Öyle günler vardır Merhabanın ardından koşarsınız, Öyle günler vardır Merhaba demek için can atarsınız, Öyle günler vardır Merhaba gelir sizi bulur, Öyle günler vardır Merhaba size hiç uğramaz, Ve öyle günler vardır, ekranın karşısında size merhaba diyen yüreklere karşılık verir onlarla M'in gücünü paylaşır ve ortaklaşa mutlu olursunuz.... Saygılar Merhaba Bu yumağı bugün kapının önünde buldum çok korkmuştu.Bizim gezegenin insanlarından memnun değil hiç Sizin gezegene iltica etmek istiyor Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 iyi sahurlar admın Admin tatilde heralde sedelina ne zamandır yok ortalarda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 yaa o halde iyi tatiller admin Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Merhaba Bu yumağı bugün kapının önünde buldum çok korkmuştu.Bizim gezegenin insanlarından memnun değil hiç Sizin gezegene iltica etmek istiyor Şimdi tam sende kedi adama kedi getirdin şimdi onu düşünmekten uyayamam artık... Nasıl güzel besliyormusun onu hemen iltica edebilir onun için herşey serbest artık... güzelliğe bak.... bu sana buda ona bana öyle baksa onu hiç kimselere vermem artık... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Merhaba Bu yumağı bugün kapının önünde buldum çok korkmuştu.Bizim gezegenin insanlarından memnun değil hiç Sizin gezegene iltica etmek istiyor o kediyi mıncıklamak istıyorummmmm one bakış yaaaa ne insanın canını çektırıyonuzz Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Şimdi tam sende kedi adama kedi getirdin şimdi onu düşünmekten uyayamam artık... Nasıl güzel besliyormusun onu hemen iltica edebilir onun için herşey serbest artık... güzelliğe bak.... bu sana buda ona bana öyle baksa onu hiç kimselere vermem artık... Beslemem mi hiç kuş sütünlen hem de Vize tamam yani, eh artık ilk sahibi olarak bana da bi misafir vizesi verirsiniz o kediyi mıncıklamak istıyorummmmm one bakış yaaaa ne insanın canını çektırıyonuzz Ağlama sedoş ,hemen sana da bulucam bi tane Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Bayramınız kutlu olsun sevgili Admin... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mars dan Venus dan vs.. sayilmis nereden diye buldum ben nereden Kayiplar Ülkesinden Seker veremiyorum suclu kim Tabiki basta RA_dya sonra Adminimiz Biri bos araba verir bir digeri ana sayfamizi unutur Bu yüzdendir ki bende sadece Huzur dolu ve saglikli daha Nice Bayramlar Diliyorum.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan... görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık... sevdiklerinle geçen her gün bayramdır. yoğun bakımda sancılı geceyi ya da kangren olmuş bir ilişkiyi bitirmek de öyle... vuslat da bayramdır öte yandan... endişe içinde beklediğinden mektup almak, telefonda ansızın sesini duymak, deli gibi burnunda tütenin boynuna sarılmak bayramdır. en acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek bayramdır. "ona güvenmiştim, yanılmamışım" sözü bayramdır. hiç aldatmamış, aldanmamış olmak bayram... alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek bayram..." Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Geçmiş bayramınız kutlu olsun Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Yahu Admin forumu terk etti,sonunda bizimle başa çıkamıyacağını anladı Şaka bir yana cidden Admin nerede? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Admin Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Geldim geldim... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 E şükür yani hoşgeldiniz Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Sevgili Admin, yarattiginiz bu ortam icin tesekkur etmek geldi icimden .Tesekkurler. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Nice mutlu bayramlara... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.