Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2014 nasıl diyebilrsin ki? nasıl anlatabilrsin? seni seviyorum diyen bir kadına, ben sevemiyorum'u... uzak dur benden! hem kötüyüm hem çirkin, hayallerim yok benim, kabuslarımla yaşıyorum, sözlerim güzel, sustuklarım ağır gelir sana! uzak dur benden! karanlığım seni de boğacak biliyorum yorulacaksın bir gün. bu yalnızlık aklını kaçırtacak... ne buldun ki bende bu kadar? ne görüyorsun bana bakınca? senin aşk diye inandığın, benim başıbozukluğumdan başka birşey değil! umursamazlığımı seviyorsun benim, seni arayıp sormamamı... kafanın içinde büyütüp duruyorsun, kendin yazıp kendin oynuyorsun bu tiyatral sahneleri benim yüzümü hayal edip benim tenime dokunuyorsun... kadınlarım var benim... şiirlerim var... daha çok yazılacak... dayanamazsın, yazdığım her kelimenin, kime ait olduğunu düşünürken... biliyorum, seni uzaklaştırmaya çalıştıkça kendimden, daha çok sokuluyorsun... seni korudukça kendimden, daha çok tutuluyorsun bana... benim olmayı bu kadar çok mu istiyorsun? senin olmayacağımı bile bile... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2014 bir keman telinin en ince yerinden kopması gibi çarpılmak istiyorum, esmer tenli bir kız çocuğuna... durup nefes almak istiyorum kaçırdığım otobüslerin peşinden koşmaktan yoruldum. ağlamak istiyorum ve aynı zamanda kahkahalar atmak.. bu kader kurgusundan yoruldum. isyan etmek ve inkar edilmek istiyorum yüklendiğim misyonu taşımaktan yoruldum. ışıkları kapatıp uyumak istiyorum bir kara kalem çalışmasına aşık olmaktan yoruldum. ben kırmızı bir gökyüzü istiyordum senin geri gelmelerinden korkuyorum... mümkünse bir deniz fenerine hapset beni ve ışıklarımı kapamalısın ki senin kayalıklarımda parçalandığını duymamalıyım... seni arayamamak çaresizliğim sessiz telefonlardan yoruldum hepsinin bir adı vardı en güzeli seninkiydi o günden beri okumuyorum... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2014 bazen yanında olsaydım diye düşünüyorum nasıl olurdu? gecenin yarısı yatağında olmak uyanıp sana dokunmak... sarılıp saçlarını koklamak bazen yanında olsaydım diye düşünüyorum uyandırıp seni defalarca sevişirdik uykulu gözlerinden öper terlemiş tenine dokunurdum.. bazen yanında olsaydım diye düşünüyorum üşümezdin belki bu kadar sarıldıkça ben uykuya daldıktan hemen sonra sıçramazdın... tutup ellerimden korkmazdın belki yanında olduğumu bilince seni gelip alacağını düşündüğün canavarlardan başını göğsüme gömüp bir çocuk gibi içini çekerdin... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2014 belki meşguldur... belki çok yorgundur, uyuya kalmıştır... belki de artık sikinde bile değilsindir! işte böyle olur zamanla... beni bırakma diyenleri bırakmazsın, onlar seni bırakır, farkına bile varamazsın... bazen bırakırsın bazen vazgeçersin bazen zorlamaktan yorulursun bazen kabullenirsin bazen duymak istemezsin gerçeği en son yalana inanırsın. eğer biraz olsun önemsiyorsan, susmama izin vermezsin, konuşmama kızmak yerine... pardon! unutmuşum... sikinde bile değildim... çok pardon!! dilek taşlarına kaldıysa işimiz, isyankarlığımız için hangi tanrı kızabilir ki bize? biliyorum orada olduğunu ve okuduğunu... ama pardon! sikinde bile değildim, değil mi? buna da eyvallah... nasıl olsa bir gün canın istediğinde gelip, sesleneceksin.. ve ben hazır olacağım.. biliyorsun.. bu yüzden, kaybetmek istemiyorsun beni... bazen anlayamıyorum kendimi ben seçmemişmiydim bunu? şimdi neden bu yırtınmalar? beklemeliyim sıramı bir efendi gibi... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2014 dokunsan ağlarım diye mi? dokunmuyorsun hala... başımın altına değilde, yanıma alıp yastığımı uyumaya çalışmak... yalnızlık böyle bir şey mi? aklından çıkaramadan, yokmuş gibi davranmak... düşünmekten kaçabiliyorsun ama, yorulmayacakmısın hiç? ömrün boyu koşmaktan? tuhaf biliyor musun? bir gün o seni terketip gittiğinde, sen beni terkettikten sonra yazdıklarımı okuyup teselli arayacaksın... çıkarken çöpleri atar mısın? diyebileceğimiz biri olmayacak mesela, bundan sonra... hazırlanıp kapının önüne bırakılmış bir bavul, bu kadar mı hüzünle batar insanın yüreğine? mesela 22:44 bir daha hic bir gece bu dakika, bu odada yaşanmayacak.... mesela bundan sonra hicbir akşam, kapıdan girişini göremeyeceğim... nası kurtuluyorum biliyormusun? bir bir bırakıyorum üzerimden ağır gelenleri yazdığım her satırda biraz daha uzaklaşıyorum senden biraz daha nefes alıyorum... hayata döndürüyor başka dudaklar öptükçe dudaklarımdan... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2014 biz sikimizin derdinde, çakma filozoflar gibi kıçımızdan sözler uydururken, insanlar soğukta yatacak yer arıyor! dinle! rüyalarım hergün aynı olmayacak... bir süre öncesine kadar, her istediğimde sevişip, sorumluluk almayacağım bir kadınım olmasını istediğimi sanıyordum... yanlış alarmmış! yalnızlık insanın ruhundaysa, bir başka tende ateşini söndürmek, bir boka yaramıyormuş! eee şimdi ne yapıcaz diye sorma bana! sormayalım, belki geçer zamanla... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2014 sonra maviye boyanır gecenin siyahlarıkaramsarlık bulutları dagılırbir kız cocugunun hayaliyle sarılırolmayacakların kırıkları küllenen bir ateşi yeniden alevlendiririnsan yeni baştan baslamayıgöze alırsonra umutsonra maviinadına kaçarkenyakalanır çok mu geç kaldım,çok mu erteledimseviyorum demeyişimdielimde avucumda bir isyankarlıkbeni nasıl kandırdın? gönüllü değilmiydim bunun için?kendi uydurdugum yalanlara inanıyorsam şimdiaklıma düşen kim? sanki az önce ayrılmamışım gibinasılda özlemek bu?tenimdeki kokun gitmesin diyekendime bile sarılamıyorken... ihtiyarladıgım yerlerimden öp benisana genç bir beden sunamadıysambu benim hatambilseydim geleceğinisaklamazmıydım sanıyorsun başka dudaklardan... bilmeköyle hoşuma gidiyorkibenim için yandığını,beni istediğini duymakaklımı başımdan alırkenbağışla benibu kadar ihmal ettiğim için seni... nasılda hazırdınnasıl da bekliyordun beniseni istemediğimi söyledigim haldenasıl da kabullenmiştinbir aşkınçaresizligini... öpüyorken dudaklarımıiçine çekiyorkenkanına karıştırıyorkenbeniumrunda değildi belkiöyle istedin benibaşka kadınlarlaavutuyorken kendimi... öğrenilmiş bir çaresizlikti bizimkikaybetmeyi kabul etmişkazanırsak yanlışlıklaüstünde durmayıpgeçer nasıl olsa dediğimiz... teninin kokusuyla sarhoş oluyorumiçine girip ıslaklığınlaanlatamıyorumkelimelerim yetmiyoruçmak diyorum yasen bana dokunduktan sonra aklımı yerinde tutamıyorum.. affet beni...senden önce yasadıklarım için...bilseydim geleceğini,saklamazmıydımbaşka kadınlara yazdıgımkelimelerimi... öp beni....içinde olduğum her anı,bana bağışla...beni istiyorsun yaseninim,beni bırakma... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2014 ne kadar daha idare edecekbu buruk tad damağımdakidaha ne kadarsavrulup rüzgarındabir fırtınanın sıradan günlere paylaştıracağım içimden hiç geçmeyenleri ne çok yalnızım dimi?öptüğüm dokunduğum her kadınbiraz daha uzaklaşıyor bendenben seni istedikçeuzağına düşüyorum... tutmak istedikçe acemiceelim ayağıma dolaşmış,yetişememiş saatindehiç bir buluşmayaöyle mahçup,konuşamamışkabullenip yenilgiyi toplama kampına giden bir yahudi gibibaşı önündeelinde çaresizlik...sımsıkı yapışmıştutacak kimsem yok diye değilsen yoksun diye öğrenmek çaresizliğihemde en zor dersiylesuratıma çarpılmış,acemi bir ressamın elinden çıkmış gülümsememsırrına aklım ermemiş gelsin dediğimbeni ciddiye almamış,beni isteyentenimde söndürmüş sigaralarınıgıkım çıkmamış... bir kaos bu,girdabında dibe çekilirkenne çok keşke öldürdüm ben yokluğundane çokolsaydın'larakalem kırdım.... şehrim istanbulkalbim ankarasıkışıp kaldımhayalinle, başka bir kadın arasında.... şimdi uyuyorsun ya,kızdın bana biliyorumbırakıp onusana gelmediğim için...yeni bir hüzün ektim içinehasadın isyan olacak... özür dilerimherşey çok sevmekten...kıskandım seni çıldırasıyabeklediminanmadım çünküsenin gibi bir kadınınkadınım olacağına! oysanasıl da sevişirdin benimleyazdığım her kelimeteninde başka bir fırtınayetmedisesini duymak istedim...gerçek ol istedim... şimdi uyuyorsun yauyu nolur...uğrunda uykusuz kalınacak bir adamdeğilim ben... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2014 özledim..aklına giripbaştan çıkartabilmeyi senibeni istediğini söylediğin andabaska bir dünyaya açıp gözlerimitenini tenimde hissetmeyi seni istiyorum...nasıl oluyor diye sorma bana,seni istiyorum,neden diye sorma banaseni istiyorumkalbim avuçlarında... seni istiyorum bir cocuk bırakamaz ya annesinin elini kör kalabalıkta seni istiyorum büyüdüm koca adam oldum ya uyuyamıyorum sana dokunmayınca... seni istiyorumkiminle seviştiğin umurumda değilkimi istediğinanlaöyle istiyorumöyle gel ki banavazgeçemiyeyim... seni istiyorumayrılsın bir vapur iskeledenyetişemiyeyimankaraya kar yağsınayazında kalayımanla öye istiyorumsen örtçıplak bedenimi... seni istiyorumrüyaysa buuyanmak istemiyorumhayalsebaşka düş kurmak istemiyorumistiyorumal beni... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2014 hayatımda yalnızca konuştuğum kadınlarda oldu, yalnızca seviştiğim kadınlarda... ama saatlerce konuşup, sonrasında sevişebildiğim kadınlar, o kadar az oldular ki... seni kıskanmamı isteme benden,ayarım yok benim,ne sevmeyi bilirim doğru düzgün,ne kıskanmayı...bir sözümyıkar geçer seni... çocuk sesinle yazılıyorsun ya banaürkek kararsız,sesimin tonunda alınıyorsun,kalemimin titremesinden,susma diyorsun ya,susma birşeyler söyle,ne olursa...saçmala diyorsun bazen,yeterki susma!dedikçe,boğazımda düğümleniyor sustuklarım,kıyamıyorum sana konuştukça bağlanacaksın bana, konuştukça bağlanacaksın bana,konuştukça için ısınacak,iyileşeceksin belki de,yaralarına beni saracaksınbir parçan olacağım benimle nefes almaya başlayacaksın,yoruldum dediğin yerden tutupayağa kaldıracağım senikendi başına yaşamayı öğreteceğim sosyalizmin din üzerindeki etkilerini sorgulayıp,insanların bencilllikleriyle yüzleşeceğizütopik bir dünya hayal edip, sen bir köy okulunda çocuklarını seveceksin,ben eski model daktilomlayazmaya devam edeceğimsustuklarımı... odun sobasıyla ısınıp geceleri,mum ışığında sevişeceğizteknolojinin tüm nimetlerinden uzaktaçalan telefonlardan,aptal kutularından uzak sarılıp battaniyelerimizeçırılçıplak çıkacağız gecenin yarısıkar içinde titreye titreyekahkahalar atıpinanacağızgerçek mucizelere Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2014 sen benim için 450 kilometre yol gelmeyi göze almışken, ben senin için bir satır yazmaya cesaret edemedim... bağışlayabilir misin beni? sen benim içingöze almışken kaybetmeyi senelerini,ben bir gecemiseni düşünerek geçirmedim,hala bekleyebilirmisin beni? sen benim içintörpülerken en çılgın isteklerini,ben senin için,en küçük zevklerimden vazgeçmedimhala düşünüyormusun beni? sen beni isterkenkendine ihanet ediyorken,ben içimdeki uçurumlardan atıyordum kendimisöyle sevgilibu adam içinpeşinden atlamaya değermi sen bana uyurken şimdiben sana yazıyorumsana yazmadığım her kelime için,affedeblirmisin beni? Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2014 demir kilisenin beyazına boyanmış düşlerim, yıllar önce işlediğim her günah bir bir çıkıyor şimdi parmaklarım arasından bu itiraflar hafifletmeye yetermi? kırılmış kalemi ruhumun çekeceği ceza iyi halimden düşer mi? sırrına eremediklerim aklımı kemiriyor bildiklerim şizofren bir delinin güncesi her insan biraz delidir derler, benimki kaçıklığın everesti! sevdanın iklimi olurmu? çaresizlik üşüşür gözlerime hangi yana baksam sensizlik bakarım hangi yan? yatsam üzerine sabah senle uyanırım? yatacak yeri yok bu isyanların durup durup kendimi kanatmalarım senin beni istediğin kadar çok isteyemiyorsam seni benim yorgunluğum bağışla ne baharı yaşadım ben ne geceyi sadece yazdım uzak durup korkup önce seni bıraktım kaçarken... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2014 uğrumuzda ölümü göze alanları, boşluğunu bizimle dolduranlar için üzdük... kalbimizi sikim! bizi yara bandı yapanlar için, bizsiz yaşamayı umursamayanları üzdük... geçmişimizi sikiim! bizimle bir geleceği yoksa, hayal kurmayı bırakanları, bizi masasına meze yapanlar için üzdük... girdiğimiz yolu sikiim! bizi sevdiğini söyleyip götümüzü kaldıranları, bizi kullanıp atacağını bildiğimiz halde inanmak istemediklerimiz için üzdük ruhumuzu sikiim! bizden gelecek bir mesaj içingecelerce uykusuz kalan kız çocuklarını üzdükbizi arada bir sikine takacakkadınlar içinvicdanımızı sikim! işin özeti hakediyoruz be kardeşim! değmeyecek kadınlar için harcıyorken kendimizi götümüzden sikilmeyi! Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2014 naif bir gülümseme dudaklarında, dokunlası teninde yangınlar başlamış ç aresizlik ertelenmiş bilimez zamanlara masal bu ya gerçek sanılmış... tadın damağımda kalmışmutluluk yayılmış damarlarımdaalışkın değilim yarüyadayım sanılmış... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2014 huzur nedir dedin? sesinde dedim... ya özlemek? kokunda dedim... sevmek? söylersem gidecek misin? Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2014 seninle seviştikten sonra, çırılçıplak uzanıp yanında nefes alıp verdiğinde göğüs kafesinin hareketini izleyebilmek isterdim... sen konuşurken, dudaklarının hareketlerini ezberlemek... bir gün ayrılırsak telefonun bir ucunda söylediğin her sözde öptüğüm şekli bilmek bazen senle konusurkenderin bir iç çekiyorum,nedensiz...sanıyorumastın yüzünü... ne zaman büyüdüm ben? kadınım diyorum artık, kız çocuklarına... tüm o günün karmaşasından sonra, sular durulur, rüzgar diner... akşamın düş yorgunu kızıl ışıkları vurur yüzüne... sadece bırakırsın.olacak ne varsaolsun diye...şehrine uzaktan bakarsıngece koynuna alır senihatırlayıp üzülme diyeyalnız olduğunu... seni anlat bana.nelerden korkarsın en çok?neleri seversin.ne zaman dalar gözlerin,ne zaman,içini çekersin,sesin kırılır,ses edemezsin nasıl gülümsetebilirim seni,nerenden öpersem en çok,aklın karışır...hayalime ne kadarını sığdırabilirim,olmasını istediklerinin.. kadınım...pembe ayakkabıların,küçücük ayaklarında,gamzelerinle,ince bir çizgi gibi gözlerinle,ve dudakların,yazmaya kıyamadığım... öpsem diyorum ya bazen,tüm cesaretimle,titremeden,tadını damağımda hissedincebir erkek gibidoyamazsam...yorulursam bir gün, sen bırakmazsın d'mi? ben bıraksam bile... değişmedi hiçbirşey... öpülmek yaramadı kurbağaya... ne prenses buldu umduğunu, ne kurbağa kurtuldu... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2014 sanki bir fırtına dinmişte,kıyıya vurmuşum,anla öyle yorgunumöyle vazgeçmiş... ayağa kaldırmaya çalışma beni, bir sigara daha ver, bırak artık zorlamayı birşey olmamış gibi yapmak bu kadar zor mu? ucuz sigaralar gibiydi mutluluklarımız,sürekli içimize çekmeden durursak,sönüveriyordukültabaklarında... ne zaman bir keşke yaksam aklımda,bir kadeh daha dolduruyorum,öyle ağırkiolduramadıklarınıunutmaya çalışmak... sen hiç birini,ona kızamayacak kadar çok sevdin mi? sen hiç birini,geri dönmeyeceğini bile bilebekledin mi?beklemişsin... büyütmüş seni bu sevda koynunda,acıya bağışıklığın ondan,bu yüzdenne zaman bir şiir okusanbir sigara daha yakman... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2014 bir keman sesi yayılı kanatlarını çırptıkça, simsiyah bir gece kadar ağır çöker üzerime notaların sahipsiz rüyalar kadar gizledik ne varsa suçüstü yakalansak inkar ederdik birbirimizi tanıdığımızı gözlerinin içindeki şehirlerin bilmediği sokaklarına bakan bir evin penceresinde açıyorum gözlerimi varlığım canını yakıyor yokluğumda nefesin daralıyor... bir cevabı olmayan soruların altında yarım bırakıyoruz şiirlerimizi mutlu son olmayacak diye belki de en güzel yerinde mısraların durup durup kendimizi tekrar ediyoruz... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2014 böyle olsa ya hayat, alkol güdümünde kolay olsa umursamamak... yeterince alkol verirsen bana, gösterdiğin her kadına aşık olabilirim! özümde iyi biri değilim ben, adamlıktan bahsetme bana! götüm sıkışınca aslımı bile inkar ederim! bitirmeyi bile beceremiyorum yeniliyorum hırsıma erkek olmak bu değil ama bazen bende öyle hisetmek istiyorum... belkide oynadığım en zor roldü, kendim... aradığın zaman açmamak telefonu,yazdığın zamangörmezden gelmek.yapam gerekenler,istediklerim değilnereye kadartutabilirdim ki? tanrım!bazen insan olduğumu unuttuğunu düşünüyorum...yoksa bu kadarzorlamazdın beni! başardım işte!beni istemediğini söylettim sana...kurtuldum sorumluluğundanbir ayrılığın daha... yoruldumçok sevmektençok güçlü olmaktanher sevdanıngeride bırakılanı olmaktan... üstesinden gelebilrim diye miüzerime yüklüyorsun ağrılarıyazıp daha iyi bir şair olayım diye miesirgiyorsun şefkatini... unuttunmu tanrım?insanım bendegücünü denemek için,neden ben kullanıyorsun? Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2014 yoksun!seni geri getirebilmek içinpişmanlıklar yazabilirimya sonra?hangi bahaneyeyokluğunu sığdırabilirim? içimdeki hayvandan korumaya çalıştıkça seniinadına o hayvanı merak ettinben sana dokunmaya kıyamazkenateşime atın kendini... ben seni tutmaya çalıştıkçasen ellerimi tuttunüzülme diyegömerken içime şehvetimidaha çok istedin beni! beni affet!bu kadar çok istediğim için seni,beni affet!sensiz uyuyamadım... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2014 ellerimdeki kırışıklıklar,öpsen geçer mi?yılların ağırlığısoluklansam kollarının arasındadiner mi sancısı?yarım bırakılmışlığınağrısı bazen dünyanın döndüğünüsadece sarhoş olunca anlarsın...o an'a dek,her acı ağır çekimdekanatır ruhunu... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2014 senle birlikte olmak, yaşamak gibi... acıda var hüzünde... gözyaşıda var kahkaha da... mutlulukta var, kanamakta... sırtının ortasında bir yarayla uyumaya çalışmaknasıl zor biliyormusun?her nefesin batar göğsüne...geçer dersinzamanlabilemezsin içindeki yaralaren zor iyileşenlerdenmiş,gecenin yarısı diğer yanına döndüğündeanlarsın...kolunuboşluğa sarmak istediğinde... sınırlarımı çiziyorum durmadan,ne kadar yaklaşabilirim sananeresinde susmalıyım söyleyecekleriminnasıl kaçırmalıyım gözlerimibakmak istemediğinde bir cambaz gibidüşmemek için açıp ellerimi iki yanaboşluğamı tutunmalıyım?o kadar cesur değilim ki... ben olmadanda yine geçermi nasılsa?hatırlıyorum bunlarıunutmadımyanındaydımcanındaydımşimdi susuyorum diyeaffet beni! fırlatıp attığım her aşkiçimde birikti biraz dahasenden ayrılırsam zor olacaktıoldu işteyoruldum şimdişimdi susuyorum diyeaffet beni! ağlayınca gözlerinden silinmeyecekaşk her defasındaistedigin gibi olmayacakzaman mı çare olacak?yokşa yeni bir aşk mı?affet beni Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2014 alışamadığım ne biliyormusun?küçük bir kız çocuğu gibişirinlikler yapıpgülümsüyorsun yayıkılıyor içimdeki buzdan duvarlar... ve sıyrılıp aklımın oyunlarındandoymuş bir fani gibikalkıyorum bu sofradankırıldıklarımı ceplerime doldurupsana buruk bir veda bırakıyorum yokluğuna alkol basıyorumbaşımın çaresine bakabilirim bensen gittikten sonrabelki dedaha iyi bir şair olurum... ucuz bir filmintekrarını izliyor gibiyimbıçak yine senin elindeydive önündeki sırtyine benimdi! kırılıyorsun ya bazenacemice tutunmak istiyorsuncanın yandıkçaolmuyorboşlukta debelendikçedaha bir uzaktan bakıyorsunkendine... afili repliklerim yok benim,kalın siyah bıyıklarımbir maço edasıyla triplerimyakışıklı da değilim üsteliküst üste yazmaktanezilmiş satırlarım kalbim sıkışırsen yüzünü astığındauykum kaçarsakındıkça senikırmaktan korkarım korktuğum başıma gelirsen gidersindur diyemembilirim bekliyorsun kal dememidersemkendi yüzüme bakamam... aşkta gurur olmaz!aptallık bunun neresinde?herşey çok sevmektensehakediyormuyumseni çok istedim diye... beni affet bu gece...özgür bıraktım seni...dilediğin kadar benim olabilirsinistersendilediğindesenin olabilirim... uyu şimdi bebeğim...sevgilin rüyalarına gelsin...ben uyandığındagerçeğindeyanında olacağım... uyu şimdi bebeğim,sevgilinin kollarında...bir gün yalnız kaldığındaaradığın olacağım! uyu şimdi bebeğim...her ayrılıkbir kırılanın üzerindeben üstleniyorumsen yorulmaben kalıyorumsen git... Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2014 üzülmüyorum ben,olduğun gibi kabul ediyorum seni...olması gerektiği gibiuzaklaşıyorum senden... üzülmüyorum ki...sen oku diye yazdıklarımı,başka kadınlara okutuyorum sadecebeni anlamıyorlar,bir sigara daha söndürüyorum sonra bir kalem daha kırıyorum içimdebir yalan dahaetkisiz hale geliyorsonra bir kadeh dahaşunun şurasındane kadar kaldı kisabaha... üzülmüyorum ben,uykusuzluk ruh hallerimden biri oldu,senin için değil,mutsuzluk yaşam biçimimbazen gülümsüyorum yaişte otesadüf... üzülmüyorum ben,doluyorum bazenyutkunamıyorumparmaklarım ağrıyorsancılı bir doğum öncesibir sigara daha yakıyorum,geçiyor bir süre... üzülmüyorum ben,sigaranın dumanı o,gözlerimi yakan... sıradan sevdalarla yetinemeyen insanlardanız biz.bu yüzden,ateşli bir sevişmenin ortasında,gözlerini kapatamayan! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.