Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2009 Arjantin Hikayeleri (2002) - Intimate Stories - Historias Minimas / Minimal Stories Bu tür filmleri oldum olası çok seviyorum. İnsan kokan filmler diyorum bunlara... Film Arjantin'de Türkiye'deki gibi yol kenarı dinlenme tesisi işleten bir babası, dedesi üzerine kurulmuş ve onunla bağlantılı bir dizi yaşam ve bağlantılara sahne oluyor. Özellikle tesisin önünde otururken kaybolan köğeğini gördüğünü söyleyen bir satıcının sözü ile köğeğini aramaya başlayan bu yaşlı adamın öyküsü sizide alıp bir yerlere götürecek. Özellikle kamera çekimlerine dikkat edin pek alışık olmadığınız bir tarza şahit olacaksınız.... Kaçırmayın diyorum... Ayrıca yaşgünü pastasının öyküsüne bayılacaksınız... Yönetmen: Carlos Sorin Oyuncular:Javier Lombardo, Antonio Benedicti, Javiera Bravo, Julia Solomonoff, Laura Vagnoni, Anibal Maldonado A charming and affecting tale charting the fortunes of three small town heroes pursuing their dreams, Carlos Sorin's "Historias Minimas" offers further evidence of the current riches to be found in Argentine cinema. Awarded a special jury prize at the San Sebastian International Film Festival, it's a deceptively simple yet delightful road movie concerned with three disparate characters heading for the Argentine city of San Julian. Director: Carlos Sorin Cast:Javier Lombardo, Antonio Benedicti, Javiera Bravo, Julia Solomonoff, Laura Vagnoni, Anibal Maldonado Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wPFd5BOn454 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.