Φ AED Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 çok şekerler değilmi? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 bunu sevdim.. çok tatlııı,,,benim olabilirmi? öperim ben onu... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 çok şekerr kıyamam tam ısırmalık Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Bulaşıkcıyı da sevsinler.... Ben onu yerim yerim. görüldüğü gibi bayan üyemiz çocuğu yeme fikrini beyan etmiştir. sizde mi çocuk canavarısınız? zaten çocukları normal seven bir bayan görmedim..ya ısırırlar ya koparırlar,bunlar da yetmezse,yerler.. en iyisi bir canavar uzmanını çağırmak.. bu niyet tarafımdan farkına varılmaktadır(: çok şekerr kıyamam tam ısırmalık evet sonuç : bayanları sevgisi bile görüldüğü üzere sadist ögeler içermektedir..(: Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 cözemedim bunu Ahmet, üşüyormusun, korkuyormusun, kacıyormusun dans mı ediyorsun... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 evet sonuç : bayanları sevgisi bile görüldüğü üzere sadist ögeler içermektedir..(: Aynen öyle sevgili AED yemeden,ısırmadan çocuk mu sevilir ? cözemedim bunu Ahmet, üşüyormusun, korkuyormusun, kacıyormusun dans mı ediyorsun... bence üşüyerek dans ediyor sevgili birce Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 -----------------------------günün komiği------------------------------ TM üyeleri bir paylaşım anında... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Admin Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 bu çok güzel işte... ha ha ha (hala gülüyorum) Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2009 cözemedim bunu Ahmet, üşüyormusun, korkuyormusun, kacıyormusun dans mı ediyorsun... sevgili @birce, galiba sevgili@admin çözmüş, onunla görüşmenizde yarar var.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2009 sonunda erkeklerin melek olduğu ortaya çıktı.. alıntı haberimizi veriyorum : istanbulfm.com.tr sitesi Erkekler melek gibi Magazin - Dedikodu Manken şarkıcı Aysu Baceoğlu sivri diliyle magazin dünyasını karıştıracak açıklamalarda bulundu mankenlik ve şarkıcılığı bir arada yürüten Aysu Baceoğlu, yine sivridilini konuşturdu. Diline sabah programı yapan ünlüleri dolayan Aysu, "Programlarında sosyeteye hitap ediyorlar. Bu yüzden de başarılı olamıyorlar" dedi. Zengin avcısı "Halk , aynı kişileri görmekten sıkıldı" diyerek sözlerini sürdüren Aysu Baceoğlu, gündem yaratacak sözlerini sona sakladı: "Bizim piyasadaki kadınlar, erkeklerden daha tehlikeli. Ben erkeklerin melek, kadınların ise kelek olduğunu düşünüyorum. Kadınlar zengin erkek avcısı." Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2009 duydunuz zilin sesini... hadi yorumla yorumlaya bilirsen? ayşe bacı pardon ayşe baceoğlu ne diyormuş ? <erkekler melek kadınlar kelek> Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 bu resimde ne oluyor? a-) romada cadılar bayramı hazırlıkları b-) madridde vampir kılığına girmiş hükümet aleyhtarı göstericiler c-)califiorniyada eşcinsel evliliğine karşı gösteriler d-) cenevrede kapitalizm karşıtı gösteriler Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 erkekler değişmez (= Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 bir kadın altı dünya liderine bedeldir(: burda kişilikler çok net.. berlusconi ve sarkozy çapkınlıklarıyla ünlü.. bu resimdeki halleri de bunu doğruluyor.. en sağdak rus lider bakmıyor çünki sarhoş o anda.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 yoruma gerek varmı? Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 AED.. (bu forumda birisine bu smileyle hitabım ilktir) Erkek ve kadın anlayışına ve bunu ifade edişine hayranım kardeşim.. :D Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 günü komikliklerine devam...... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 bizim baykalda değişen birşey yok.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 ama tayyip te var.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 AED.. (bu forumda birisine bu smileyle hitabım ilktir) Erkek ve kadın anlayışına ve bunu ifade edişine hayranım kardeşim.. :D maalesef erkeğin kadına bakışı.. bu da kadının erkeğe bakışı.. istisnalar kaideyi bozmaz..her iki resim içinde.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.