Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 bu soru ikinize birden... a- endonozyeda 7.9 deprem ve panik anı b-filipinlerde deprem sonrası tsunami alarmı verilmesi ve panik anı c-tokyoda depremin metroda öğrenildiği an.. d-kuzey korede toprak kayması duyanların paniği Senden önce yazayım....yoksa sen şimdide kopye çekti dersin -b- Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Şimdi sen bu işte torpil mi var diyosun? bilemiyorum artık bende b diyorum şimdi yine sen bilirsen ben çatlarım ya beraber kazanalım ya da beraber kaybedelim şaka tabiki de bende c diyorum =) Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 bilemiyorum artık bende b diyorum şimdi yine sen bilirsen ben çatlarım ya beraber kazanalım ya da beraber kaybedelim şaka tabiki de bende c diyorum =) BERABER KAYBETTİNİZ : CEVAP A Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 neysee en azından birkumtaneside bilememiş banada züğürt tesellisi oldu Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 neysee en azından birkumtaneside bilememiş banada züğürt tesellisi oldu derin nefes al ....rahatla artık... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Eh.. bu defa sırf 2 sayfacık geride kalmışım, yavaş yavaş hızlanıyorum... Herkese selam Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 BU RESME BENİM BİR YORUMUM YOK..SİZİN VARSA BUYRUN.. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 BU RESME BENİM BİR YORUMUM YOK..SİZİN VARSA BUYRUN.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 bi an panikledim ama rahatladım şimdi birkumtanesi selam birce hoşgeldin =) resme benimde yorumum yok Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 sevgili @jön, siz @birkumtanesi ile kardeşmisiniz,gerçek yaşamda? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 herkese merhaba.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 herkese merhaba.. merhaba hoş geldin gündem.. bende bu insan nerelere kayboldu diye bir ara düşünmüştüm.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 güzel bir fikir aed.. iyi ki açmışsın böyle bir başlığı.. teşekkür ederiz, forumu biraraya getirmeye çalışman gerçekten güzel.. ımm bana gelince.. bu aralar gelme fırsatım olmadı.. yaramazlık yok.. herşey yolunda.. umarım sizler de iyisinizdir arkadaşlar.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 güzel bir fikir aed.. iyi ki açmışsın böyle bir başlığı.. teşekkür ederiz, forumu biraraya getirmeye çalışman gerçekten güzel.. ımm bana gelince.. bu aralar gelme fırsatım olmadı.. yaramazlık yok.. herşey yolunda.. umarım sizler de iyisinizdir arkadaşlar.. kutlar ve teşekkür ederim.. çünki ucuz şamatadan çok, (kaldıkı burdaki paylaşım son derece kalite) çabamın insanları biraraya getirmek olduğunu anladığın için.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 çok anlayışlı biri olduğum söylenir şaka bi yana, böyle bir başlığa ihtiyaç vardı.. üyelerin konuşma ve kaynaşma yeri forum oyunları bölümüydü çoğu zaman.. orada vakit geçirenlere her ne kadar ciddi tepkiler verilse de bir orası vardı işte.. ama şimdi muhabbet mekanımız var sayende.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 yoo kardeş değiliz nerden vardınız bu kanıya hoşgeldin gündem =) Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 yoo kardeş değiliz nerden vardınız bu kanıya hoşgeldin gündem =) hoşbulduk jön özledin mi beni de hele Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 hoşbulduk jön özledin mi beni de hele özlemem mi hasretinden prangalar eskittim Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 sen de mi çok sevdiğim bir şiirdir he Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 o zaman gece şenlensin, eğlence başlasın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 yaa bende sevilmez mi hiç Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 diğer arkadaşlar nerede.. kollarından tutup dahil edelim eğlenceye Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Birce ve gun.dem hoşgeldiniz... keyifli zamanlar... AED ,ben hala you tube ile uğraşıyorum... Kardeşim nerde benim....nereye kayboldun sen jön Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Birce ve gun.dem hoşgeldiniz... keyifli zamanlar... AED ,ben hala you tube ile uğraşıyorum... Kardeşim nerde benim....nereye kayboldun sen jön merhaba.. hoşbulduk birkumtanesi.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 yaa bende sevilmez mi hiç hasretten pranga eskitmeyi bırakın da paylaşımlarınızı görelim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.