Φ aynur87 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 arkadaslar yeni katıldım aranıza...sorunum çok büyük..ne ares ne bearshare nede limeWire ve eMule daha ne warsa hiçbirisi calışmıyor.indiriorum programları güsel güsel sonra kuruorum ama ne oluorsa oluorve download için baglanmıor ya çıldırmak üzereim..güvenlik engelini kaldırdım.ya halletcem ben bu sorunumu????lütfen yardım birseiler download edebilmek istiorum artık Alıntı
Φ ErAsER Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 kurulumlarda bir hata yapmadığından eminmisin? bearshare düzgün çalışmaz zati bunu dert etme. ama LimeWire dersen bak o en güzel download programı. eğer çalışmıyorsa mutlaka windows da bi sorun var demektir. yada indirdiğin sitede ben upload ile sana link vermek istedim ama rapidshare çalışmadı kusura bakma ama garantili indirmek istiyorsan www.inndir.com u ziyaret et ara bölümüne LimeWire yaz açılam sayfada LimeWire 4.10.10 u bul ve indir. Java uygulamasını da kendisi yüklediğinden acık uzun sürebilir ama sonuçta hoşuna gidicek bi program. eğer buda olmazsa ve birebir şekilde sorunu halletmek istersen mail adresimi verebilirim ama önce bi kur dene. olmazsa buraya not bırak mail adresini yaz yada benim mail i istediğini belirt. kolay gele Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 bendede flash get te oluyo yaw Alıntı
Φ molla sadr Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 nedense bende getrihgt birşey indirmiyor yane indirirken falan bir anda duruyor veya hiç başlamıyor getrihgt ı kapatınca daha rahat hemöen indiriyorum bende aynı zamanda flashget var oda baya hızlandırıyor tavsiye ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.