Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 .. seyahat çantanın içindekileri gösteren dokümanı hasretle bekliyoruz. .. 1 Alıntı
Φ conker Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 ne yokki o kadar büyük ki çantaları herşey var 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 Conkcuğum, senin bayanlar hakkındaki deneyimsel çıkarımlarını baz alarak vardığın sonuçları dehşetle izliyor ve senin asrımızın Don Juan'ı olduğun hissiyatına kapılıyorum..Bayanlarla ilgili diğer konularda da bizi aydınlatmanı canı yürekten diler, bir "beğendim" ve bir çiçekle seni taltif ederim benim canım yeni fanım Alıntı
Φ ruby Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 Defter, Kalemler, Gözlükler, Parfüm, Anahtar, Telefon, Telefon şarjı, Bozuk paralar, Cüzdan, O an okuduğum kitap, Çakmak, El kremi, Kulaklık, Hepsini yazamadım gene:) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2016 Benim çantamda bazı ilaveler oldu.. hazırladığım çiçeklerin içine ekleyebileceğim ne varsa doğadan toplayıp çantama atıyorum. Geçende çantamdan palmiye kabuğu çıkınca oğlum epey bi afalladı.. üstteki sepeti o palmiye kabuklarıyla yaptım..çantamı o kabuklarla doldurduğuma deydi bence.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2016 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2016 Bişey daha var..Bu geldiğinde kızım beni çok güldürdü. Baktım elini çantasının içine daldırmış habire karıştırıyor. aradığı şeyi bulamadıkça da çantaya söyleniyordu: KARA DELİK GİBİSİN! Alıntı
Φ qh0stkinq Gönderi tarihi: 8 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2016 bir tek erkekler yok...............dırırırımmmm.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 bıçak çakmak gidilen lokantalardan hunharca alınan ıslak mendiller cüzdan gözlükler metre elma anaaa torna vida varmış birde... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 biber gazından sonra , Elektro şok cihazı... Geçen Metrobüs durağındaki Çevik guvvet kardeşime gittim dedim ben üzerimde elektro şok cihazı taşısam (aslında var ) cezası var diye okudum sen ne diyon dedim, Abla bağğyan olduğunuz için birşey olmaz taşı gitsin gerektiğinde ver ceyraaanııı dedi daha bi sevindim motive oldum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.