Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Ben döner gibi oldum apla Ama kankime daha var Bebişi de gördüm çok datlı Tıpkım Gece teysesine bensiyor tüü tüü maaşallah Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 evet bende gördüm sayende bebişi aynı sen hık demiş burnundan düşmüş, mine sana çok bakmış demek ne döneri oldun kıs, Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 Gece ismimizin yanına kırmızı bir şekil koymuşlar çok kıllandım bizi uzaydan izliyorlar izlenimine kapıldım ne dersin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 mıne dogum ıznınde onu bılıyom ama topragım sen nerdesın kocayamı kactın yoksam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 evet bende gördüm sayende bebişi aynı sen hık demiş burnundan düşmüş, mine sana çok bakmış demek ne döneri oldun kıs, Kankim bana bakmıyacak da kime bakcak Gece ismimizin yanına kırmızı bir şekil koymuşlar çok kıllandım bizi uzaydan izliyorlar izlenimine kapıldım ne dersin Uzaydan mı isliyorlar Başlarına dert açmak istediklerini heç sanmam mıne dogum ıznınde onu bılıyom ama topragım sen nerdesın kocayamı kactın yoksam Toprağım Askerlik sana heç olumlu etkiler bırakmamış Henüs kocaya kaçmadım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 he canem sen bu mesaja cevap verene kadar çoktan izlediler izleyecekleri kadar ama neyse daha hala kocaya kaçmadın mı cıks cıks beceriksiz jön ne zaman kız kaçırcakmış gelmişken onu deyiverseydi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Döndün dimek Zudikcim.. pek sevindim.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 jön ne zaman kız kaçırcakmış gelmişken onu deyiverseydi abla ben niye kiz kacirim kizlar bana kacsin hangi anne baba bana kizini vermek istemez cevap veriyorum hic biri Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 he canem sen bu mesaja cevap verene kadar çoktan izlediler izleyecekleri kadar ama neyse daha hala kocaya kaçmadın mı cıks cıks beceriksiz jön ne zaman kız kaçırcakmış gelmişken onu deyiverseydi Apla geç olsun ama güç olmasın demişler Jöne kaçacak kısın aklına şaşarım Döndün dimek Zudikcim.. pek sevindim.. He döndüm PUDİKCİM abla ben niye kiz kacirim kizlar bana kacsin hangi anne baba bana kizini vermek istemez cevap veriyorum hic biri İnsanın kendini bilmesi kadar gösel bişey olabilemes Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 günaydınnnnnnn Gnydn cnm Tşk ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 geceee canım ya öyle yoruldum ki bugün bir kahve yapsak şöyle içsek olabilir mi? mine nasıl bebiş ikisi ne zaman gelecekler ya? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Siz yaşıor muydunuz ya Gece ve Mine hanımlar.. ? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 geceee canım ya öyle yoruldum ki bugün bir kahve yapsak şöyle içsek olabilir mi? mine nasıl bebiş ikisi ne zaman gelecekler ya? Yanınada kurabiye falan ister misin cnm Çok şükür iiler cnm , en kısa zamanda gelecek Siz yaşıor muydunuz ya Gece ve Mine hanımlar.. ? Efet Bi sakıncasımı vardı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Sevgili Birce çok tşk ederim cnm Çok tşk ederim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 napıyon kıs gece ahh canımm nasıl özlemişim seni 1 Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Kıs psiko 2009 da bi öslemişsin yıl olmuş 2011 bi ot bırakıp gitmişsin Çelenk getirseydin bare Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Kıs psiko 2009 da bi öslemişsin yıl olmuş 2011 bi ot bırakıp gitmişsin Çelenk getirseydin bare kıss sen çelenk istersinde ben getirmesmiyim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Kıs psiko 2009 da bi öslemişsin yıl olmuş 2011 bi ot bırakıp gitmişsin Çelenk getirseydin bare aç göslümüsün kıss sen topikini havalara uçurmamda kafi gelmedi yassıklar olsun desem ben acırım demiyim gene mütevazilik bende kalsın bidahakine karpus bırakcem sana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Tübe tübe o nedir kıs kankim Psikocum karpus getirme erik getir Alıntı
Φ kutup95 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2011 bu konuyu okudukça eğlendim herkese teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.