Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2010 Cümleten iyi sahurlaar Hoşgeldin Leylacım... İyi sahurlar arkadaşlar, sofranızın bereketi bol olsun... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2010 Bir ay ı neredeyse bitirdik..Başlık bir yıl dinlenmeye çekilecek İyi sahurlar Alıntı
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2010 Bir ay ı neredeyse bitirdik..Başlık bir yıl dinlenmeye çekilecek İyi sahurlar Ben o çay kaşıklarının sesini duymadan naparım Radya ve Aries bana sahur arkadaşı oldunuz çok teşekkür ederim İyi sahurlar!.. Menümde omlet var Sizinki de bereketli olur inşallah Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2010 Palaman sahur arkadaşlığın için ben teşekkür ederim Ayrıca Radyama da bu başlığı bize sunduğu için teşekkür ederim .. Sahuru genelde kahvaltı ile geçirdik vee bol çay ile tabiiki İyi sahurlar..Allah kabul etsin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 Ben o çay kaşıklarının sesini duymadan naparım Radya ve Aries bana sahur arkadaşı oldunuz çok teşekkür ederim İyi sahurlar!.. Menümde omlet var Sizinki de bereketli olur inşallah Palaman sahur arkadaşlığın için ben teşekkür ederim Ayrıca Radyama da bu başlığı bize sunduğu için teşekkür ederim .. Sahuru genelde kahvaltı ile geçirdik vee bol çay ile tabiiki İyi sahurlar..Allah kabul etsin Bir kaç gündür size eşlik edemedim ama sahurda sizinle gönül birliği yapmak benim içinde çok keyifliydi, bende teşekkür ederim.... Kadir geceniz mübarek olsun, ibadetleriniz kabul olsun iyi sahurlar.... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2010 Sizlerin de mübarek olsun.. İyi sahurlar Alıntı
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2010 Sizlerin de mübarek olsun.. İyi sahurlar Benim yıllık iznim bitti yarın Ukrayna'ya gidicem iş yüzünden Bugün sahurlayamıyacağım şimdiden "İyi sahurlar!" artık vakit bulabilirsem girerim Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2010 Benim yıllık iznim bitti yarın Ukrayna'ya gidicem iş yüzünden Bugün sahurlayamıyacağım şimdiden "İyi sahurlar!" artık vakit bulabilirsem girerim Size de iyi sahurlar,iyi çalışmalar Palaman bu gece son sahuru da gördük şükür devamı önümüzdeki yıla insallah.. iyi sahurlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2010 Allah tekrarını nasip etsin, dualarınız oruçlarınız kabul olsun arkadaşlar... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2011 Ramazan geldi hoş geldiiiiiiii..... Ben bu Ramazanda da burdayım beklerim efendim... Sofranızda bereket yüreğinizde sevgi eksik olmasın, iyi sahurlarrrrr.... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2011 Herkese ve nöbetçi sahurcumuza ''iyi ramazanlar'' efem... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2011 Herkese ve nöbetçi sahurcumuza ''iyi ramazanlar'' efem... Teşekkürler efem... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2011 Bakiiim bakiim nöbet yerinde misin, sevgili Radya... Eğer de buradaysaaann... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2011 Bakiiim bakiim nöbet yerinde misin, sevgili Radya... Eğer de buradaysaaann... Geldimmmmm....Canım benim çok teşekkürler... Hekese iyi sahurlar... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 Ben de geldim İyi ramazanlar iyi sahurlar herkese Yoklama alalım lütfen bugece erkenciyim ama.. Sayfayı özlemişim 1 ay yine faaliyette olacak sayfamız Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 Ben de geldim İyi ramazanlar iyi sahurlar herkese Yoklama alalım lütfen bugece erkenciyim ama.. Sayfayı özlemişim 1 ay yine faaliyette olacak sayfamız Burdaaaaaaaa.... Hoşgeldin , iyi ramazanlar sana da... veeee iyi Sahurlarrrrrr.... Alıntı
Φ gaffar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 "iyi dilekler"dir ramazan" (Y.Ergin) rabbim bu ay vesilesiyle bizleri müjdelediği mükafat sahiplerinden eylesin.. "..Müslüman erkekler ve müslüman kadınlar -mümin erkekler ve mümin kadınlar -taata devam eden erkekler -ve -taata devam eden kadınlar -doğru erkekler -ve -doğru kadınlar -sabreden erkekler -ve -sabreden kadınlar -mütevazi erkekler -ve -mütevazi kadınlar -sadaka veren erkekler -ve -sadaka veren kadınlar -oruç tutan erkekler -ve -oruç tutan kadınlar -ırzlarını koruyan erkekler -ve -ırzlarını koruyan kadınlar -Allah’ı çok zikreden erkekler -ve -zikreden kadınlar -var ya -işte Allah -bunlar için bir mağfiret -ve -büyük bir mükafat hazırlamıştır.." (ahzab/35) slm. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2011 "iyi dilekler"dir ramazan" (Y.Ergin) . . . slm. Amin... teşekkürler sayın gaffar... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2011 Ben bugün ucu ucuna yetiştim, gecikmeli de olsa iyi sahurlar diliyorum herkese... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 İyi sahurlar herkese... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2011 Davulcu geldi hanıımmm...yok o bohçacıydı... Geçmiş sahurunuz kutlu olsun...yok bu da olmadı... Canım neyse uyuya kalmışım bugün idare edin artık... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2011 İyi sahurlar, iyi pazarlar, mutlu haftalarrr...) Ben güldüm sizde gülün: "Diyet yapıyorum ama aynı anda 2 diyet yapıyorum, zira tek bir diyetle yeterince doymuyorum." Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2011 Bu gece geç kalmadım çünkü hiç uyumamakta buldum kolayı Annem varken uyandırana kadar telefon ederdi...ama bu yıl yok İyi sahurlar herkese... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2011 İyi sahurlarrrrr, sofranızın bereketi bol olsun.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.