Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2009 tskler ablam sanada bende yatayım artık 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 İyi sahurlar herkese.. 1 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 sıze ozel davulcumu tutalım sımdı niye düşünemedim ben bunu 22 ila 25 yaş arası, üniversite mezunu, askerliğini yapmış, iyi derecede ingilizce ve almanca bilen, dış görünümüne önem veren,prezentabl, gerektiğinde ani isabetli kararlar alabilecek şahsıma özel davulcu arıyorum iyi sahurlaar Radyacım 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 niye düşünemedim ben bunu 22 ila 25 yaş arası, üniversite mezunu, askerliğini yapmış, iyi derecede ingilizce ve almanca bilen, dış görünümüne önem veren,prezentabl, gerektiğinde ani isabetli kararlar alabilecek şahsıma özel davulcu arıyorum iyi sahurlaar Radyacım bende isteyrumm.. (sürücü belgeside isteyelim leylacum..) sana da iyi sahurlar canım.. 2 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 niye düşünemedim ben bunu 22 ila 25 yaş arası, üniversite mezunu, askerliğini yapmış, iyi derecede ingilizce ve almanca bilen, dış görünümüne önem veren,prezentabl, gerektiğinde ani isabetli kararlar alabilecek şahsıma özel davulcu arıyorum iyi sahurlaar Radyacım alemsın Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 İyi sahurlar! Yeter artık yemeyin yahu, bırakın o tabak da kalsın Aaaaaaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Lokmalarımızı mı sayıyosun seth..yicez işte.. İyi sahurlar herkese.. 1 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 valla her zaman böyle tutturamam ama bir haşhaşlı yapmışım dün,üçüncüyü yememek mümkün değil iyi sahurlaar Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 forumun ramazanda aldığı toplam kiloyu merak ettim, haşhaşlı ekmek ha Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 valla her zaman böyle tutturamam ama bir haşhaşlı yapmışım dün,üçüncüyü yememek mümkün değil iyi sahurlaar Tarifini isterimm... 1 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Valla benim canım tahinli ekmek çekti daha çok 2 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 yok bu ramazan istisna,günler uzun bilakis kilo verdim haşhaşlı tatlı,ben tatlı severim Radyacım,valla göz kararı her seferinde başka oluyor bu arada bize başvuru yok mu davulcu adaylarından Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Ben dümbelek çalmayı biliyorum, benle idare etseniz 2 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 tabii, mikrofon kullandıktan sonra neden olmasın diğer şartlara haiz misin ve artı sürücü belgen var mı 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 yok bu ramazan istisna,günler uzun bilakis kilo verdim haşhaşlı tatlı,ben tatlı severim Radyacım,valla göz kararı her seferinde başka oluyor bu arada bize başvuru yok mu davulcu adaylarından Bu yıl davulcusuz geçecek galiba leylacım.. Ben kaçtım çok uykum geldi... İyi sabahlar sizlere 3 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 sana da iyi sabahlar,tatlı rüyalar Radyacım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 leylam ımzan gozukmuyo bılgıne Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 ne yaptınız imzama neden kaynaklandığını bilmiyorum aklına esince görünüyor,bazen görünmüyor,kendi haline bıraktım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 ne yaptınız imzama neden kaynaklandığını bilmiyorum aklına esince görünüyor,bazen görünmüyor,kendi haline bıraktım valla ben bıse yapmadım forumda reklam vermek yasak bılmıyomusun senın ımzanda benım aklım gıbı desene arada bı gıdıp gelıyo 1 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 valla ben bıse yapmadım forumda reklam vermek yasak bılmıyomusun senın ımzanda benım aklım gıbı desene arada bı gıdıp gelıyo reklama mı giriyor diyorsun estağfirullah,ama öyle oluyor,mesela şimdi gelmiş ama bir dk sonra ne olacağı hiç belli olmaz üç harfliler den şüpheleniyorum 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 leyla yazmıssın reklam kokan hareketler bunlar gecenın su vaktınde 3 harlılerden bahsetmenın sırasımı allasen tek kalıyorum zaten korkarım ben adını anınca gelırmıs süpaneke yareppim dinimiz amin 1 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 o yüzden adını anmadım ya zaten gece gece korkacağını düşünemedim ben tek kalmasam da korkarım ben kaçtım jön iyi sabahlar 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 gule gule leyla ıyı uykular 2 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 herkese iyi sahurlaar ayrıca 4-5 gün uğrayamayacağım,iyi bir sahur kitlesi oluştu da belkim merak eden olur diye söyleyim dedim 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 herkese iyi sahurlaar ayrıca 4-5 gün uğrayamayacağım,iyi bir sahur kitlesi oluştu da belkim merak eden olur diye söyleyim dedim İyi sahurlar leylam.. ben bugün geç kaldım mı ne.. 2 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.