Φ Pasifik Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2012 İyi sahurlar.. sizi dün yalnız bıraktığım için çok özür dilerim İyi Sahurlar 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 sizi dün yalnız bıraktığım için çok özür dilerim İyi Sahurlar Dün benimde internetim yoktu gelemedim.. İyi sahurlar.. 1 Alıntı
Φ hersedos Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Ramazan bitiyor en güzel bu aydı 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 Geç kaldım üzgünüm.. İyi sahurlar... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 İyi sahurlarrrrrr... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2012 Ruhlar bir aylık ramazanla tam kıvamını bulur, derinleşir, meyvenin çiçeğe yatışı gibi, olgunlaşır ve yeni bir oluşum bekleyişine geçer; derken bayram ufukta bir güneş gibi beliriverir. Bayram, bütün bir ramazanın, hatta geçmiş bütün ramazanların özü, usaresi gibi bir duyguyla gelir. O, semaların en nurlu katmanlarından süzülmüş, meleklerin incelerden ince elleriyle örülmüş, sımsıcak, alabildiğine yumuşak bir tül gibi sarar benliğimizi.. ve kopup geldiği âlemlerin şefkat ve duyarlılığını ruhumuza işlercesine, bir anne gibi kucaklar hepimizi. Biz, bütünüyle onun, o da bütünüyle bizim olur.. ve gitmeyecek gibi okşar kâküllerimizi.. dönüp gelecekmiş gibi öper alınlarımızdan.. ve veda tavafı edasıyla uzaklaşır bizden. Biz, bayramın bu ses ve soluklarını, bu şive ve bu nazını, meleklerle hemdem olmuş, peygamberlerle yaşamış olanlarımızın, gönüllere inşirah veren, dinlendiren, mutlu eden ve ebedî mutluluğa giden yolları açan sihirli uğultuları gibi duyarız.. Bu yıl da bana eşlik eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Önümüzde ki yılda burada yine birlikte, sağlıkla "iyi sahurlar" diyelim inşallah.. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.. RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.. 2 Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2012 Ben sahur istiyorum Radya hanım size de ve herkese de İyi Bayramlar! 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2013 Sefalar getirdin..huzur bereketle. İYİ SAHURLAR 1 Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2013 Dayanamadım sahura kadar dün yazamadım zaten bugün hemen yazayım dedim İyi Sahuuuuurrrrllaar !!! Size börek getirdim Herkese selam 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2013 Dayanamadım sahura kadar dün yazamadım zaten bugün hemen yazayım dedim İyi Sahuuuuurrrrllaar !!! Size börek getirdim Herkese selam merhaba hoş geldiniz.. börek müthişşşş teşekkürler iyi sahurlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2013 "İnsan hiçbir şeyi sevmeden anlayamaz"(Goethe) İyi sahurlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2013 İyi sahurlar, iyi günler, günaydınnnn Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2013 İyi Sahurlar . Allah C.C Orucu tutma gücü versin inşallah. oruç Sabırdır . Oruç söz tutmakdır. Allah C.C hiç bir şeye ihtiyacı olmadığı gibi bizim oruçlarımıza ihtiyacıda yok . Ama biz insanların oruca ihtiyacı vardır. Allah C.C Reyan Kapısından içeri girmemizi nasip eylesin ... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 Sefalar getirdin..huzur bereketle. İYİ SAHURLAR velet dedi ki: kim sefa getirdi örtmenim? kim sefa getirmiş örtmenim? gökyüzü'nün kapısı neredeymiş örtmenim? kapı geceleri mi açılırmış örtmenim.. muni örtmenim.. örtmen said: hadi çocum.. hadi çocum.. bak annenis kapıda sisi bekliyo he mi efladım.. güle gülee.. .. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2014 Hoş geldin Ramazan, Bereketinle Nur'landır.. İyi Sahurlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2014 “Allah bize sadece secde ederken değil, bazen sahip çıktığımız bir yetimin gözünden, bazen de kırdığımız bir kalbin içinden bakar. Biz bazen unutsak da, farkına varamasak da o bizim hep farkımızdadır.Ne iyiliğimizi büyütmek bir işe yarar ne de kötülüğümüzü örtmek. O her şeyi görür. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır denilen şey de budur.”Kahraman Tazeoğlu...İyi sahurlar.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2014 İyi Sahurlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2014 ‘’Başkalarına yol gösterecek olanlar, her gece her zenginliğe veda etmeli, üzerindeki giysiden başka bir şeyleri olmamalı, ertesi günün yiyeceğini bile taşımamalıdırlar. Bilgeler, din tüccarı sahte sofulardan ancak böyle ayrıt edilebilirler.’’Işık Bahçeleri / Amin Maaoluf İyi sahurlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2014 Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir, oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar. Oğlu: “Hiç…” der.Hz. Mevlânâ dışarı çıkar. Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer. Ellerini havaya doğru açıp ulumaya başlar. Oğlu babasının bu haline bakıp güler.Hz. Mevlânâ:“Evlâdım, gördün mü?” der.“Dünya dertleri de işte böyledir. Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır. Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu bildiğin için korkmadın ve güldün.İşte bütün dertlerin arkasında da Rabbinin olduğunu bil ve ona güven... İyi sahurlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2015 Bir gece yarısı ayağa kalkıp bir sofranın başına kurulduk. Herkes uyandı. Kuşlar, nehirler, sokaklar uyandı. Sahur etti dünya. Ertesi gün ağzımızdan tek lokma geçmeyecek diye Rabbimize söz veriyoruz. İçimizden ta içimizden niyet ediyoruz. Allah’ım şahit ol!Yemekler önümüzde durdu ve hiç elimizi sürmedik. Bilal ezan okuyana kadar bekleriz biz. Tarık Tufan HAYIRLI RAMAZANLAR.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.