Φ xminex Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 adaşımmm.... canım bayramını vee yeni yılınıı kutluyorumm... yani yıl inşaallahh eşinlee mutluluğunuza mutluluk katar... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun abicim.Bir bulut içinde bayramın bereketini üzerinize yağdırsın. sizlerde bundan nasbinizi alın. Kendine iyi bak..! Sevgiler...... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...kendine iyi bak ADAŞIM... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Ne gariptir şu ayrılık günleri Bir dosttan da, düşmandan da ayrılsan Nedense bir tuhaf oluyor insan Derin bir sızı giriyor içeri Son bir defa bakarken caddelere Dükkanlara, evlere, kahvelere Hatıra yüklü kervanlar geçiyor Dolu dolu gözlerinin önünden Bu son yadigar mı bir ayrılık gününden Ne unutulmaz zamanlar geçiyor Ağır ağır biz farkında değilken Gökler masmavi, yaprak yemyeşilken Sen istediğin kadar unutulmaz de Bu son dakika, bu vakitsiz yağmur Unutulur, azizim unutulur Başka ne yapılır böyle bir günde Kapanan bavul, çivilenen sandık Ve sonra kuru bir 'Allaha ısmarladık!' ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 yeni yılın sana ve ailene sağlık, mutluluk, bol kazanç getirmesi dileklerimle... bayramında mübarek olsun minue, inşallah bu bayram herşeye güzel anlamda vesile olur ve dileklerin kabul olur.. tşk ederim egzorsist seninde geçmiş bayramın ve yeni yılın kutlu olsun Mineu arkadaşım kurban bayramın ve yeni yılın kutlu olsun ipekcim çok tşk ederim, seninde kutlu olsun En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun kaancım seninde geçmiş kurban bayramın mübarek olsun adaşımmm.... canım bayramını vee yeni yılınıı kutluyorumm... yani yıl inşaallahh eşinlee mutluluğunuza mutluluk katar... adaşım çok tşk ederim yeni yılda umarım herşey gönlünce olur Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun abicim.Bir bulut içinde bayramın bereketini üzerinize yağdırsın. sizlerde bundan nasbinizi alın. Kendine iyi bak..! Sevgiler...... murticim biraz geç oldu ama seninde geçmiş kurban bayramın ve yeni yılın kutlu olsun arkadaşım sevgiler benden Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...kendine iyi bak ADAŞIM... paylaşımın için tşk ederim adaşım görüşmek üzere Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Minecim;senin için.. lilaccım tatlım eklediğin resmi göremedim ama mutlaka güzel bir resimdir tşk ederim tatlım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...kendine iyi bak ADAŞIM... Bu paylaşım çok güzel teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 öyle çok “sevdiğim” var ki... çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için... dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için... başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için... geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için... insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM ADAŞIMM.. İNSANLARII HİİÇ İNCİTMEYENN HASSASS YÜREĞİNN İÇİNN.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 En İyi Dostundan Sakın Sen Seni Bir öğüdüm vardır sana söyleyem En iyi dostundan sakın sen seni Öğüdüm dinlersen manası budur En iyi dostundan sakın sen seni Gelir senin ile güler de oynar Ardınca önünce ayıbın söyler Bir vakit gelince önüne çıkar En iyi dostundan sakın sen seni Senin ile hüsnün bahçesin gezer Gönül aşk elinden satırlar yazar Ardınca önünce kuyular kazar En iyi dostundan sakın sen seni Gelir senden önce yükseğe çıkar Gözlerinden kanlı yaşını döker Ayağın kayınca urganın çeker En iyi dostundan sakın sen seni Pir Sultan Abdal'ım böyle söyledi İndi aşkın deryasını boyladı Bunu işlemeyen kula söyledi En iyi dostundan sakın sen seni Pir Sultan Abdal güzel bir şiir Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 kankinde yok sende yoksun ne ayak, ikiniz birlikte terk mi ettiniz bizi özledim ama ben Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Gelinimsin,neden bilmem çok sevdiğimsin.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sardunyam ablacım terketmedik bis sisi Kankim sende bişeyler söyle ama Kankim nerelerdesin cnm benim görüşemiyorus kıs Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Mine'm gelinim;Kankine söyledim sana da söyleyeyim.Uzun zamandır forumda karşılaşamıyoruz ya,bugün çok iyi geldi,özlemişim sizi.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 nasılsın iyisindir inşallah ablacım bi uğrayayım dedim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Ah cnm kankim benim Seni pek bi severim biliyosun demi Biliyosun biliyosun Gel bi yapalım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Mineu yüreğinde herşeye yer verebilen birisin hayatta tüm dileklerin gerçek olsun ! yaşanmış ve yaşanacak tüm güzellikler seninle olsun sevgiler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Kankilerin en güzeli en tatlısı Özledim kıs seni Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında; Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa saplanan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık; Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık. Biri benim, biri de serseri kaldırımlar. İçimde damla damla bir korku birikiyor; Sanıyorum, her sokak başını kesmiş devler... Üstüme camlarını, hep simsiyah, dikiyor; Gözüne mil çekilmiş bir ama gibi evler. Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi; Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi; Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır. Bana düşmez can vermek, yumuşak bir kucakta; Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum! Aman, sabah olmasın, bu karanlık sokakta; Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum! Ben gideyim, yol gitsin, ben gideyim, yol gitsin; İki yanımdan aksın, bir sel gibi fenerler. Tak, tak, ayak sesimi aç köpekler işitsin; Yolumun zafer takı, gölgeden taş kemerler. Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim; Gündüzler size kalsın, verin karanlıkları! Islak bir yorgan gibi, sımsıkı bürüneyim; Örtün, üstüme örtün, serin karanlıkları. Uzanıverse gövdem, taşlara boydan boya; Alsa buz gibi taşlar alnımdan bu ateşi. Dalıp, sokaklar kadar esrarlı bir kuyuya, Ölse, kaldırımların kara sevdalı eşi.. Necip Fazıl KISAKÜREK Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 öyle çok sevdiğim var ki...çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için... dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için... başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için... geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için... insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM ADAŞIMM.. İNSANLARII HİİÇ İNCİTMEYENN HASSASS YÜREĞİNN İÇİNN.... ADAŞIM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM ŞEKER GİBİ BİR KALBİN OLDUĞU İÇİN En İyi Dostundan Sakın Sen Seni Bir öğüdüm vardır sana söyleyem En iyi dostundan sakın sen seni Öğüdüm dinlersen manası budur En iyi dostundan sakın sen seni Gelir senin ile güler de oynar Ardınca önünce ayıbın söyler Bir vakit gelince önüne çıkar En iyi dostundan sakın sen seni Senin ile hüsnün bahçesin gezer Gönül aşk elinden satırlar yazar Ardınca önünce kuyular kazar En iyi dostundan sakın sen seni Gelir senden önce yükseğe çıkar Gözlerinden kanlı yaşını döker Ayağın kayınca urganın çeker En iyi dostundan sakın sen seni Pir Sultan Abdal'ım böyle söyledi İndi aşkın deryasını boyladı Bunu işlemeyen kula söyledi En iyi dostundan sakın sen seni Pir Sultan Abdal güzel bir şiir egzocum gerçekten çok güzel bir şiir tşk ederim kankinde yok sende yoksun ne ayak, ikiniz birlikte terk mi ettiniz bizi özledim ama ben Allah Allah o dönemde nerdeydim acabaaa ağlama ablacım yaaa beni de ağlatıcaksın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Gelinimsin,neden bilmem çok sevdiğimsin.. taurus abicim benimde seni nekadar sevdiğimi ve saygı duyduğumu bilmeni siterim beni sevmen o kadar çok neden var ki abicim en basiti '' '' bu mimik bile olabilir TOPRAĞIM ÇOK TŞK EDERİM ÇOK GÜZEL BU SENİ SEVİYORUM CİĞERİM BENİM nasılsın iyisindir inşallah ablacım bi uğrayayım dedim çok şükür iyiyim siyah amcam ama ben seninle küsüm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Ah cnm kankim benim , Seni pek bi severim biliyosun demi , Biliyosun biliyosun ,Gel bi yapalım bilmes miyim heç bilirim tabe haydeeeee yapalım bare Mineu yüreğinde herşeye yer verebilen birisin hayatta tüm dileklerin gerçek olsun ! yaşanmış ve yaşanacak tüm güzellikler seninle olsun, sevgiler murticim çok tşk ederim iyi ve güzel dileklerin için düşünceler karşılıklı Kankilerin en güzeli en tatlısı ,Özledim kıs seni Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında; Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa saplanan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık; Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık. Biri benim, biri de serseri kaldırımlar. İçimde damla damla bir korku birikiyor; Sanıyorum, her sokak başını kesmiş devler... Üstüme camlarını, hep simsiyah, dikiyor; Gözüne mil çekilmiş bir ama gibi evler. Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi; Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi; Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır. Bana düşmez can vermek, yumuşak bir kucakta; Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum! Aman, sabah olmasın, bu karanlık sokakta; Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum! Ben gideyim, yol gitsin, ben gideyim, yol gitsin; İki yanımdan aksın, bir sel gibi fenerler. Tak, tak, ayak sesimi aç köpekler işitsin; Yolumun zafer takı, gölgeden taş kemerler. Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim; Gündüzler size kalsın, verin karanlıkları! Islak bir yorgan gibi, sımsıkı bürüneyim; Örtün, üstüme örtün, serin karanlıkları. Uzanıverse gövdem, taşlara boydan boya; Alsa buz gibi taşlar alnımdan bu ateşi. Dalıp, sokaklar kadar esrarlı bir kuyuya, Ölse, kaldırımların kara sevdalı eşi.. Necip Fazıl KISAKÜREK kankim çok tşk ederim şiir için bende seni çok ösledim... kısıl sırma saçlı kankim benim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.