Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

21 Gram (2003) 21 Grams

Ben şahsen Alejandro Gonzalez Inarritunun hemen hemen bütün filmlerini gördüm fakat bu beni en çok etkileyen filmi oldu. Filmin çok kompleks yapısından mı bahsetsem yada Sean Penn ne kadar iyi oynadığından mı bahsetsem bilemiyorum yada filmin konusunun ne kadar ince anlaşılması zor gibi görünen fakat film ilerledikçe çok anlaşılır olduğundan mı bahsetsem acaba. Çocuklarını ve kocasını kaybettikten sonra uyuşturucunun pençesine düşen bir anne (Naomi Watts), ve kalp hastası olan profesör (Sean Penn) ve başka bir karekter bir araba kazasında bir araya gelirler. İnsan ruhunun bedeni terk etme yolculuğunun öyküsü burada başlar. Film o kadar enteresan ki üç defa seyrettim ve hala seyretme isteği duyuyorum.. Doğal olarak Benicio Del Toro'da unutmayın, oda inanılmaz bir oyunculuk örneği sergiliyor...

Oyuncular: Sean Penn, Naomi Watts, Benicio Del Toro

Yönetmen: Alejandro Gonzalez Inarritu

post-38645-0-07606100-1346252118_thumb.jpg post-38645-0-59923900-1346252196_thumb.jpg

The complex interconnected story of how the lives of a former drug addict and single mother, Christine (Naomi Watts), a terminally ill mathematics professor, Paul (Sean Penn), and a spiritual ex-convict, Jack (Benicio Del Toro), intersect after a car accident. Clea Duvall co-stars in this gritty drama that's ultimately about hope and redemption.

Starring: Sean Penn, Naomi Watts, Benicio Del Toro

Director: Alejandro Gonzalez Inarritu

Gönderi tarihi:

Çok haklısınız. Ben de 21 Grams'ı iki kere seyrettim. Daha birkaç defa seyredebilirim. Zaten ilk seyredişte olay örgüsü o kadar karışık geliyor ki neler olduğunu çözmeye çalışırken insan filmin tadını çıkaramıyor. İkinci defa seyredildiğinde ise kurgunun, geçmişe gidiş gelişlerin mükemmelliği farkediliyor.

Sean Penn gittikçe daha iyi oynamaya başladı. Ben Benicio Del Toro'yu da çok beğeniyorum.

• 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bende innaritu'nun bütün filmlerini izledim.ama en derinden etkileyen filmi, 21 gram oldu.gerçekten çok güzel hazırlanmış bütün karelerini heyecanla izlediğim bi filmdi.sean penn gerçekten çok ii oyuncu ve her filminde üstüne bişeyler katarak oynuyo hayran kaldım.del toro ve naomi watts'ta çok ii performans sergilemişler.favori filmlerimden...

;)

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Kaç kez ölürüz,kaç kez yaşarız..Her ölümde 21 gr kaybedermiş insan vucudu peki 21 grama neler sığar?

Nasıl izlememişim bugüne kadar hayret ettim kendime o kadar çok duyupta nasıl olmuşta hep ertelemiş durmuşum.

Müthiş bir filmdi,biraz Crash tadında ama daha etkileyeci daha dramatik..

Bir araba kazası ile yolları kesişen insanlar ve beraberinde getirdiği suçluluk,acı,aşk ve sorgulamalar..

Bir şeyi bir kez daha fark ettim ki bu Sean Penn muhteşem bir oyuncu her izlediğimde bana Al Pacino tadı veriyor.

Film bugünden düne dönüşlerle anlatıyor kurguyu..

21 gram,bir kaç tane bozuk para yeni doğmuş bir kuş yavrusu,bir parça çikolata düşünün insan bedenindeki halini ve ona neler sığdırıldığını...

İzlemeyenler mutlaka izlesin izleyenlerde bir kez daha izlesin..

Gönderi tarihi:

Söylemeden geçemeyeceğim,izleyenlerden dikkat eden oldumu bilmiyorum ama..

Filmin kadın başrol oyuncusu Naomi Watts'in görünen göğüs uçları :unsure: o neydi öyle yahu kadın anatomisine aykırı başparmağım büyüklüğünde :blink:

• 4 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Bu filmi hala izlemediyseniz benim gibi çok geç kalmışsınız demektir..:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.