Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 biri kesin gloria diğeri radya ötekini bilmiyom Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 biri kesin gloria diğeri radya ötekini bilmiyom hiç öyle adetlerim yoktur... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2011 ser veririm sır vermem... Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2011 Hiçbir yere gitmeyiniz efendim, pek bir memnunuz burada olmanızdan. Sıkı bir takipçinizim Hep masal içinde olmuyor efendim biraz da gerçek dünyaya bakmak gerek Katılıyorum, teveccühünüz için de ayrıca teşekkür ederim. Saygılar sunarım. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2011 Gizli üyelerden birisi; sayın y.yılmaz mıdır acaba ? Saygılar sunarım. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2011 Sayın GeceKuşu mu acaba ? Saygılar sunarım. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 açıklık iyiydir çık ortaya gizli üye boşver tutuklarlar bak sona erkenekenen den Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.