Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 83 yaşında söylemini hiç değiştirmeden geldi siyasetin 'merkezine' tekrar oturdu: Milli Görüş deriye işler TAYYİP ERDOĞAN'IN ARTIK 'SİNİRLENECEK' BİR AZILI MUHALİFİ DAHA VAR. HERKES ONU 'HASTA' SANIYORDU; SİYASETE DÖNÜNCE CANLANDI... Siyasete dönen Necmettin Erbakan, "Milli Görüş gömleğini çıkardık" diyen eski öğrencisi Başbakan Erdoğan’a, "Bu öyle bir inançtır ki, insanın derisine işlemiştir, gömleği çıkardım demekle Milli Görüşçülük bitmez" dedi. Erbakan, dün çıktığı İran gezisiyle ilgili basın toplantısında, AKP’deki birçok ismin "yüreğinin yandığını", bunu kendisine söylediklerini belirterek, AKP’deki eski öğrencilerine "Yuvaya dönün" dedi. Saygılar... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Erbakan ve Erdogan;üzülerek söylemem gerekirki,dün Erbakan'i secen yiginlar artik onu önemsemiyor,buna ne derseniz deyin ama gercek ortadadir.Erbakan belki Türk'lügü tartisma ortamina cekti,belki,dini kullandi ama Erbakan ülkeyi bugünkü kadar bölünme noktasina getirmedi veya getiremedi,cünkü Erbakan ANTIAMERIKANCI bir liderdi.Erdogan ise AMERIKANCI bir kisidir ve onun pesindeki 300'ün üzerindeki milletvekilide Amerikancidir degilse bile bir daha listeye giremem korkusu ile Amerikancilik oynamaktadirlar. Erdogan yapisina uymayan bir kisilige sahiptir,yani kalibinin adami degildir,buna 7 yildir degisik nedenlerle cok defalar sahit olduk.En son olarak Nato toplantisinda,Fransa'nin Nato'nun askeri kanadina dönme basvurusuna evet demekle ve Rasmussen'in Nato Genel Sekreterligine evet demesiyle de bir kez daha gördük ki Erdogan asla bir devlet adami capinda degildir.Cünkü o ülkesinin cikarlarini degil baska ülkelerin cikarlari icin angaje olmus bir adamdir.Görevi budur. Erbakan'in geri dönmesi bence fazla birsey ifade etmeyecektir.Henüz vakit cok erken bunu söylemek icin ama benim görüsüme göre Erbakan bir sadece son baharini yasamaktan öte herhangi bir farkli konuma gelemez artik. saygilarla Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Birden bire iyileşiverdi. Demek ki keramet cezanın affında saklıymış Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Ben bu zihniyeti anlamadim simdi Erbakan siyasete geri dondu ona buna laf yetistirecek.. Peki adama sormazlarmi sen cokmu durustsun .... Tencere dibin kara seninki benden kara... Oyle bir hocanin boyle bir ogrencisi olmazmi ... Simdi Erbakan bey hangi yuzle halkin karsisina cikipta iki laf soyleyecek.. Erbakan degilmiydi beni affettiniz altinlarimizida affedin diye... Simdi Kimse kalkipta demesin erbakan ulkeyi bugunku kadar bolme noktasina getirmedi diye ... ben bu soze sadece gulerim.. Saygilar Alıntı
Φ seslichategel Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Bırakta Olsun Artıkkkk Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 politika nasıl bir hastalıktır ki vazgeçilmiyor ondan benim korkum ölü olanlarında yakında mezarlarından çıkıp siyaset yapmaları Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Ben bu zihniyeti anlamadim simdi Erbakan siyasete geri dondu ona buna laf yetistirecek.. Peki adama sormazlarmi sen cokmu durustsun .... Tencere dibin kara seninki benden kara... Oyle bir hocanin boyle bir ogrencisi olmazmi ... Simdi Erbakan bey hangi yuzle halkin karsisina cikipta iki laf soyleyecek.. Erbakan degilmiydi beni affettiniz altinlarimizida affedin diye... Simdi Kimse kalkipta demesin erbakan ulkeyi bugunku kadar bolme noktasina getirmedi diye ... ben bu soze sadece gulerim..Saygilar Evet Erbakan Türkiye'yi bugünkü kadar bölünme noktasina tasimadi tasiyamadi cünkü imkan bulamadi. saygilarla Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Siyaset yasağının kalkmasıyla İran'a giden Erbakan, Hatemi ile görüştü Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, İran'ın eski Cumhurbaşkanı Muhammed Hatemi ile bir araya geldi. Tahran'daki temaslarını sürdüren Erbakan'ın, Hatemi ile yaptığı görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ve İslam dünyasındaki gelişmeleri ele aldıkları belirtildi. Erbakan'ın görüşmede, D8 ve İslam Konferansı Teşkilatı (İKT) ülkeleri arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinin önemine vurgu yaptığı kaydedildi. Hatemi'nin de konuşmasında, Türkiye ve İran'ın, İslam medeniyetinin gelişmesindeki rollerine değindiği, İslam ülkelerinin imkan ve potansiyellerinden yararlanarak layık oldukları konuma geleceğine olan inancını dile getirdiği bildirildi. Erbakan, temasları kapsamında Uzmanlar Meclisi ve Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Başkanı Ayetullah Ali Ekber Haşimi Rafsancani ve Dışişleri Bakanı Menuçehr Mutteki ile de bir araya gelmişti. Erbakan'ın, Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ve diğer bazı İranlı yetkililerle de bir araya gelmesi planlanıyor. Saygılar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 İlk gittiği yer İran... Dikkate değer... Verilmek istenen mesajı gerekli isimler alıyor... Ayrıca, yaşından ötürü ev hapsi ile tatil yaptırılan hırsızlık suçlusu Erbakan bir yanda siyasete dönüyor, diğer yanda onurlu, dürüst, ülke yararına çalışan insanlar hasta yataklarında sorgulanıyor... Bu çifte standart ve adam kayırmacılıktır... Bu suçu örtmek, masumu itham etmektir... Bu insanlık ayıbıdır ve Türkiye'de Atatürkçüler yaşatılmamak istenmektedir... Eğer Siyasal İslamcı ya da Siyasal Etnikçiyseniz önünüz açık... Fakat aksiyseniz sizden daha Ergenekoncusu yok! Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Evet Erbakan Türkiye'yi bugünkü kadar bölünme noktasina tasimadi tasiyamadi cünkü imkan bulamadi. saygilarla Imkanmi bulamamis hayret, imkan bulamamista bukadarini yapmislar acaba imkan bulsalardi nasil olurdu... Suan ulkeyi yonetenlerin hemen hemen hepsi Erbakinin ogrencileri degilmi eee zamaninda ekmis tohumu tarlaya simdide aldigi verimi topluyor... Boluculugun azi cogumu olurmus bunu anlamadim yok o az bolmus bu cok bolmus... azi cogu olmaz..azi cogu oluyorsa ozaman hangi siyasetciye sorarsan kendini hakli cikartir kusura bakmayin... saygilar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Buda onlar için bir nevi bayrak yarışı, takiye ile yola devam, Erbakan'ı kim affetti? niye affetti? Ergenekondan gözaltına alınan ve haklarında kesinleşmiş bir hüküm bulunmadığı halde hasta ve yaşlı oldukları halde Erbakan gibi hoşgörülemeyen ve saygı gösterilmeyenlere ne demeli? Ne kadar ayrıymış gibi görünselerde ikiside (akp-saadet) birbirini stepnesidir... Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Erbakanın dönmesine sevindim Meclisteki liderler hep gergin konuşuyorlar Erbakanın konuşmasını çok daha eğlenceli buluyorum Belki meclis tartışmalarına neşeli bir hava getirir Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Erbakanın dönmesine sevindim Meclisteki liderler hep gergin konuşuyorlar Erbakanın konuşmasını çok daha eğlenceli buluyorum Belki meclis tartışmalarına neşeli bir hava getirir Evet sevgili minikyildiz... havalı olurdu... Öyle bir hava çalardı ki... 21. yüzyıla ramak kala kendimizi ortaçağ tamtamları arasında bulurduk... Saygılar... DİPNOT... Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 tamtamlar uzun zamandır çalıyor siz yeni mi duyuyorsunuz Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 tamtamlar uzun zamandır çalıyor siz yeni mi duyuyorsunuz Evet yeni yeni duymaya başladım... Neden mi... Şöyle bir etrafımıza bakma yeteneğimizi yitirmemişsek... Ve en önemlisi duygu ve sezi refleksimizi yitirmemişsek... Şöyle tamtamsal arabesk türü seslerin nelere kadir davranışsal durumlara gebe olduğunu ço iyi tahmin edebiliyorum... İlk oyuna giren kim olur onu gerçekten bilemem... Saygılar... DİPNOT... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Vakit Gazetesi'nin Ergenekon soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra vefat edenler için " Birer birer sıvışıyorlar" yorumundan sonra, Ranzada yatmaya mecali olmadığı söylenen Hoca'nın İran'a gitmesini savunabilecek kimse var mıdır acaba? Kanlı mı olacak , kansız mı olacak diye sormuştu zamanında. Hoca'yı bu şartlarda affedebilenlerin iktidarında, malum soruya cevap veremeyen ******* hala aramızda? Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Erbakana neden mücahit diyorlar? Kıbrısa ecevit savaş açmadımı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Erbakan hocaya islam düşmanlarına savaş açtı o Fakat o islam düşmanları nedense hiç Irak'ta, Filistin'de olmadı, hepsi Türkiye Cumhuriyetindeydi.. Erbakan geri döndü, yaşasın bir o eksikti, artık oturduğu yerden milli gömleği hepinize giydirir... 1 Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2009 Hapis cezasını evinde çeksin dediler. Alkış kıyamet koptu, Sosyal devlet, yüce adalet, bağımsız yargı naraları atıldı. Erbakan da bu tezahürata uydu, aftan sonra tekerlekli sandalyeyi attı. Şimdilerde Ramazan ayı için özel programı var ve il il gezip iftarlarda konuşmalar yapıyor. Sadece iftarlarda dolaşsa iyi, SP'nin kongre ve etkinliklerinde de kendisi en önde. Hatta 9 Eylül'de programı bile var, onur konuğu olarak büyükelçilerle Ankara'da iftarda buluşacak. 5 Eylül'de Bursa, 8 Eylül'de de Konya'da boy gösterecek. 12 Eylül'de Ankara'da, 17 Eylül'de İstanbul'daki hatim dualarına katılacak. 19 Eylül'de yine İstanbul'da bir sahur yapacak. Hay maaşallah sayın Erbakan. Sana da, seni affedene de, buna hak verenlere de. Maaşallah. 3 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.