Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 geçer geçer buda geçer bir an gelir lafım geçer kolay değil canın çeker kimi seversen sev benim adım geçer..... KUTSİ-GEÇER Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 kaşları kara gözel derdime çare gözel senden artık vazgeçmem çekseler dara güzel... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 ciglik atsam sesiz sussam yine cagresiz golgeler icindeyimmmmmm sen imkansizsin sensizlik imkansiz ask imkansizzzzzz Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 ben sanaaa ölürüm sana ölüüüürümmmmm sana değer bunu bilirimmm offffffff Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Boş yere ağlama kalbini bağlama ankara kızlarına..... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Sen meleğimm!!! Hiç durmadan ağlardın niye ? Gitme demedim, bağlanmaktan korkarsın diye... Can yeleğim . Karışmasın kimseler bize.. Gör beni. Körelmesin kalbin uzaklarda! Hiç düşünme, mühür vurdum dudaklarıma. Dayan,Üzülme.!!!(GRİPİN) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 ne oldu hastamı oldun ? gripinmi istion Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 THE REASON I'm not a perfect person as many things I wish I didn't do but I continue learning I never meant to do those things to you and so I have to say before I go that I just want you to know I've found a reason for me to change who I used to be a reason to start over new and the reason is you I'm sorry that I hurt you it's something I must live with everyday and all the pain I put you through I wish that I could take it all away and be the one who catches all your tears that's why I need you to hear I've found a resaon for me to change who I used to be a reason to start over new and the reason is you Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 bir küçücük aslancık varmış bir küçücük aslancık varmış kırlarda koşup koşup oynarmış............ ya bu nerden takıldı dilime beeee Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Saclarima vurdu ayrilik aylari bir seni cok sevdim birde baharlari bir seni özledim Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Saçlarını dağıtırsın rüzgarlara bırakırsın ........ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 yine toplamış saçlarını gidiyor güneş......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 yar saçların lüle ........... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 cemberin en disinda en cikmaz sokaktayim ciglik atsam sesiz sussam yine caresiz golgeler icindeyim sen imkansiz sensizlik imkansiz ask imkansizzz Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 benim için napardın ayaz da mı yatardın sırtında mı taşırdın hamallık mı yapardın amman ne bileyim ben yap ta bi göreyimmm been Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 bu yalnızlar treni ne bitmeyen senfoni git ama git unut beni.... benim için kolay unuturum gider kalbim affetmez seni.... sibel can..... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 senin için naptım? ağlamadım, çünkü yeminliyim sevdiğimi söylemedim, çünkü dedirtmedin.. şiir yazdım, kızdım okumadan yırttım mektup yazdım, 20 yıl sonraya tarih attım.. geldim, ama sen görmedin.. : sevdim ama söylemedim.... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 oooooooooooooo mastika mastika.... ooooooooooo sigarası malbora..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 cendere cendere cendere ...... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 ben sana sana sana ölürümmm ölürümm sana ölürümmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 sonuna kadar geldim aşkın..kavuşamadım ben sana yetişemedim ben sana anlatamadım derdimi ağla gönlüm ağla... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 kara üzüm habbesi, lele lele canım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 karbeyazdır ölüm ellerinden gülüm yineyoksun......................... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 aşık oluyor eywahhhh yerimde duramıyorum bile bile yanıyorum eywahhhhh kendimi tutamıyorum....... eyyywaaaaaahhhhh Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.