Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2011 Yeni fark ettiğim ama kaç seneden beri bir güzel anım yok Git gel boşa dön yeniden başa dön buna fazla zamanım yok Bir adım geliver yeniden gülüver bana kelimeler coşsun Ben sabrederim ama sen sevgi kadar isyan dolusun.. Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2011 Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş, hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ? Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı! Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2011 Elimdedir şu aklımın dümeni Bak buraya ey zalimin adamı Vardır elbet her şeyin bir zamanı Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 dağlar dağlar kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem Alıntı
Misafir meraklı Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2015 sana ben gel diyemem gel diyemem yar sevdanı kor kor edip dön diyemem yar bu sözler hangi şarkıya ait? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.