Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Hazırlanmış biyere gidiyor gibisin Benim heryerde elim kolum var Bilmezmisin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum Tenhalaştı kahvaltılarımız Bomboş bakıyoruz artık Bi bildiğin varda susuyor gibisin Ki sen benim gözyeşlarmıda gördün Sen benim ilk aldığım güldün Heyecanını kaybetmişsin Yok inancını kaybetmişsin Doya doya sarmamışım Bize çok günah etmişsin 1 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Yarim Kaldi O kadar çok şey var kı yarım kalan Söylenmeyen, konuşulmayan Dahası yaşanılmayan Dilimin ucuna gelipte yuttuğum Gözlerime doluveren Boğazıma düğümlenen O kadar çok şey var ki yarım kalan. Sevgiler, sevinçler Şakalar, kahkahalar O kadar kısa sürüyor ki Gerçek mi, hayalmiydi karıştırdım Ağlamak yaraşır bana Gülmek neyime Ne güldüm ne ağlayabildim Gözyaşlarım yarım kaldı. Konuşmak istedim hep Ne olursa olsun, konuşmak Acı tatlı, hayal gerçek Kimi çocukca geldi, kimi saçma Kelimeler dilimin ucunda Konuşamadım yarım kaldı. Konuşamadım bari yazayım dedim Öfkemi, özlemlerimi Sevgimi, bendeki yerini Değerini yazayım dedim Öylesine yoğundu ki duygularım Beynim durdu Kelimeleri dizip yan yana Yazıya dökemedim Kalemim elimde kaldı. Beceremedim yaşam kavgasını Ya sıcak oldum ya soğuk Bulamadım ortasını Her konuştuğum arkadaş Her gördüğüm dost bilindi Onuda beceremedim Yanlızlığım bana kaldı. Sevdim sevmesinede Sevildiğimi anlayamadım Duyduğum nadir tatlı sözler Suçlamalara takıldı hep, yazık Sıkı sıkı sarılsamda onlara İşte seviyor deyip, uçmanın Kendimi kandırmanın alemi yok Sevgimde yarım kaldı. Ne olur dinleyin bir kere Düşünün ne olur Bağırmak, küsmek değil Konuşun ne olur Yarım kalmasın dostluklar Sevgiler yarım kalmasın Üç günlük dünyada Sevmek sevilmek dururken Ömrümüz kuru kalmasın 1 Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Aşk seni bulabilirde uzakta durabilirde Samimi oluyor derken mesafe koyabilirde bu böyle vurabilirde ilgizi durabilirde onu sana katıyor derken tuzaklar kurabılırde bu böyyyleee Sertap Erener-Bu Böyle not:Bu albumde sadece BU BÖYLE sarkısı var toplam 5 adet. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Seni unutsaydim beklermiydim hic Bir derdime bin dert eklermiydim hic Su sonsuz hasreti kalbime koyup Bir omur boyu ahh cekermiydim hic Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 muratgilin damından hoplayamadım döküldü lşralarım toplayamadım :D 1 Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 ham elmayı kopardılar dalından beni ayırdılar nazlı yarimden.... beni son zamanlarda en çok etkileyen, en çok alıp götüren, en çok dilime dolanan sözler bunlar.. dinleyince ve aklıma gelip de içimden veya dayanamayıp bağıra çağıra söyleyince tüylerimi diken diken ediyor.. neden mi ? çünkü beni ayırdılar nazlı yarimden bu özünde türk sanat müziği olan parçayı barış manço da zerrin özer de söyledi..her birinden ayrı ayrı dinlemek büyük bir zevk..bir rock müzik dinleyicisi olarak grubumla birlikte rock versiyonda coverlamayı hayal ediyorum tam sözler şöyle : Ham Meyvayı Kopardılar Dalından -------------------------------------------------------------------------------- Ham meyvayı kopardılar dalından Beni ayırdılar nazlı yarimden Eşim dostum tutmaz oldu elimden Onun için kapanmıyor gözlerim Benim yarim yaylalarda oturur Ak ellerin soğuk suya batırır Demedim mi nazlı yarim ben sana Çok muhabbet tez ayrılık getirir Uzun olur gemilerin direği Yanık olur aşıkların yüreği Ne sen gelin oldun ne ben göreyim Onun için açık gider gözlerim <div> Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Bir rüzgar gibi geçti ellerinde gençliğim Bir ömrüm daha olsaydı ah uğruna vermezmiydim Eski bir yalandı aşk denilen masaldı Hiç çıkmıyor aklımdan Haziran akşamları Dilimizde kaldı şimdi bir ayrılık şarkısı Bilmezler nasıl sevdik aşkım, bilmezler nasıl yandık Hani durmaz döner dedin ya biz deli sevdalıydık Hani yıldızlar şahitti, neden görmezler artık Kaderle bağlı iki alyans; Bilmezler biz ayrıldık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 Hangi aşk yola gelir ki Acı veren biri mutlu eder mi ? Aldatan aldanırmış değer mi ? Bahane bol.. gönül dara düsünce, İnsan hata yapar mı sevince ? Sınırları çizersin giderse Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla ardına bakma asla Yolla aldatan aldansın.. salla 1 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 çiçek var etrafta ONCA çoğu henüz GONCA buldum bir tane dört yapraklı YONCA ne kadar güzel ne kadar BUNCA dur dur devamı geldii kozmetikçilerden bilirim HUNCA en sevdiğim dil ALMANCA sakın kullanma TABANCA en güzel göl SAPANCA böyle gidiyor ca caa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Geleceğin diye gittin Gelmedin ya bende bittim Ocağıma incir diktin Gelmezsen gelme Eski resimlere baktım Daldım bir Cigara yaktım Resmine bir Mermi çaktım Gelmezsen gelme Gitme benden uzaklara Düşürürler tuzaklara Adını yazdım yollara Gelmezsen gelme Bıktım nazlarından bıktım Yeter zıvanadan çıktım Aşkın duvarını yıktım Gelmezsen gelme Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Kemal sunalin flimindeki siir geldi aklima icimdeki nakarar Ask kalbimi yakan bir volkan gibidir En sevdigim tatli kazandibidir. Leyla sev beni sokma muskule Gel kasik atalim iki tabak keskule Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Güçlü olduğuna inandırdın beni; Bol bol da verdin bana vereceklerini. Yüz yıl günah işleyip bilmek isterim: Günahlar mı sonsuz, senin rahmetin mi? Ö.Hayyam Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 la la la la la laaaaaa la la la la la laaaaaa korku filmlerindeki küçük kız çocuğu elinde bir balon veya topla beyaz elbise içinde karanlıkta yürürken fonda bir müzik çalar ya hani sabahtan beri dönüyor kafamda hayırdır inşallah la la la la la laaaaaaaa Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 la la la la la laaaaaa la la la la la laaaaaa korku filmlerindeki küçük kız çocuğu elinde bir balon veya topla beyaz elbise içinde karanlıkta yürürken fonda bir müzik çalar ya hani sabahtan beri dönüyor kafamda hayırdır inşallah la la la la la laaaaaaaa inşallah hayırdır Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 ooo la la la i love u baby ooo la la la ne ala ne ala ooo la la la bir oyana salla ooo la la la arz ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir han ki acı içinde hancı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 ...Sabahhatin gür sesiyle seni çağırıyorlar İstanbul,ve diyorlar ki yeter artık;ayağa kalk.Kavgaya savaşa gir İstanbul... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 madem ki benli hayat sana kafes kadar dar uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 bir bakış baktın kalbimi yaktın aşkın kemendini boynuma taktın bahçende gülün kapında köleen olmaya razıyım sevgilim seniin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2010 murat başaran-mağrur Aşkın farklı bir yerindeyim ben Gözümde yoksun cisimsizsin Dön desen bile çağıramam seni Aklimda hanidir isimsizsin Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2010 Kim bakar ardina Sen mi ben mi Adin ne senin Gul mu diken mi Yana yana yandim Benim adim korken Senin adin buzmu Soyle erimezmi Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 müdür beyin yeşil kürkü, yeni çıktı bu türkü Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 Ben insan değilmiyimmmm....ben kulun değilmiyimmmm... Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2010 Shawty's like a melody in my head That I can't keep out Got me singin' like Na na na na everyday It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay IYAZ- Replay Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafada şimdi Sence daha iyi mi Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafada şimdi Sence daha iyi mi Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere Unutmuyor gönlüm seni Seviyor her gün her gece Yoruldu , duruldu, kırıldı , vuruldu bi kaç kere Yazılıdır hepsi hikayede, Yok mu bir haber alan Yok mu gören Bu mudur adetin Bu mudur tören Yaz ya da söyle bulamadım böyle Neresi açık adresin neresi yören Yok mu bir haber alan Yok mu gören Bu mudur adetin Bu mudur tören Yaz ya da söyle bulamadım böyle Neresi açık adresin neresi yören Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.