Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Kimi yükseklerden uçuyor Kimi kimi yükseklerden Kimi gerçeklerden kaçıyor Kimi kimi gerçeklerden Kimine bir haller oluyor kimi hep bir şeylere takıyor Kim kimi densiz kimi den'li Açıyor gülleri birinin Açıyor gülleri Çalıyor zilleri birinin Çalıyor zilleri Etekleri Aynı nakarat Hep aynı aynı Yarısı bayat Hep aynı aynı Yarısı hayat Aynı nakarat Anlat anlat Kiminin öfkesi yangın Kiminin tövbesi Kiminin gözleri baygın Kiminin sözleri Kimi hep muzır işlere bayılır Kimi her gün bunalım takılır Kimi kimi tel'siz kimi telli Tantana var iş yok Gürültü var ses yok Sureti var aşk yok Görüntü var renk yok Tantan var iş yok Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Varsın gormesin gozum Kalbimden vuran sikari Varsin dehmesin elim Ruzgari aglatan sacini Varsin gunes dogmasin Ustumde kalsin ahi Varsin sabah olmasin Ben cekerim gunahi Ben ki; belki yar askinin esiriydim Ben ki; belki of sevdana serseriydim Ben ki; belki yar dermansiz bir dertliydim Sevdim amansiz sevdim Bu akşam ay bana kusmus Dert ruzgarim savrulmus Sen benden gittigin o gun Dalimdan yapragim kopmus Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Bi saniye Şimdi çaldı Kazım Koyuncu...tsria...ben radyoya dönüp ortalığı karıştıram Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Candan Erçetin: Bu şehir insana tuzak kuruyor Bu şehir insanı uzak kılıyor Bu şehir insanı hayli yoruyor Bu şehir insanı hep kandırıyor(x2) Ceza: Senin için yazılmış her şiir Bu bedenin olsa keşke Bak bir ömrü vereceğim işte bu şehir benim Bir demir atmış ki gönlüm Yosun tutmuş limanda kalmış toprağında servetim var Anılarım çocukluğum ve geleceğim Bağlamış elimi kolumu ne kadar uzağa gitsem de kopamadım Ne kadar yakınsam ona Ben o kadar uzağım Ondan her taraf tuzak her bir yer yalan Tutulmamış ki hiç birsöz hep yalan dolan var Candan Erçetin: Bu şehir insana tuzak kuruyor Bu şehir insanı uzak kılıyor Bu şehir insanı hayli yoruyor Bu şehir insanı hep kandırıyor(x2) Ceza: Gel bu şehrin havası böyle kalsın Aynalar yalancıdır Bu şehrin dört bir yanında ayna var Alımlıdır kandırır ki anlamazsın Verilen sözler unutulur Belki yarına umut olur Fakat bu şehir unutturur Bazen hatırlatır ve ağlatır güldürür Birgün yaşarken birgün öldürür Bir türküdür bu duyduğun senin için Dikenli gül ve yaşanacak bir gündün Bu şehirde doğdum bu şehirde söndüm Candan Erçetin: Gel biz şehrin havasına hiç uymayalım Birbirimize verdiğimiz sözlerin hepsini tutalım Birde şehirli türkü tutturup karşılıklı seninle Şehre inat dert üstüne dert koymayalım, ayrılmayalım Ceza: Gönül bir bağlanmış ki sorma Her güneşli gün ve her yıldızlı geceyi özler o da bizim gibi Kardeşiz biz sanki yağmuruyla ıslanan Ağaç gibi kökünden bağlı kopmaz özümdür o bilinmez Sözüm var and içilmiş bir günde dört mevsimmiş Bu şehir benim mi bu şehir bizimmiş anla Pes etmedik umutla yürüdük işte hergün aynı yolda Bırakmam, terk etmem, ben gitmem bu şehirden Candan Erçetin: Bu şehir insana tuzak kuruyor Bu şehir insanı uzak kılıyor Bu şehir insanı hayli yoruyor Bu şehir insanı hep kandırıyor Bu şehir insana tuzak kuruyor Ceza: Gel bu şehrin havası böyle kalsın tuzakla dolmuş her yer yorulmuş tüm bedenler acep neden? Candan Erçetin: Bu şehir insanı hayli yoruyor Ceza: BIRAKMAM TERKETMEM BEN GİTMEM BU ŞEHİRDEN!!! Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 İsyanlarima sozum gecmiyor Erisemedim hayal yaptim seni Baskasini inan gozum gormuyor Nasilda terk ettin beni İnanmakmo sanami benmi Soyle bana ne sandin sen kendini Vurgunum asiyim cilginim diye Nasilda terk ettin beni Asiydim Asiyim yinede olacagım Elbet gerçek sevgiyi boylede bulacagim Gozlerimdeki yasi gormek icin vefasiz Her gece bir kapi bir kapi calacagim Huy degismez bunu sende bilirsin Terk edince sevdigin cok ararsin Tutunacak bir tek dal bulamasin Nasilda terk ettin beni Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Yalnızlık Allah'a mahsus Yalnız yatmak mı,ay ay imkansız Biri mutlaka olmalı Seni acil unutmalı Ya olmazsa Seni şeytanın şahidi sus Çivi çiviyi söker Sökmezse şansına küs Elimi sallasam ellisi Başımı sallasam tellisi Erkekler Ooof, içim sıkılıyor Ooof, pabucum sıkıyor Burda hayat şöyle böyle Yaşıyoruz ah zar zor öyle Şimdilik sensiz olmadı Tüh, taş yerini bulmadı Sen nasılsın iyi misin Ne var ne yok hasta mısın Yoksa benim gibi boşta mısın Elimi sallasam ellisi Başımı sallasam tellisi Erkekler Ooof, içim sıkılıyor Ooof, pabucum sıkıyor Elimi sallasam ellisi Başımı sallasam tellisi Erkekler Ooof, içim sıkılıyor Ooof, pabucum sıkıyor Ooof, oof, oof İçim sıkılıyor Pabucum sıkıyor İçim sıkılıyor Pabucum sıkıyor Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 When we all give the power We all give the best Every minute of an hour Don't think about the rest And you all get the power You all get the best When everyone gets everything And every song everybody sings And it's life (nanananana) Life is life (nanananana) Life is life (nanananana) Labadab dab dab life (nanananana) Life is life when we all feel the power Life is life come on, stand up and dance Life is life when the feeling of the people Life is life is the feeling of the band When we all give the power We all give the best Every minute of an hour Don't think about the rest Then you all get the power You all get the best When everyone gives everything And every song everybody sings And it's life (nanananana) Life is life (nanananana) Labadab dab dab life (nanananana) Life is life (nanananana) Life (nanananana) (nanananana) (nanananana) (nanananana) Life (nanananana) Life is life (nanananana) Labadab dab dab life (nanananana) Live is life (nanananana) And you call when it's over You call it should last Every minute of the future Is a memory of the past Cause we all gave the power We all gave the best And everyone gave everything And every song everybody sang Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2009 Unutmamalı Unuttu dediler Hiç sevmedi dediler Gücendim yar Yalanmış dediler Bir anlıkmış dediler Kırıldım yar Aldatıyor dediler Aldırmıyor dediler Yıkıldım yar Deli gibi yürekten sevmeli Uğruna dünyaları vermeli İnciltmemeli sevenleri Değerlerini bilmeli Unutmamalı o güzel günleri Anılarla gönülleri hoş tutmalı Avutabilmeli Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 Bana kollarini uzatsan biraz Ugrunda bu gonul neye katlanmaz Oldesen olurum olurum inan Seven ne yapmaz seven neyapmaz Umidim emelim hevesim sensin Bagrimda solugum nefesim sensin Gel oldur bu omur boyle tukensin Seven ne yapmaz seven ne yapmaz Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 bu fikri başımdan atabilmirem tekrar neyleyim ki sene çatabilmirem ayrılık ayrılık aman ayrılık herbir dertten ala yaman ayrılık tekrar üzündür hicrimden kara geceler bilmirem ben geldim hara geceler tekrar buruktur hicrimden kara geceler ayrılık ayrılık aman ayrılık herbir dertten ala yaman ayrılık Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Nasil bir kalp biraktin Bilirmisin ardinda Bilirmisin kirilan kalpler duzelmez asla Donupte hic baktinmi merak edip arkana Eden bulur guzelim kalir sanma yanina Bir gun olsun gulmesem Hep aglasamda olur Karanligin icinde yanliz kalsamda ne olur Inim inim inlesem acik ceksemde olur Benim icin farketmez sen mutlu ol ne olur Gecmisteki gunleri Bir an olsun hatirla Yirtmadiysan resmimi ona bakipta agla Mutlu gunlerimizi sen vaad etmistin bana Eden bulur guzelim kalir sanma yanina Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 kur masayı madam despina kırlı beyaz musamba ortulerı ser cek sedırı asmanın altına yanında bır ınce muzeyyen abla.. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gonlum gezindi eski gunlerde Aradim buldum kendimi o sevgilerde Kimi dost yuzler hala guvendim Kimiyle mutlu, kimiyle mutsuz olmusum bir yerde Birde sen varsin gecen zamanda Sanki tek canli gibi duransin karsimda Kalbinmi yorgun renginde solgun Caninmi yandin nasil kirildin kader ruzgarinda Anilar konussa suanda neler neler soylerdi sana Sevgilim inan bana unutmak yok kitabimda Gozlerim kapansa bile dudaklarim seni anar yine Sevgilim inan bana unutmak yok kitabimda Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 Unuttu dediler Hiç sevmedi dediler Gücendim yar Yalanmış dediler Bir anlıkmış dediler Kırıldım yar Aldatıyor dediler Aldırmıyor dediler Yıkıldım yar Deli gibi yürekten sevmeli Uğruna dünyaları vermeli İnciltmemeli sevenleri Değerlerini bilmeli Unutmamalı o güzel günleri Anılarla gönülleri hoş tutmalı Avutabilmeli Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Unutulurmu gokyuzu Yitirirmiyim bu gul yuzunu Birer birer neyim kalir geriye baksam da Solarmiyim gunduz gece Gunesim yoksa bu son hece Birer birer neyim kalir geriye baksam da Zehirlendi dudaklarim Cocukken nasil aglardim Birer birer neyim kalir geriye baksam da Ne kaldi bak ellerimde Biliyorum guluyorsun Her adimim daha derine Oluyorum... Torpulenmis tirnaklarim Gucsuzdum ben de avlandim Birer birer neyim kalir geriye baksam da Her seyim olmus bilmece Cozdukce gordum iskence Birer birer neyim kalir geriye baksam da Bir basima kaldim simdi Nerde hata yaptim bilmem ki Birer birer neyim kalir geriye baksam da Ne kaldi bak ellerimde Biliyorum guluyorsun Her adimim daha derine Oluyorum... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Lale Devri çocuklarıyız biz Zamanımız geçmiş Aşk şarabından Kimbilir en son Hangi şanslı içmiş... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Bir yumak sarar gibi gectim acilardan Bir kilit yuregimde, bir demir kapi Kus ucmaz kervan gecmez bir yerlerdeyim Belki de ask dedigin erisilmez olmali... Ben imkansiz asklar icin yaratilmisim Ne kavusmayi bilirim ne unutmayi.... Kayboldum kuytusunda yalnizliklarin Yasadim en karasini sevdalarin Sensizlik bir ok gibi canima saplanlamali Cosmali yanardaglar, kasirgalar kopmali Askin bir zehir gibi kanimda dolasmali Elbette ask dedigin boyle olmali Ben imkansiz asklar icin yaratilmisim Ne kavusmayi bilirim ne unutmayi.... Kayboldum kuytusunda yalnizliklarin Yasadim en karasini sevdalarin Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 You can walk away But you can’t forget what was said And I can run away Pull the covers over my head Try to get away but I fall back again I get up off the floor I’m coming back for more (You need it/ You get some hate You found it/ But it’s too late) Try to wear a smile and brush it all aside www.testicanzone.com I’m starting over now I’ll try to sort it out somehow (Hope you’re feeling better I’m not bitter yet/ You’re fading through the years) I guess that I should stay Stay around like I always do ’cause if I ran away There’s no place I’d be going to More than anything I want to work it out It’s never easy when you’re falling down again (You need it/ You get some hate You found it/ But it’s too late) I keep breaking down it’s more than I can take You pull me off the floor I’m coming back for more (Hope you’re feeling better/ I’m not bitter yet/ You’re fading through the years) Where in the **** do you think you are And who ever thought you’d get this far And was the travel worth the time It’s time to open up your mind I choose to give the gift of sight The right to choose to give a life The right to die the right to teach To think you’re right but not to preach I’ve often wondered where you’ve been Could someone go through this again Another journey down that road Prepared to bear a heavy load I gave you everything I could I gave you everything I had There’s nothing left for me to say I guess it’s time to walk away Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Benim gonlum sarhostur yildizlarin altinda Sevismek ah ne hostur yildizlarin altinda Yanmam gonul yansada ecel beni alsada Gozlerim kapansada yildizlarin altinda Mavi nurdan bir irmak golgede bir salincak Bir de ikimiz kalsak yildizlarin altinda Yanmam gonul yansada ecel beni alsada Gozlerim kapansada yildizlarin altinda Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 iyi insan yoktur.....çok kötü insan, kötü insan, az kötü insan vardır. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 Asktan yana sansım yok Agliyorum derdim cok Askimi kaybetmisim Sordum sordum bulan yok Dun gece cok aradim Aradim bulamadim Kor olasi copculer Askimi supurmusler Sokaklarda ne ararsin Beni kimden sorarsin Ben dustum ask atesine Sende dusme yanarsin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Nerde kendini bilmez çocuklar Bir sabah öylece çekip gittiler Çınladı alkışlar kör sokaklarda Yankısı kime kaldı Deniz koydum adını Kederi bende kaldı Uzak köyler kurdum birbirine Denizine aldandım Acının sularında ateşler yaktı Vuruldu şehirler soluksuz kaldı Kendine çekildi bütün sokaklar Gölgeler orda kaldı Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Guz yapraklari dustu gazeller oldu Bulut indi yeryuzune sevdali oldu Bir avuntu biraz keder boyle bize neler oldu Bu ayrilik birde hasret vekilmez oldu Ay karanlik hep karanlik yuzu bize doner oldu Bir ihtimal daha vardo felaket oldu Gitme gitme gitme kal bu sehirde Gitme gitme yazik olur bize Geceler kor dilsiz sanki konusmaz oldu Huzunler koyduk ustuste ayrilik oldu Bir avuntu biraz keder boyle bize neler oldu Bu ayrilik birde hasret cekilmez oldu Ay karanlik hep karanlik yuzu bize doner oldu Bir ihtimal daha vardi felaket oldu Gitme gitme gitme kal bu sehirde Gitme gitme yazik olur bize Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Nakarat nakarat yalnızlığımdan seni besteledim, ah bu tını beni öldürmüyor da efsa’! İstanbul’dan önce ben ağladım sabahında… Sözlerim kan çanağı, hüznüme ekmek doğrama! Dün gece üşüdüm de çok, kuşlar mı söyledi efsa’? Kalbimiz vardı evet titreyince bil(diril)dik… Sızlanmak de neymiş, eyvah eyvah öldük mü yoksa? Topuğumuzdan çekilen narin can değil de ne? Seni yaşatmak için çareyse, biz mi ölseydik? Söyle, neye yarardı ki, son soluğunu yutmuşa? Bir can kaç soluk ederdi gözlerimizin yamasına? Soldu dilimin gülü efsa'. Su; bir kursak geçimi su, acı(mı) yedirildik! Bir mum yaktım geceye… Üfle(me)! Hişşş… sen ses etme , melekler sus kesiliyor iki dudak arası emrine. İncinmesin gönlünün nazı, ben yüzdürürüm kağıt gemileri bileklerinde. Bir sarışın geceydi ağlay(t)ışların, esmer kaldı göğ(s)ümde… Ve efsa… Ve masum … Ve ahh… Saçların niçin vardı ki senin ve gözlerin! Kimseler bilsin işte, senle diye ölümü de özlerim! Eyy seni, en seni ben de sevdim. Bir tebâreke saldım ardına, işittin mi huri güzelim? Ah efsa ahh… Şimdi uzanmışsın boylu boyunca bir mezar taşı keyfinde misin..? Özlemek de var mı cennette, öyleyse en çok beni………………. … Sus/tum… Bildi ki arz niçin susulacaklar. Adınla gelen baş göz üstüne efsa’, yok mu o diyardan bir haber yangın sineye? Eyvallah olsun kahrına, narına, sitemine. Dudak bükersem Azrail’e hak ola(yd)ım senden önce! Bir mum, bir de su, dile gel hangisine meyledeyim? Önce yak , önce ver ateşe külümü, ki hiçliğim bileyim. Allah’tan korktum efsa’, adında! Adımla korkma , yol dediğin eni boyu sen. Sen ki; hasret, sen ki; vuslata kasem! Doldurma çilemi efsa’, hükmündeysem. Ört üstünü hadi, üşüyecek rahmindeki… Tek kişilik masalarda bizden öteye kurul. Az beni dinlen, Firdevs yamacında yorulmadın mı zevkten? Bil ki burada iki adımda bir sen, on üç adım dört duvar mahsen! Son göçün müydü ki efsa’ yetişemedik kanadına! Pencerelerini sıkı kapama gök kubbenin, fısıltın varmıyor kıyılarıma. Seni hala seviyorsam yaşamadığımdandır efsa’. Bilirim ki sen haz etmezsin dirilerden, bu yüzden efsa’, işte bu yüzden önce öldüm! Seni seçtiler , çünkü sen kuldan da öteydin. ‘Sen biraz az bekle’ dedin, az/dım en çok bekledim . Bir kelam et efsa’ önümdekilere, çıktı canım beklemeden geçeyim! Ve efsa’ ve mum ve kevser suyu gözlerin. Söyle hangi peygamber duasısın sen ? Kimler azarladı seni uykunda? Sabahına ağlama efsa’, melekler içleniyor. Bildi(rildi)m şimdi efsa, aşk değiyor ömre sadece, el/değmiyor! Seni gönle kondurana kurban olayım ki üç yeminin sonunda da sen! Ve aşktan gelmesin ki üç kitabın izninde esamen! Ahh bu kadar aşk olmayasıca..Merhametsiz değildi billur suretine nazar eden ilk melek… Seni benden çok sevdi ! Olmuyor efsa’ olmuyor, sana ten boyu dokunulmuyor! Kefeni libasın öylesi hoş durmuş ki çocuksu endamında… Bari ekşit suratını, yine takılmasın ölümün hevesi suretine...Sahi, gözlerinin değdiği yerde görünmeyen mi var ki dalgınsın pencere kenarında… Gözlerime saçlarını sür efsa’, bakıpta gör(e)miyorum! Sesleri geliyor oysa… Üç melek efsa’; su, sürme, ölüm kundağı… Elalığını sürülen sonsuzluk mu ki baktıkça d/üşüyorum. Topuğuna adımı yazdım, sağlam bas yere! Sığıntınım kucağında, eteğinle dualar mısın sabiliğimi efsa’? Hani öldüm desem… Hani özledim de bil… Salınsa sesim gecene annen’ce, gel(e)mez misin? Üç güne kadarmış hasret efsa’m üç gün kadar............ az biraz bekle... eşikte cana sulanan melek değil mi, kıyamet dediğin? Hadi! Ayart Azrail’i seni özledim! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.