Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ne zaman yagmur yagsa hep seni hatırlarım istanbul aglıyor bak aglıyor umutlarım ama yürekler taştan duvardı söylenmemiş cok söz vardı bu adamı ne sandın sen senin için ölürdüm ben bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazanan da olmadıki sonunda bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla ikimizde kaybettik sonunda ne zaman yüzüm gülse hep seni hatırlarım dagılır gülüşlerim dagılır umutlarım yürekler tastandı söylenmemiş cok söz vardı bu adamı ne sandın sen senin için ölürdüm ben bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazananda olmmadıki bak sonunda bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla ikimizde kaybettik bak sonunda bi masal gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla bi avuc gözyası bıraktın ardında bi masal gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla mutlu sonla bitmedi bak sonunda Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bir kalbim var akıllanmaz aşk ile dolmayınca olmazz sen çiceksin çok özelsin kalbimde boşluğun dolmaz sevdan başımın çileli tacı hasretin gönlümün kara bahtı gel diyemem git diyemem bu kimin ahıı.... bi kerede bana ihtiyacın olsun bir alo de gelmezsem gençliğim solsun bu inadın ben ölmeden son bulsun aşktan anlamazmı taş kalbin o güzel gözlerin hep gülsün ağlama ben sev istersen sevmeden anlaa beni al götür bende yoksun zaten ben seni bulurum nerdeysen bikerede bana ihtiyacın olsun bir alo de gelmezsem gençliğim solsun bu inadın ben ölmeden son bulsun aşktan anlamaz mı taş kalbinn Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 onu bunu bilmem anlamam kim ne derse desin arkanızdan yol almam onlar ister alınsın isterlerse darılsın onu bunu bilmem karışmam kim ne derse desin ben alınıp satılmam onlar ister alınsın isterlerse satılsın seni kendime sakladım hepsini ben hesapladım onu bunu bilmem anlamam kim ne derse desin işte meydan işte can onlar ister kapışsın isterlerse barışsın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 gençliğimi sadaka verdim... zalim geçen yıllara.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 penceremın perdesı havalandıran ruzgar denızlerı kopuk kopuk dalgalandıran rusgar gır ıcerı usul usul benı bu dertten kurtar yabancısın buralara nerelerden gelıyorsun otur dınlen basucuma bellıkı cok yorulmmusn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Yüreğimde saklı kudretinle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsen de sevmesen de Gönlüme gelmesen de Ben seni seviyorum.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Akşam olmadan gel, Güneş batmadan gel. Beni yalnız bırakma... Beni sensiz bırakma.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 akşam oldu, hüzünlendim ben yine.. hasret kaldım gözlerinin rengine.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Ez xum xuma avên çeman Ez çerx û govend û sema Qîrîm didim kat û leman Jîn im, hebûn im, tev girîn Bayê sibê çi xweş ez im, Berfa Sibatê xweş ez im (Türkçesi)-------------- Ben nehirlerin çağlayıp duran suyuyum Halay tutan, sema dönen. Haykırırım dağlara taşlara Yaşamım, varoluşum, hiç ağlama Benim sabahın güzeli yeli, Şubatın güzel karı benim... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 şu garip halimden bilen işveli nazlı, gönlüm hep seni arıyor neredesin sen. tatlı dillim,güler yüzlüm ey ceylan gözlüm, gönlüm hep seni arıyor neredesin sen... Alıntı
Φ horoskop Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 hominide gırtlak pufidide kandil tumda yatak. Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 şimdi gönül yaralı kırık kolu kanadı Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 bir mucize Tanrım bize... hayat biraz gülsün diye .. günah değil ,ayıp nede... Tanrım bize mucize.... Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Artık sana şarkılar tutup ağlamıyorum Rüyalarda fallarda seni aramıyorum Gözlerim yollara bakmıyor,bakmıyor artık Biliyorum bir daha bana dönmeyeceksin İnanmak okadar zor ki bırakıp gittiğine Gözümden öpme derdin ayrılmayalım diye Yalvarsam kapansam kaderin,kaderin dizlerine Biliyorum bir daha bana dönmeyeceksin Aşkımı nefes nefes rüzgarlara savurdum Seninle doğan güne gecelere darıldım Bir öksüz gölge gibi yokluğuna sarıldım Biliyorum bir daha bana dönmeyeceksin İnanmak o kadar zorki bırakıp gittiğine Gözümden öpme derdin ayrılmayalım diye Yalvarsam kapansam kaderin,kaderin dizlerine Biliyorum bir daha bana dönmeyeceksin Yalvarsam kapansam kaderin kaderin dizlerine Biliyorum bir daha bana dönmeyeceksin DÖNMEYECEKSİNNNN Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Vakit tamam, seni terk ediyorum Bütün alışkanlıklardan öteye Yorumsuz bir hayatı seçiyorum Doymadım inan, kanmadım sevgiye. Korkulu geceleri sayar gibi Birdenbire bir yıldız kayar gibi Ellerim kurtulacak ellerinden Bir kuru dal ağaçtan kopar gibi. Aşk sabitti gülse hiç dermedik Bul kendine kuytularda hadi dal Seninle bir bütün olabilirdik Hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal Hoşçakal canımın içi, hoşçakal Hoşçakal iki gözüm, hoşçakal. Vakit tamam seni terk ediyorum Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklık İncinen bir hayatın yarasıdır. Kalacak tüm izlerin hayatımda Gözümden bir damla yaş aktığında Bir yer bulabilsem seni hatırlatmayan Kan tarlası gelincik şafağında. Ölümse korktum savaşsa hep kaçtım Vur kendini korkularda hadi al Sen bir suydun sen bir ilaçtın Hoşçakal canımın içi, hoşçakal Hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal Hoşçakal iki gözüm, hoşçakal... (diyo krac ben demiyorum:) ) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı Hayat öyle bir han ki acı içimde hancı Sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı Hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Aşkı böyle bilmezdim Bilseydim sevmezdim Neler çektim neler Bir tek çeken anlar Bir tek seven anlar Ölüp ölüp dirildim Uzaktan her bakışında Ölseydim iyiydi Her ayrılışında Bana yalanlar söyle Hiç sevmesen de Yalan bile daha güzel Ayrı düşmektense Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Dertler derya olmuş bende bir sandal Devrilip batmışım Boğulmuşum ben... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin Hoşçakal aşkların en güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ayrılmam Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Bahçada Yeşil Çınar Boyu Boyuma Uyar Ben Seni Gizli Sevdim Bilmedim Alem Duyar Aman Gülüm Nanay Top Kaküllüm Nanay Nanay Kibar Yarim Naynana Naynana Bahçalarda Gül Vari Var Git Ellerin Yari Sen Bana Yar Olmazsın Yüzüme Gülme Bari Aman Gülüm Nanay Top Kaküllüm Nanay Nanay Kibar Yarim Naynana Naynana Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 acem kızı Çırpınıp da şanovaya çıkınca Eğlen şanovada kal acem kızı Uğrun uğrun kaş altından bakarken Can telef ediyor gül acem kızı Seni saran oğlan neylesin malı Yumdukça gözünden döker mercanı Burnu fındık ağzı kahve fincanı Şeker mi şerbet mi bal acem kızı Avrupa kurban olsun kara kaşına İngiliz Fransız değmez döşüne Amerika Belçika düşmüş peşine Bir de Alman kurban bil acem kızı Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 yalan Geri döndüren gördün mü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Zaman kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçer mi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Sitem etme haberi yok dağların Ellerini gözlerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan c.erçetin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 inan kiii senden başka senden başka senden başka senden başka kimse yok gözümde... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 olura dünya güzeli bir sevgili buldunuz.. Ve onunla dosta düşmana öğünüp durdunuz.. bir krallık, hegemonya, şatolar kurdunuz, zil takıpta uluorta oynayıp durdunuz... sanmayın bir ömür boyu tılsımlar sürer.. sanmayın şansınız açık bu hep böyle gider.. sanmayın efsanler hiçbirgün göze gelmez.. sanmayın imrenenlerin nazarı değmez... aşık oldum,yaman oldum,ben ne oldum demeyin kanat açmış siz uçarken iş işten geçer.... Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 kendine iyi bak deme denmez saçma kendime bakrım elbet sen hiç korkma kendine kalıyor insan eninde sonunda sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.