Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 itirazım var bu zalim kadere itirazım var bu sonsuz kedere feleğin sillesine hayatın cilvesine dertlerin cümlesine itirazım var... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Ey sevdiğim bir gün bana Yar demedin yar demedin Gece gündüz tenhalarda Ağlayanım var demedin... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 korkma kalbim geçer acısı ilkdefamı aşık oldun sennnn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Telefonda konuşamam bilirsin, Mektuplarıysa ertelerim hep,belkide yazım çirkin diye. Çok düşündüm, çok kurdum, Karar verdim hep vazgeçtim,ama sana yazabilirim nihayet. Aslında söz vermiştim,duygularımı kilitlemiştim,ta ki sen açana dek. Korkma sevgi dilenmeyeceğim ama bilirsin beni işte Bitiririm her şeyi bir dikişte Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gecenin nemimi düşmüş gözlerine Ne olur ıslak ıslak bakma öyle... Saçını dök sineme derdini söyle Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Sürerim buluttan tarlaları Yağmurlar ekerim göğün göğsüne Güneşte demlerim senin çayını Yüreğimden süzer öyle veririm... Ben şu feleğin çarkına çomak sokarım Ben feleğin tekerine çomak sokarım... Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 yan yan yan yanmam lazım daha yol almam lazım kendimden caymam lazımmmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Söküp atamıyorum aklımdan seni Dönüp bakamıyorum gururum deli Seninle aşkımız gerçek Yeniden yazmamız gerek Yalnız sözler yetmez anlatmaya Gönül ister benim olmaz Ömür geçer yerin dolmaz Yalnız gözler yetmez ağlamaya Sensizlik ne kadar uzun Sesimi duyuyor musun Yoksa sen uyuyor musun Rüya görüyor musun Hasreti duyuyor musun Hiç mektup yazıyor musun Denize bakıyor musun Beni seviyor musun.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 adım adım yaklaştım zafere bulunmayan bir aşk arıyorum senin olmasını becerir gibiyim ama en soğuk yaz günündeyim kime danışsam aynı şeylere hep aynı aşka derdi bağlamış bu sefer yanacak yürek olmayacak çünkü kalbim aynı dertle ağlamış sözüm kıymetim bilene perişanım diyene ayrıldıysak kime ne kimin kararı nasıl koyduki bu sana içinde saklasana anlattıkca duyana bana zararı.. yüreksizin birine gönül weren tenime bakıpta sözlerine uyan kafamı değiştirip adını kapatmışım kapımı gel artık ayrılığın kesin zamanı şeytan mısın melekmisin sanki benden yüreklimisin korkma kalbim geçer acısı ilk defa mı aşık oldun sen aaaaaaa.... war mı aşkın benle kawgası sanki ilk kez ağlıyorsun sen Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 alternatif gençlik şimdi ayakta zıplamaya hazırsan durma zıpla!!! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Üf üf sıktın artık Sabırımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadımı kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 yıkılmaz sandılar şu bedenimi taştanmı yarattı yaradan beni düşman etti bana sevdiklerimi ben böyle kader ile nasıl yıkılmam... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 anlayamadım neyi istedinde saklayıp vermedim, ben senin için dile düştüm ne şarkılar söyledim aşkımız için yazdığım binbir şiirler çizdiğim resimden vazgeçmedim. ama sen beni bir gece kendime derdime gömdün gidiverdin ama yokyere boş yere herşeyi mahfettin neydi sebebinnn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Altınlar tas gümüşler tas senin yanında Bu can kurban olsun sana bir gelsen bana Aklım sende gönlüm sende girdin kanıma Dünyayı değişmem senin tek tırnağına.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bırak aksın sel sular can evımden vurdular bana kalsın dar duvar ezılır elbet can cıkar. Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim bir gün uyanırsın Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ben ademin torunuyum hem deliyim hem doluyum yasak ormandan yem kaptım tadına bakmayacaktım sadece koklayacaktım gel bir türkü söyleyelim hep beraber oynayalım anlamazsan neyleyelim buraya gelmeyecektin sadece koklayacaktın bir acayip yarıştasın hem öndesin hem rahatsın o zaman ne içim ağlarsın ödülü almayacaktın sadece koklayacaktın tadına bakmayacaktım sadece koklayacaktım deli gönlüm kaynayınca bir çiçek aldım koynuma tepelerden düştüm takla aşık olmayacaktım sadece koklayacaktım sevenin gönlü dumandır hem karanlık hem sıcaktır böyle sevda akla ziyandır için çekmeyecektin sadece koklayacaktın tadına bakmayacaktım sadece koklayacaktım Alıntı
Φ ska_ry_mu_vi Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Catch me as i fall Say you’re here and it’s all over now No one’s here and i fall into myself ... This truth drives me into madness I know i can stop the pain if i will it all away Türkcesini yasıcamda büyüsü gidicek Düşerken beni yakala Burada olduğunu ve her şeyin bittiğini söyle Hiç kimse yok burada ve kendime düşüyorum ... Bu gerçek beni çıldırtıyor Aklımdan çıkartırsam bu acıyı durdurabileceğimi biliyorum Evanescence - Whisper Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 demir attım yalnızlığa bir hasret denizinde.. ve şimdi hayallerim o günlerin izinde yüreğimde duygular ümitlerim nerede.. Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 alem oyuncu olmuş sokaklar sahne sevdiğim bir kız vardı olmuş bir ***** Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 salınada salınada gel haydi yavrum dön dolaş yine bana gell Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 nazar değdi dünyama tadı yok hiç günlerimin... adını aşk koydular, içimdeki kederin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Hollywood kızları hepsi hikâye Benim gibi var mı, gösterin bir tane hiçbir' şey yapmasam da tarih beni yazar Takılıp düşersem olacak o da nazar ooo olacak o da nazar ooo olacak o da nazar O beni prenses peri sanıyo Ne hata yapsam geri sarıyo Mitolojiden biri sanıyo Bendeki de saç o taç görüyo Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 duydum ki unutmuşsun.. gözlerimin gengini yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara.. demekki senin için aşk değil yalan idim.. acırım heder olan o güzelim yıllara.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Günde bir okka bir iş göremirsen Her gün içirsen sarhoşluk edirsen Gece de eve sürüne sürüne gidiyirsen Kara solucanlara benziyirsen Kara solucanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.