Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 bi tanısak kendilerini napcen ki.. yuksam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 bende juliet memnun oldum peki siz kimsiniz? romiodan söz etmem gisli top secret... kavga etmez romio, çok efendidir... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 ipucu veriyom.. kendisi aniden süslerin arasından belirme potansiyeline sahip ..büyük yakalı ve gösterişli bir zat.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 ipucu veriyom.. kendisi aniden süslerin arasından belirme potansiyeline sahip ..büyük yakalı ve gösterişli bir zat.. ama ama olmazki şimdi onu herkes tanıycek... bikerem o süslerin arasından çıkmıyor, kar yağıyordu sislerin arasından çıkıyordu... dediki gerçek aşkın savaşçısıyım tanıştığımıza memnun oldum... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 ama ama olmazki şimdi onu herkes tanıycek... bikerem o süslerin arasından çıkmıyor, kar yağıyordu sislerin arasından çıkıyordu... dediki gerçek aşkın savaşçısıyım tanıştığımıza memnun oldum... ne diyon sanadamı dedi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 bana bakın siz ne işler karıştırıyosun bu ROMiO'yla bakıyım.. yok sabaha kadar kucaklarmış.. yok sislerin arasında çıkarmış.. yok gerçek aşkın savaşçısıymış.. siz nirden biliyosunuz bunları.. evet civap bekliyom acilen.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 ne diyon sanadamı dedi.. evet yoksa sanadamı dedi... bana bakın siz ne işler karıştırıyosun bu ROMiO'yla bakıyım.. yok sabaha kadar kucaklarmış.. yok sislerin arasında çıkarmış.. yok gerçek aşkın savaşçısıymış.. siz nirden biliyosunuz bunları.. evet civap bekliyom acilen.. yoksa yoksa sanadamı dedi bu üçkağıtçı romio... gerçek aşkın savaşçısı değilmiymiş, figüranmıymış... ama ne rol kesmişti be... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 civap veriyom .. ben masumum sardun tanışmış kendisiylen .. o sislerin arasından çıkarken görmüş..sonrasını bilmiyom ben süslerin arasından çıkarken gördüm..ve beni geçti gitti. . o kader bu topicte kaynadı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 gene başıma sardın demi süslerin arasından geçip gittimi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 gene başıma sardın demi süslerin arasından geçip gittimi farkında değilim hep bu diloşun suçu valla efet geçti gitti Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 vah hanzo vay seni farketmeden öylece geçip gittimi? kör göze şimşir tarak... neyse gidiyom gidemiyom az doldur içemiyom hem burdayım hemide yokum öpüldünüz hanımlar... ahanda Romio çıktı tv de... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 olmasa mektubun yazdıkların olmasa kim inanır senle ayrıldığımıza sanma unutulur kalp ağrısı zamanla herşeyi unutarak yaşanır sanma neydi bir arada tutan şey ikimizi birleştiren neydi ellerimizi bırak bana anlatma imkansız sevgimizi sevmek birçok şeyi göze almaktır olmasa mektubun yazdıkların olmasa kim inanır senle ayrıldığımıza baksana geçmişe ne çok anıyla yüklü nerde o taverna nerde sinema harcanmış zamanlar yeniden yaşanmazki geç kaldıktan sonra arama boşa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 korkma kalbim geçer acısı ilk defamı aşık oldun senn aaaaaaaaaa........... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş Bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı isterdim kaybetmeyi değil Ama olmadı yar Kendini kayırıyor her insan önce Bu yüzden aşka kıyar Giderim alışığım gitmelere Direndi bu can ne bitmelere Giderim alışığım gitmelere Gerek yok isyan etmelere Diloşuma... Frozenime... Leylama... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 yetinmeyi bilmek gerek Sardunyam..hayatın bize verdikleri esasında hiçte yabana atılacak şeyler değil..çok şükür.. teşekkür ederim bitanem.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ben de dün bu şarkıyı dinlerken aklıma siz geldiydiniz.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Ne zaman canın yansa bu kadar derinden Sanırsın mümkün değil bir daha üzülmen Ne inat ne gözü kara ne dayanıklı yürek Acıyor aynı yerden herşeye rağmen Ne akıl kar ediyor ne fikir o sırada Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda Yaralı tepeden tırnağa herkes yaralı Alışılmıyor acıya yok kaidesi kuralı Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni Ne gelen anladı ne giden olanı biteni Adıyorum aşka geri kalanımı Suya söyledim gitti en son yalanımı Aşkın da en hesapsız kitapsız olanını Yaşamazsam kara kaplıya kaydedin beni.. evetttt..bu şarkıda Sarmaşığım....Gökkuşağım..ve Ayrık Otum için.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ikinize de teşekkür ederim burda da romio çalmaya başladı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 yetinmeyi bilmek gerek Sardunyam..hayatın bize verdikleri esasında hiçte yabana atılacak şeyler değil..çok şükür..teşekkür ederim bitanem.. valla sizi bilemem ben yetiniyorum bana verdikleriyle... reca ederim bidenem... ben de dün bu şarkıyı dinlerken aklıma siz geldiydiniz.. buna telapati mi diyorlardı... gördünmü bak şu tesadüfe... Diloşum Sezenciğim gene döktürmüş demii... Ağustosta yeni albümü çıkacak korkarım bizi gene başka diyarlara sürükleyecek... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 reca ederim Leylacım.. haklısın Sardunyam..bu kadın yaşayan bir efsane bence..bu sözleri yazabilmek için ne kadar çok şeye ihtiyaç var değil mi..?ve o bunların hepsine sahip.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Zaman düşer ellerimden yere Oradan tahtaboşa Saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya, Resimler sarı güneşsizlikten, duygular değişir Dostlar dağılır dört bir yana, kendi yollarına Ve sen ben, değirmenlere karşı bile bile birer yitik Savaşçı, Akarız dereler gibi denizlere, belki de en güzeli böyle... Uçurma uçar sözlüğümden, geri gelmeyecek bir kuş Yaşanmamış kırıntılar sadece bir düş Zaman düşer ellerimden yere Oradan tahtaboşa Saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya, Ve sen ben, değirmenlere karşı bile bile birer yitik Savaşçı, Akarız dereler gibi denizlere, belki de en güzeli böyle... sen ben, değirmenlere karşı bile bile birer yitik Savaşçı, Akarız dereler gibi denizlere, belki de en güzeli böyle... buda frozene diloşa sarduna ve neneme hediye olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 sardun seni yisin... teşekkür ederim bidenem... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ben bu şarkıyı duymadım,çok güzelmiş bidenem torunum,teşekkürler Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ayırdın elimden iki elini ben sensiz hayatı neyleyeceğim sevenler terketmez sevdiklerini seni soranlara ne diyeceğim beni bırakıpta gitti diyemem aşkımız bir anda bitti diyemem seni soranlara cevap veremem dönmezsen onlara ne diyeceğim hayatı seninle tanıdım gördüm sevmeyi seninle öğreniyordum senden ayrılığı beklemiyordum seni soranlara ne diyeceğim beni bırakıpta gitti diyemem aşkımız bir anda bitti diyemem seni soranlara cevap veremem dönmezsen onlara ne diyeceğim Alıntı
Misafir maydanoz Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Bir çocuk sevdim uzaklarda gözleri kederli,hatta korkulu Herşeye rağmen biraz gülümsedi çocuk Sıcak,sade ama biraz kuşkulu Bir çocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum ki onun özlemide buydu O ise bir bakışta beni örtülerimden Yalnızca, yalnızca duygularıyla soydu Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi şimdi çocuk büyümekte gün be gün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak,biraz küskün Bir çocuk gördüm uzaklarda Biraz çocuk ,biraz adam,biraz hiçti Ellerinde yaşlı zaman demetleri Daha önce denenmemiş yeni bir yol seçti Bir çocuk sevdim uzaklarda Bir elinde yarın, bir elinde dün Erken ihtiyarlamaktan sanki biraz üzgün Dünyanın haline bakıp güldü geçti Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.