Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gerçek bir tanedir aslında Ve herkes bilir aslında gerçeği Ama senden yana olmayınca Denersin değiştirmeyi Biraz geç biraz erken bir an Her insan aynı yolun bir yerinde Bu kadar tanıdık çıkar mıydı yoksa Ahlaksız sayanlar sevişmeyi Benim de işime gelmez bakarsan Seni anlıyorsam bil ki mecburiyetten Yanarken yaktığını anlarsın çünkü O zaman bilebilirsin biraz halden Başkasının acısına rağmensever yürek Ama doğal cezadan korkupsaklamak Bana gelince acının esası gerek Sevdim gidiyorum de olmasın yalan Kederimden ölsem de bişeygelmez elimden Kaybetti aidiyetten benimaşkım değerinden İnsan karar verince öldürmeye birini Gerekçe bulur önce iknaeder kendini Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Etme gönül kendine Yar için geçtiyse, giysen üstün değişmez Gör, kendin değilsen Yine yolun başında beyaz kefen giydiysen gel Umrun umrumdur göremezken Örtü örttüm üstüne yar teni inceyse Üşür sandım kendine,yol uzun geldiyse Bil ki durur başında geceleri beklerken ,gel Umrun umrumdur, göremezken Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 akıldan geçen yolu kazmışlar ben geçermiyim yok ah bu diyarda kimi yakmışlar haberin varmı koç Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 aboneyim aboneeeeee.... biletleri cebimdeeeee ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Bak taktik yaptırtma bana Bilirsin ben alasını yaparım Öyle saf geldim ben sana İhtiyaç olursa raydan çıkarım Karpuz kabuğunu getirtme aklıma Çıkmaz yoldan yol yaratırım Tavana vuran yeri dibe vurdururum Haberin olmaz aranan olurum bayıldım bu şarkıyaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana. Al içine tekrar derinine sakla,kat kasırgana. Yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz. Yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz. Yürürüm ipte,ağım yokken hem de, Kopkoyu içim inan çok çalıştım Bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için . Neyim var ki sanki senden başka Hadi son bir kez Ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz. Aşk kırıntılarıyla doymaktansa Aç kalırım tek başıma bu hayatta. Paylaşacak bir şey artık yoksa bir erkekle bir kadın arasında Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 geceler ömrümden sevinçler derdimden yaşamak ölmekten hazin geliyor... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 sensizlik ölümden bile zor her gün her gün ölmek gibi acısı cok devası yok sensız devası ılac gıbı gıttıgınde kalbımı de aldın bak bende bır ız buraktın sen bensız olursun ben sensız yarım kaldım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 nazar değdi dünyama tadı yok hiç günlerimin adını aşk koydular içimdeki kederin.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 vestiro il tuo tempo di ricordi se lo vorrai ti sollevero con le me mani quando cadrai vegliero in silenzio sul tro sonno se dormirai se lo vorrai saro per te l'ultimo re saro un re se sarai qui con me ti ricondero de quella stella che non muore mai rubero in segreto la sua luce cosi brillerai ti proteggero con la mia voce. e canterai un canto che fara di me l'ultimo re. saro un re se sarai qui con me? Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Bu ne biçim hikaye böyle hasta mısın nesin bana söyle Gel gidelim güneylere yenilenip dinlenmeye Deliyim ben aslında senin gibisin sevmekle deli Basarisiz olduysan oldun yikma kendini zaten yorgunsun Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin Ya vazgeçer unutursun yada yolun açık olsun hadi Bu felek kimine kavun kimine kelek yedirdi Sevinip de şımarınca sana derhal bildirildi tabi Nerde hani o canim gözler hani nerde verdigin sözler Boğuldum ben gözyaşına elimi tutan el nerde Sorarim kendi kendime elimi tutan el nerde hani Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 ilk kez hesaplaşıyorum kendimle tuaftır kalemi seni onca sevmeme rağmen ilk kez yazıyorum sana şimdi sen yoksun seni düşünmek var.... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Git ona git benden selam söyle selam söyle Aramasın artık hiç beni öyle beni öyle Git ona git benden selam söyle selam söyle Son pişmanlık fayda etmez git ona söyle Git ona git benden selam söyle selam söyle Aramasın artık hiç beni öyle beni öyle Şimdi çok mutluyum yanımdaki sevgilimle Son pişmanlık fayda etmez git ona söyle Onun burnu kaf dağında Söz söylenmez yanında Kendini beğenmişin biri o Git ona git benden selam söyle selam söyle Nispet yapmasın hiç bana öyle bana öyle Git ona git benden selam söyle selam söyle Unutamaz beni bin yıl geçse git ona söyle Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 kokunu bırakma çok sevdim kokunu, bilemezsin götür kokunu BEBEĞİM..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa şimdi, Sonsuz bir yangın gibi... Sevmesem böyle, Kolay çekip gitmek... Yaralı bir kuş gibi..... Terkediyorum bu kenti... Ah ölüler gibi.... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Aşkıma değsede oluversek sihirli iki melek Bir masal değilki hepsi gerçek Özrün misali.. Alıntı
Φ crn_ee Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 nasıl inanırım sana? bu yürek ağır bana... sevgin öyle uzaklarda, nefes alsanda yanımda.. Bu aşk fazla sana! Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Alev alev yanıyorum Buzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor, tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık ..... Sen ışığını arayan güzel günebakan Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim Al beni Ne Yaparsan Yap!.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 kazanmayı isterdim kaybetmeyi değil ama olmadı yar kendini kayırıyor insan önce bu yüzden aşka kıyar... Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 oyunlarım bulutlarım düşlerim vardı hepsi birden yarım kaldı maviye boyadığım gökyüzüm vardı kuşlarımı kimler çaldı uyuduk büyüdük ninni bir doğduk kaç kez öldük mutluluğu kaça böldük... elimizde kalmadı ninni ninni ninni bu hayaaat Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Ne yükseklerde gözüm var Ne para pulda Bir tek sen mühimsin aşk sen hayatamda Tahammülüm yok gözlerinde Bir damla yaşa... Kıyamam Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda İtirazım yok ateş bu değmesin sana Kıyamam Sen başıma gelen en az en çok hatalarım Ah sen Herşeye rağmen bana sevap günahlarım Sen geceler boyu buram buram yandığım Ah sennn Kokuna hasret uykularla dalaştığım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 dünya garip, şu garip alemde herşey garip, seven garip aşkım garip, ömrüm garip..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin... Ne güzel de duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin.... Bu dünyada en mutlu beni sen ettin Mutluluk ikimizin diye beklettin Ağlamaklı bir günde beni terkettin Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Hangi acılar hangi anılar eskimez zamanla Hangi kalp temiz hangi gerçek iz aşınmaz yağmurda Herşeyi görüp bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda Hangi büyük aşk hangi büyük kin yok olmaz zamanla Hangi yanardağ hangi fırtına durulmaz dünyada Herşeyi görüp bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Günler sessiz mahsun sensiz Günler herzamanki gibi telaşlı Yanlış nerde aklım sende Suçum neydi kimdi suçlu sormadım Çektin gittin dinlemeden Bana bir şey söylemeden Yıllar sonra dönsen de boş Son pişmanlık neye yarar Herşeyin bedeli var Olmadı yar Son pişmanlık neye yarar Herşeyin bedeli var Buraya kadar Firar eder aklım başımdan Uçar gider Ziyan olmuş yıllarım Varsın olsun beter Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.