Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 yetkili merciler bilhassa çok ilgilendiler sağolsunlar ,yasık kankimlede röportaj yapın didim ,düşünürüs didiler ama bilmem artık ne saman yaparlar, daha doğrusu yaparlar mı ? vikipedia diil bi kerem google senin benden daha çok olduğun başka şeylerde var ama ben burdan sölemeyem şimdi onları Efsane Başlıyorrrr Kıs kankim nasıl da asparagas haberler yapıyorsun Esefle bir olup seni kınıyorus Ayrıca google değil vikipedia He bence süleme kankim Nolar nolmas , belki kıskanırlar senin gibim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Kıss valla doğru , asparagas değil Hatta istersen sen yap röportajı didilerde ben istemedim aman neyime gerek, senle saten yeterince uğraşıyorum birde röportaj yapmak için uğraşamam hadi yaptım diyelim röportajı bunu forumda yayınlayabilirmiyiz onu düşündüm ve pek yayınlanabilecek bişiler çıkcağına inanmadığım için kabul etmedim Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 burdan nasıl bir şey çıkacak merak ettim açıkcası Direk ben yardımcı olsam Yuksa pudiğin gerçek manasını mı açıklıyacaksın Gercek manasini o zaman bulmustunuz ben güzel ortamin sürmesi icin sesimi cikarmamistim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Bence durumu iyi toparladın yani Ama bu , buraya yazamayacağın anlamınada gelmiyor Gece Yağmuru Nasıl, oldu mu? Deniz Kızı aaaaman tanrım yazabiliyorum... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2010 Gercek manasini o zaman bulmustunuz ben güzel ortamin sürmesi icin sesimi cikarmamistim bulmuşmuyduk bak yaa şimdi mi söylenir buu üzerinden çok zaman geçti bee Efendi Türkler şimdi beni o topiğe ve o sayfaya gidip dakikalarca arama yapma gönlün rası olmass senin , hadi söle bakalım neymiş pudiğin manası Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.