Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Arkadaşlar bakın:-“3.Esmer mi/Kumral mı/ Sarışın mısınız ? C:Sarışın va kumral arası.Bana nasıl diye sormayın,kimi sarışın der kimi kumral.Ben de arası derim ” Yani sürekli kılık değiştiriyor; ajanlık belirtisi! -“4.Kilonuz ve boyunuz kaç ? C:Boyum 1,64,kilom en fazla 49(bu ara sürekli değişiyorda)” Bu da sürekli değişiyor. Üstelik rahat seyahat edebilme, saklanabilme, bir valize sığabilme gibi portatif özlellikleri var. Ajanlık belirtisi! -“8. Hangi şehirde yaşıyorsun ? C:Şimdilik Diyarbakır,ama çok yakında başka bir şehir olacak.” Yaşadığı yeri sürekli olarak değiştirdiğini, kalıcı olmadığını anlıyoruz. Ajanlık belirtisi! -“9. Mesleğin nedir ? C:Cevap vermezsem ” Eh artık yorum bile yapmıyorum!! -“10.Mesleğinin iyi ve kotu yonleri nedir kısaca anlatır mısın ? C:Mesleğimin iyi yönü,çalışma saatleri ve kendi işimde ki söz sahipliği.Kötü tarafı insanlar ile uğraşmam.Bu belirli bir saatten sonra gerçekten zor oluyor.” Hımmmmm! Demek öyle oluyor bu iş aaaaaaaaaaaaa kendimi deşifre etmişim ben,yaf valla ajan değülüm Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 ben portatif değülüm. kabbak gibi meydandayım hadi ya,ben de inandım zanımca sen beni suçlayarak kendini aklıyon,ajan ne olacak kabbak nasıl oliy ya Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 hadi ya,ben de inandım zanımca sen beni suçlayarak kendini aklıyon,ajan ne olacak kabbak nasıl oliy ya hahahahhaa... kendini deşifre ettin evet. ama sonunda farkettin yani. artık herkes seni daha iyi tanımış oldu işte ama stratejin işe yaramıycakkk. artık herşey meydanda hemide kabbak gibi.. beni suçlayrak hiçbir yere varamazsınız sayın mavi olmak isteyip de bir türlü olamayan gökyüzü Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 hahahahhaa... kendini deşifre ettin evet. ama sonunda farkettin yani. artık herkes seni daha iyi tanımış oldu işte ama stratejin işe yaramıycakkk. artık herşey meydanda hemide kabbak gibi.. beni suçlayrak hiçbir yere varamazsınız sayın mavi olmak isteyip de bir türlü olamayan gökyüzü Hade hade ben ajan değülüm bi kerem sayın ajan efem,mavi değil Diyarbakırda gök,ne yapem yağmurlu ve kapkara sensen ajan,ben çakmıştım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 en kısa zamanda Gloria...hatta hemen bekliyorum röportajı Sen yaparsan benle roportajı, olur maybe Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Sen yaparsan benle roportajı, olur maybe damammmmmmmm ben yapacam hemen sorulara başlayım mı Sarı Lalem'i tanır mısın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 damammmmmmmm ben yapacam hemen sorulara başlayım mı Sarı Lalem'i tanır mısın Burada değil msn de şikerim sonra Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Burada değil msn de şikerim sonra damam seni deşifre eder miyim ben Rua ajan çıktı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Sevgili mavi güzel bir röportaj olmuş Bu arada bende seni erkek zannediyordum iyi oldu bu röportaj Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Sevgili mavi güzel bir röportaj olmuş Bu arada bende seni erkek zannediyordum iyi oldu bu röportaj Allahım Allahım,niye herkes beni erkek zannetmiş yaf teşekkürler sevgili MINEU...benim profilimde bayan yazıyo zaten Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 seni erkek zannetmemizin nedeni cicili bicili bir avatarının ve imzanın olmaması , devamlı güncel konulara yazıyor olmandan kaynaklanıyor olabilir mavi... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 veyyyyyyyyyyyyy ama ben cicili bicili bi Sünger Bob kullanıcısı ile buradayım hem ayrıca forum oyunlarında yıkıyorum ortalığı efem,ben bayanım... bana "abi ya bu Nesin abimiz" ne haklı diyen değerli forumdaşımıza ayrıca duyrulur Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 guzel oldu bu roportaj işi.. daha yakından tanıma fırsatı sevdiğimiz arkadaşlarımızı.. Elinize yureginize sağlık arkadaşlar kesinlikle güzel bir fikirdi , benim de hoşuma gitti. gerçiii fal bakmak ve yorum yazmak daha eğlenceli demi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 kesinlikle güzel bir fikirdi , benim de hoşuma gitti. gerçiii fal bakmak ve yorum yazmak daha eğlenceli demi yad güzel bayan,benim falıma baksana zanımca,yakında tahtalı köyü boylarım ben son demler Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 yad güzel bayan,benim falıma baksana zanımca,yakında tahtalı köyü boylarım ben son demler kötüye birşey olmaz güzel bayan mı buyrun benim B) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 kötüye birşey olmaz güzel bayan mı buyrun benim B) kötü mü Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 kötü mü ben güzel sen kötü adalete bak ya :P Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 ben güzel sen kötü adalete bak ya :P ben güzel seb çirkin decektin ama tamam,sen güzelsin ben de çirkin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Sevgili mavi güzel bir röportaj olmuş Bu arada bende seni erkek zannediyordum iyi oldu bu röportaj 2 hafta sonrada senın varmıs röportajın bakalım sen ne cıkcan valla mavı ben hala ınanmıyorum bayan olduguna ıspatla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 2 hafta sonrada senın varmıs röportajın bakalım sen ne cıkcan valla mavı ben hala ınanmıyorum bayan olduguna ıspatla Canım,ispat mı istiyon Hani kadayıf göndermiştin ya ad soyada, ha bi de telefonda işlettiğin biri desem...hem sen beni görmedin mi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 ben belki hanisülasyon görmüş olabilirim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Sen ve hallünasyon hem sen benim sesimi de duydun o ne oliy Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 oda yanliş frekanslardan kaynaklanıyo. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Yahu canım sen kiminle konuştuğunu bilmiyor muydun o kadar da anlattım tüh,bi daha Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 [4.Kilonuz ve boyunuz kaç ? C:Boyum 1,64,kilom en fazla 49(bu ara sürekli değişiyorda) 49 kilo..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.