Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Sahi, sayın Radya merak ettiğim bir şey var, kareteyi nerede öğrendiğinizi yazmamışsınız röportajda Aslında bu imza, benim kareteci gibi yürüdüğümü düşünen birinden hatıra... Biz ufakken,kardeşim izlediği her Bruce Lee filminden sonra öğrendiklerini bende uygulardı,eh bende öğrendim ondan azıcık Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Korkuyoruz sizden, ne derseniz yaparız hemen Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Annenize iyi bakın, bir an önce iyileşsin, lütfen Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Annenize iyi bakın, bir an önce iyileşsin, lütfen Bugün yazdıklarınızdan bahsettim çok mutlu oldu... İyileşince yeni resimler yapacakmış... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Bugün yazdıklarınızdan bahsettim çok mutlu oldu... İyileşince yeni resimler yapacakmış... Çok sevindim, heyecanla yeni eserlerini bekleyeceğiz hep beraber Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Çok sevindim, heyecanla yeni eserlerini bekleyeceğiz hep beraber Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 daha bılmıyorum kı hangı smıleyı kullanamyım ya supermıs ha Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 daha bılmıyorum kı hangı smıleyı kullanamyım ya supermıs ha Sen çık devreden hemen Bursercan hemen hemide ben azcık yagcılık yapacagım ki banda belkim bir resim düşer dimi oyy canım güzeler güzeli Radya o renkler ile harikalar yaratan annenin ynaklarından benim için komacan öpermisin lütfen(bak bu yagcılık degil valla yahu )mutfakta yemek yaparken sen bana telefon aç ben sana bak ne tarifler vericem..o minik yakışıklı veletimi ve güzelik yesin diye iyiki varsın dediklerimin arasındaki dost güzeliklerinle ol...... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Sen çık devreden hemen Bursercan hemen hemide ben azcık yagcılık yapacagım ki banda belkim bir resim düşer dimi oyy canım güzeler güzeli Radya o renkler ile harikalar yaratan annenin ynaklarından benim için komacan öpermisin lütfen(bak bu yagcılık degil valla yahu )mutfakta yemek yaparken sen bana telefon aç ben sana bak ne tarifler vericem..o minik yakışıklı veletimi ve güzelik yesin diye iyiki varsın dediklerimin arasındaki dost güzeliklerinle ol...... Kurban olsun tüm resimler sana Yağcılık ya radya inanma Yoksam mantı tarifi mi vercen ya Hem bi kerem biz yedik radya ile mantı ha bide radya abla bi tabak sarma yedi Hiç affetmedi valla Bak yayamaz söyliyim burdan da tam belli olmasa da geleceğim ağustosta sana da uğrayabilirim hazırlıklı ol ha İkinizide çok seviyorum Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Hazır mantıyı ben de ısmarlarım.Ahh ahh..! Nerede o eski kadınlar..? Kadın dediğin sabah gün doğmadan kalkacak,geceden mayalanmış hamuru yoğuracak,sonra onu bir güzel ince ince açacak.Kendi elleriyle hazırladığı uygun bir iç ile saracak.Hem ev ahalisine hem misafire yedirecek.Neyse yoğurt hazır olsun artık.O kadar da gaddar değilim.Yoğurt için inek besle ve sağdığın sütten yoğurt mayala demiyorum bak..! 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.