Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 evet denız kızı dogum gunun kutlu olsun canım pasta yok param da pulumda yok ısde yok gucte yok neyse hadı acıdım senın ıcın caldım yanı aldım nıce senelere Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 evet denız kızı dogum gunun kutlu olsun canım pasta yok param da pulumda yok ısde yok gucte yok neyse hadı acıdım senın ıcın caldım yanı aldım nıce senelere tşk ediyorummm. düşünmen yeterli sercancım çalsan da alsan da düşünmüşsün ya sen. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 bende onu dedım caldıgım amcaya ne farkeder ıla sana bırsey vermek zorunda mıyım yav dedım ve kactım denızcım denız kadar ıyılıklerle dolu yıllların olsun.umdugun her seyı bulman ve onları degerlendırmen dılegıyle canım. ve umarım pastadan lan yazan yerını bana bırakırsın bılerek yazdırdım kı kımse yemesın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 bende onu dedım caldıgım amcaya ne farkeder ıla sana bırsey vermek zorunda mıyım yav dedım ve kactım denızcım denız kadar ıyılıklerle dolu yıllların olsun.umdugun her seyı bulman ve onları degerlendırmen dılegıyle canım. ve umarım pastadan lan yazan yerını bana bırakırsın bılerek yazdırdım kı kımse yemesın Teşekkür ediyorum, hatırlanmak çok güzel bir duygu. O kısım senin olsun bari Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 tamam o zamana ben yokken gelen arkadaslara solle yemesınler Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 aman aman,kimin doğum günüymüş canım,nice senelere............. içinde dileklerin var;) Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Bugün beni görmesende bil ki yanındayım....Senin gibi dosta sahip olduğum için...Kendimi sanslı hissediyorum.....Eeeeeee nede olsa benim bebeğimsinnnnnnnn.....Tüm kötülüklerin senden uzak olmasını dilerim.....İyiki varsın,iyiki dostumsun....Hep birlikte nice yıllara.. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİMMMMMMMMMMMM Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 dogum gununuz kutlu olsun sayın denız_kızı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 aman aman,kimin doğum günüymüş canım,nice senelere............. içinde dileklerin var;) Mmmmavimmmm canımm en güzel dileklerini okudum paketimi açınca. Teşekkür ediyorum. Benim de senin için her zamanki dileğim umarım gökyüzün hep masmavi olur. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Bugün beni görmesende bil ki yanındayım....Senin gibi dosta sahip olduğum için...Kendimi sanslı hissediyorum.....Eeeeeee nede olsa benim bebeğimsinnnnnnnn.....Tüm kötülüklerin senden uzak olmasını dilerim.....İyiki varsın,iyiki dostumsun....Hep birlikte nice yıllara.. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİMMMMMMMMMMMM Bitanemmm benim, biliyor musun iyiki bu form var ve bende iyi ki seni tanıyorum. Dostum, ablam canım teşekkür ederim. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 dogum gununuz kutlu olsun sayın denız_kızı Çok teşekkür ederim, Sayın Duyguseli. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 deniz kizi mutlu yillar dilerim =) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 deniz kizi mutlu yillar dilerim =) teşekkür ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Doğum günün kutlu olsun Teşekkür ediyorum Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 denız kızı dogum günün kutlu olsun deniz kızı dogum günün kutlu olsun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Mutlu Yillar!!! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 denız kızı dogum günün kutlu olsun deniz kızı dogum günün kutlu olsun teşekkür ederim efendim, ama resmi göremiyorum tşkler yinede Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Mutlu Yillar!!! Teşeeeeküürllerr Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 oolleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy iyi ki doğdunn Deniz kızzzııııııııııı sen seç bişey buradan ...sana ne alsam karar veremedim yani Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 oolleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy iyi ki doğdunn Deniz kızzzııııııııııı sen seç bişey buradan ...sana ne alsam karar veremedim yani Deniz hepsini isteeeee Kendin gibi hayatında çok güzel olsun ablacım İyi ki doğmuşsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 oolleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy iyi ki doğdunn Deniz kızzzııııııııııı sen seç bişey buradan ...sana ne alsam karar veremedim yani Hepiiisssiiiiniii isterim bannaa bannee En çok da bol da kahveli şeylerden olabilir Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Deniz hepsini isteeeee Kendin gibi hayatında çok güzel olsun ablacım İyi ki doğmuşsun Ablammm bitanemm benimmmm. İYİ Kİ VARSINIZ... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 biraz geç oldu ama,doğum günün kutlu olsun bitanem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 ya ben bugünü nası kaçırırım çok özür dilerim canım doğum gününde burda olamayıp, geç kaldığım için Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... bakalım hediyeni beğenecek misin? isveç çikolatası ve badem aromalı kahve aldım senin için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.