Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

dogumnz2.jpg

evet denız kızı dogum gunun kutlu olsun canım pasta yok param da pulumda yok ısde yok gucte yok :D

neyse hadı acıdım senın ıcın caldım yanı aldım :D

nıce senelere :D

Gönderi tarihi:
dogumnz2.jpg

evet denız kızı dogum gunun kutlu olsun canım pasta yok param da pulumda yok ısde yok gucte yok :D

neyse hadı acıdım senın ıcın caldım yanı aldım :D

nıce senelere :D

tşk ediyorummm. düşünmen yeterli sercancım çalsan da alsan da düşünmüşsün ya sen. :flowers:

Gönderi tarihi:

bende onu dedım caldıgım amcaya ne farkeder ıla sana bırsey vermek zorunda mıyım yav dedım ve kactım :D

denızcım denız kadar ıyılıklerle dolu yıllların olsun.umdugun her seyı bulman ve onları degerlendırmen dılegıyle canım.

ve umarım pastadan lan yazan yerını bana bırakırsın :D bılerek yazdırdım kı kımse yemesın :D

Gönderi tarihi:
bende onu dedım caldıgım amcaya ne farkeder ıla sana bırsey vermek zorunda mıyım yav dedım ve kactım :D

denızcım denız kadar ıyılıklerle dolu yıllların olsun.umdugun her seyı bulman ve onları degerlendırmen dılegıyle canım.

ve umarım pastadan lan yazan yerını bana bırakırsın :D bılerek yazdırdım kı kımse yemesın :D

Teşekkür ediyorum, hatırlanmak çok güzel bir duygu. ;)

O kısım senin olsun bari :P

Gönderi tarihi:

:wub: Bugün beni görmesende bil ki yanındayım....Senin gibi dosta sahip olduğum için...Kendimi sanslı hissediyorum.....Eeeeeee nede olsa benim bebeğimsinnnnnnnn.....Tüm kötülüklerin senden uzak olmasını dilerim.....İyiki varsın,iyiki dostumsun....Hep birlikte nice yıllara.. :hug::gul: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİMMMMMMMMMMMM :gul:

Gönderi tarihi:
aman aman,kimin doğum günüymüş :) canım,nice senelere.............

hediye-paketi-052814274-buyuk.jpg

içinde dileklerin var;)

Mmmmavimmmm canımm en güzel dileklerini okudum paketimi açınca. :wub::wub:

Teşekkür ediyorum.

Benim de senin için her zamanki dileğim umarım gökyüzün hep masmavi olur.

Gönderi tarihi:
:wub: Bugün beni görmesende bil ki yanındayım....Senin gibi dosta sahip olduğum için...Kendimi sanslı hissediyorum.....Eeeeeee nede olsa benim bebeğimsinnnnnnnn.....Tüm kötülüklerin senden uzak olmasını dilerim.....İyiki varsın,iyiki dostumsun....Hep birlikte nice yıllara.. :hug::gul: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİMMMMMMMMMMMM :gul:

Bitanemmm benim, biliyor musun iyiki bu form var ve bende iyi ki seni tanıyorum. :wub::wub:

Dostum, ablam canım teşekkür ederim. :flowers:

Gönderi tarihi:
oolleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy iyi ki doğdunn Deniz kızzzııııııııııı

sen seç bişey buradan ...sana ne alsam karar veremedim yani

adszyi5.png

Deniz hepsini isteeeee :P

Kendin gibi hayatında çok güzel olsun ablacım :hug: İyi ki doğmuşsun :):kiss:

ilyadael2.jpg

Gönderi tarihi:
oolleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy iyi ki doğdunn Deniz kızzzııııııııııı

sen seç bişey buradan ...sana ne alsam karar veremedim yani

adszyi5.png

Hepiiisssiiiiniii isterim bannaa bannee :P:D

En çok da bol da kahveli şeylerden olabilir :P

Gönderi tarihi:

ya ben bugünü nası kaçırırım :( çok özür dilerim canım doğum gününde burda olamayıp, geç kaldığım için :(

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... :wub:

bakalım hediyeni beğenecek misin? isveç çikolatası ve badem aromalı kahve aldım senin için :)

BTTN6250_491.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.