Φ crayzboy3838. Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 arkadaşlar mrb kilo almak için üye oldum iyişallah sizlerin yardımıyla alcam şimdiden teşekkür ederim Alıntı
Φ agopun kör kazı Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 arkadaşlar mrb kilo almak için üye oldum iyişallah sizlerin yardımıyla alcam şimdiden teşekkür ederim ama siz çok şakacı bir üyesiniz bende arınmak için üye olmuştum Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 arkadaşlar mrb kilo almak için üye oldum iyişallah sizlerin yardımıyla alcam şimdiden teşekkür ederim piissstt agop bizim forumda kilomu satılıyormuş? Alıntı
Φ agopun kör kazı Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 olabilir ya da bağımlılık yaratıp bilgisayar makinaaassıı önünden hiç ayrılmayıp cipse kızartmaya bağlayıp yağ bağlattırıyordur -ne zor bir yüklemdi buuu- Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 ben şu göbek etrafımdakileri satabilirim hemde uygun fiyata pazarlık dahil Alıntı
Φ İSLAM_GÜLÜ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 arkadaşlar mrb kilo almak için üye oldum iyişallah sizlerin yardımıyla alcam şimdiden teşekkür ederim eğer burada kilo alınıyorsa ben de bi kaç kilo istiyorum kendimi bildim bileli hep aynı kilodayım:) Alıntı
Φ crayzboy3838. Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 eğer burada kilo alınıyorsa ben de bi kaç kilo istiyorumkendimi bildim bileli hep aynı kilodayım:) yok yanlış anladınız beni bazı tavsiiyelerde bulunuluyor artık bılen arkdşlr yardımcı olurlr........... Alıntı
Φ İSLAM_GÜLÜ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 KARDEŞİM BOŞVER KİLOYU YA KİLODAN DAHA ÖNEMLİ ALMAMIZ GEREKEN BAZI ŞEYLER ALALIM MESELA İSLAMİ BİLGİ KİLO ALIP DA başına dert mi alıcan,sonra da aldım diye vermeye çalışıcaksın ALLAHA ŞÜKÜR YA afrikalıları düşün Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 yok yanlış anladınız beni bazı tavsiiyelerde bulunuluyor artık bılen arkdşlr yardımcı olurlr........... Forumdaşım, benim de bu ara kilo alma sorunum var.ne zamansız yemek ne de abur cuburla olmuyor bu iş.en iyisi bir diyetisyene git.hatta mutlaka uğra.uğrayamasan nette hizmet veren siteler varsa diyet ile ilgili mutlaka bak. kilolu olmak ne kadar sorunsa,zayıf olmak da o kadar sorun...umarım,herşey yoluna girer. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.