Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 Her çocuk doguştan şanslı mıdır benim gibi?? Ben şanslıyım harika bir annem var benim ve bugün o harika annenin doğum günü... iyiki doğdun annemmm iyi ki benimlesin ... bir şu şarkıyı hediyem http://video.google.com/videoplay?docid=-4084127807131558460 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 Sevgili hayal perisi ailenizle birlikte,sağlıklı nice mutlu yıllar dilerim... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Nice nice uzun yıllara tüm sevdiklerinizle birlikte... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 annem adına her ikinize de tşk ederim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Allah annene uzun uzun ömürler versin inşallah.Nice mutlu sağlıklı yıllara hep birlikte ailece Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 canım öncelikle anneciğinin ellerinden öperim ve doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım Allah daha nice seneleri sağlıkla kutlamanızı nasip etsin inşallah Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Allah annene uzun uzun ömürler versin inşallah.Nice mutlu sağlıklı yıllara hep birlikte ailece Godzim tşkler umarım herkes saglıklı ve uzun bir ömre sahip olabilir. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 canım öncelikle anneciğinin ellerinden öperim ve doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım Allah daha nice seneleri sağlıkla kutlamanızı nasip etsin inşallah Tatlı bebeğimizin düşünceli ve güzel annesi teşekkür ederim bitanem Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ................ Harıka annenin kızı olarak şanslısın farkındayımmm.......Ne mutlu ki seviyor ve seviliyorsun....Bunu yaşayamayan o kadar insan var.... Bu konuda bende kendimi şanslı sayıyorum, bende seviyor ve seviliyorum Beni çok etkiliyen küçük bir hikaye Anneciğine....... ................................................ Küçük Kızın Armağanı Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı... Bayram sabahı küçük kız paketi getirip "Bu senin babacığım" dediğinde üzüldü, acaba gereğinden fazla mi tepki göstermişti kızına... Bir gece önce yaptığından utandı... Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi. Kutunun içi boştu... Kızına gene bağırdı: - Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun?! Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı: - O kutu boş değil ki baba, dedi. "İçini öpücüklerimle doldurmuştum" Adam öyle fena oldu ki... Koştu... Kızına sarıldı... Beraberce ağladılar. Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının baş ucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı. SEVGİMLE KAL ........... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ................ Harıka annenin kızı olarak şanslısın farkındayımmm.......Ne mutlu ki seviyor ve seviliyorsun....Bunu yaşayamayan o kadar insan var.... Bu konuda bende kendimi şanslı sayıyorum, bende seviyor ve seviliyorum Beni çok etkiliyen küçük bir hikaye Anneciğine....... ................................................ Küçük Kızın Armağanı Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı... Bayram sabahı küçük kız paketi getirip "Bu senin babacığım" dediğinde üzüldü, acaba gereğinden fazla mi tepki göstermişti kızına... Bir gece önce yaptığından utandı... Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi. Kutunun içi boştu... Kızına gene bağırdı: - Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun?! Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı: - O kutu boş değil ki baba, dedi. "İçini öpücüklerimle doldurmuştum" Adam öyle fena oldu ki... Koştu... Kızına sarıldı... Beraberce ağladılar. Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının baş ucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı. SEVGİMLE KAL ........... Bitanemmmmmmm rinammm canımm şanslıyım her zaman söylüyorum. Şanslıyım bak bu form sayesinde seni tanıdım. Senin yanımda olduğunu bilmek çok güzel. Annem adına tşk ediyorum bitanem... İyiki varsın rinamm Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 tanımıyorum ama Denizimizin annesi ise...nice mutlu senelere Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 tanımıyorum ama Denizimizin annesi ise...nice mutlu senelere teşekkürler canımm kızı gibi gıcık degil o kesin Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 NİCE NİCE YILLARA (kusura bakmayın rötarlı oldu) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 NİCE NİCE YILLARA (kusura bakmayın rötarlı oldu) Teşekkür ediyorum yaramazcım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 ya sanırım yayamaz gıbı bende gec gorenlerdenım ozur dılerım dogum gununuz kutlu olsun sıze tesekkur edıyoruz bıze denız kzı verdıgınız ıcın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 ya sanırım yayamaz gıbı bende gec gorenlerdenım ozur dılerım dogum gununuz kutlu olsun sıze tesekkur edıyoruz bıze denız kzı verdıgınız ıcın oyy oyy tşkler zaten üç gün sonrada benim doğum günüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.